Untitled
14 nov 2018
week 282: 2 t/m 8 november


Op 2 november heeft Laura bij Eline gespeeld. Ze hebben het heel leuk gehad samen. Ze zijn bij het speeltuintje geweest en hebben cakejes versierd.
Op 3 november zijn Laura en ik met Bas naar de zwemles geweest. Daarna zijn we bij opa Van Aerle op bezoek geweest, die jarig was. Tante Maartje, oom Tom en Eline waren er ook. Bas mocht met Eline even naar de winkels. Er was feest bij Ici Paris en daar werden Bas, Laura en Eline geschminkt. ’s Middags hebben Bas en Laura een cadeautje gekocht voor het zakgeld dat ze gespaard hadden. Daarna zijn Bas en ik met Laura naar de zwemles geweest. ’s Avonds zijn we met de hele familie gaan eten bij de Chinees, omdat opa jarig was. Het was heel gezellig!
We zijn op 4 november bij Koen op kraamvisite geweest. Bas en Laura hebben fijn met Sanne en Evi gespeeld. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Omdat we 20 oktober niet naar de McDonald’s konden omdat Bas ziek was, zijn we bij McDonald’s gaan eten.
Op 5 november hebben we de schoolbieb gedaan. Daarna hebben we de uitnodigingen voor Bas zijn kinderfeestje geschreven en rondgebracht.
Oma van Mierlo heeft Bas en Laura op 6 november van school gehaald. Bas en Laura hebben er fijn gespeeld en lekker pannenkoeken gegeten. Mark heeft Bas en Laura na zijn werk weer opgehaald.
Op 7 november is Laura met school naar museum De Wieger geweest. Ze hebben er spelletjes gedaan en geschilderd. Na school heeft Eline (uit Laura’s klas) bij ons gespeeld. Bas, Laura en Eline hebben fijn samen gespeeld.
Bas, Laura en ik zijn op 8 november na school bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.


0 reacties | Reageer


14 nov 2018
week 281: 26 oktober t/m 1 november


Laura heeft op 26 oktober fijn bij Liv gespeeld. ’s Avonds zijn we met zijn vieren naar het centrum geweest voor Halloween. Bas en Laura kregen een lampion en daarna gingen ze de winkels langs om snoepjes op te halen. We zijn gezellig nog even bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken.
Op 27 oktober is Laura met Mark mee geweest naar de zwemles van Bas. ’s Middags vierde Mila haar verjaardag. Bas en Laura hebben fijn met Amy, Mila en Eline gespeeld en na de lunch zijn Mark en Laura weer naar Deurne vertrokken, zodat Laura naar zwemles kon. Ook deze week had Laura een groen gezichtje bij de beoordeling. Mark en Laura zijn gezellig bij de frietzaak gaan eten.
We zijn op 28 oktober bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura hebben woordzoekers en van-punt-naar-punt-puzzels gemaakt. Tante Monique, Lars, tante Betty en ome Jan waren er ook. ’s Avonds hebben we lekker pannenkoeken gegeten.
Op 29 oktober heeft Esmée bij ons gespeeld. Bas, Laura en Esmée hebben heel fijn samen gespeeld. Ze speelden “vliegtuigje” en zaten achter elkaar op de stoeltjes en renden verkleed heen en weer met koffers.
Laura heeft op 30 oktober bij Ly gespeeld. Vandaag is Laura’s fotoboek binnengekomen. Dat hebben we met zijn allen gekeken.
Op 31 oktober was de lampionnenoptocht van Kinderspel. ’s Middags hebben we gezellig lampionnen geknutseld en ’s avonds was de optocht. Mark en ik hebben mee het verkeer geregeld en Bas en Laura hebben meegelopen met de optocht. Dat deden ze erg goed. Het was een leuke dag!
Op 1 november hebben Bas, Laura en ik gezellig spelletjes gedaan na school.
Bas en Laura zijn de laatste weken met vlagen héél erg druk!


0 reacties | Reageer


14 nov 2018
week 280: 19 t/m 25 oktober


Op 19 oktober hebben Bas en Laura heel veel gevochten samen… We zijn een stukje gaan fietsen; Laura weer op haar eigen fiets. Het fietsen ging prima, ze is alleen gevallen, toen ze stil stond om op Bas en mij te wachten.
Op 20 oktober hebben we met zijn drietjes boodschappen gedaan en zijn al vroeg naar Schiphol vertrokken om Mark op te halen. We hebben een hele tijd gewacht en iedere keer als de deuren open gingen, stonden Bas en Laura vol verwachting te kijken of ze papa zagen, maar hij kwam maar niet… Helaas stond er op de borden een andere aankomsthal vermeld dan waar Mark door kwam. We zijn met zijn vieren nog vliegtuigen gaan kijken voordat we weer naar huis reden. Thuis hebben we naar de foto’s van Tsjernobyl gekeken.
Bas en Laura zijn op 21 oktober met Mark bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Oom Anton was er ook. ’s Middags zijn we nog even naar ’t Veldje gefietst, waar Bas en Laura fijn nog even gespeeld hebben.
Op 22 oktober hebben we de schoolbieb gedaan en is Laura bij Ly gaan spelen.
Ly is op 23 oktober bij Laura komen spelen. De laatste tijd gaat het vaak wat moeizamer tussen Laura en Ly, maar vandaag hebben ze heel fijn samen gespeeld. Bas en Laura hadden met speelzand gespeeld en toen ik ze vroeg of ze op gingen ruimen, gingen ze met de vormpjes gooien en lag de hele kamer onder het zand. Voor straf moesten ze na het eten zonder verhaaltje naar bed.
Op 24 oktober werkte Mark thuis. We hebben gezellig met zijn vieren geluncht. Daarna heeft Laura weer fijn bij Ly gespeeld.
Ik ben op 25 oktober samen met Laura gezellig bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje was er ook. Laura had een mooie trui gekregen, waar ze heel blij mee is.


0 reacties | Reageer


14 nov 2018
week 279: 12 t/m 18 oktober


Ly kwam op 12 oktober bij Laura spelen.
Op 13 oktober zijn Laura en ik mee geweest met de zwemles van Bas. Daarna zijn we opa en oma uit gaan zwaaien: die gingen vandaag een dagje met de wensambulance bij tante Willeke op bezoek. Tante Maartje, oom Tom en Eline waren er ook om opa en oma uit te zwaaien. We hebben gezellig met opa Van Mierlo en Lars geluncht, die bij ons met Mark in de tuin aan het werken waren. ’s Middags zijn Bas en ik met Laura naar de zwemles geweest en ’s avonds hebben we na het douchen gezellig nog een filmpje gekeken. Bij Laura’s zwemles wordt na de les door de badjuf een beoordeling ingevuld aan de hand van gekleurde gezichtjes (groen, oranje of rood) voor 5 onderdelen. Tot nu toe had Laura steeds 5 oranje gezichtjes, maar vandaag was er ook één groen gezichtje bij!
We zijn op 14 oktober bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Daarna zijn we met zijn vieren gaan geocachen en hebben we gezellig van de plaat gegeten.
Op 15 oktober, de eerste dag van de herfstvakantie, zijn we met zijn vieren naar Plopsa Indoor in Hasselt geweest. Het was helemaal niet druk en we zijn heel vaak in heel veel attracties geweest. Op de terugweg zijn we gezellig nog bij McDonald’s gaan eten. We hebben een héél fijne dag gehad!
Ik heb op 16 oktober ’s morgens op kantoor gewerkt. Mark was thuis en is met Bas en Laura een stukje gaan fietsen: Laura heeft op haar nieuwe fiets gefietst, die eigenlijk net wat aan de grote kant is, maar het ging goed! ’s Middags ben ik met Bas en Laura bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest en hebben we de rollator teruggebracht naar de Zorgwinkel in Helmond. We moesten even wachten en Laura had het mandje van de rollator gepakt en samen met Bas ging ze Roodkapje naspelen .
Op 17 oktober vertrok Mark voor een studiereis naar Tsjernobyl. We moesten al om 05:00 uur opstaan en Laura heeft zich nog nooit zo snel aangekleed… ze kan het dus wel . We zijn met Mark naar Schiphol gereden en hebben op het vliegveld met zijn vieren gezellig ontbeten. Toen moest Mark door de douane en hebben Bas en ik nog een tijdje vliegtuigen gekeken. ’s Middags heeft Eline bij ons gespeeld en kwam oma Van Mierlo gezellig even op bezoek.
Op 18 oktober moest ik ’s ochtends op kantoor werken. Bas en Laura hebben gezellig bij tante Maartje en Eline gespeeld. We hebben er gezellig samen geluncht. ’s Middags hebben we met zijn drietjes lekker op de bank filmpjes liggen kijken.


0 reacties | Reageer


12 nov 2018
week 278: 5 t/m 11 oktober


Op 5 oktober zei Laura in de winkel: “Mama, weet jij wat wortels zijn in het Engels?” Ik moest even denken en toen zei ze: “Dat zijn carrots”.
Op 6 oktober zijn Mark, Laura en ik gaan kijken bij de kijkles bij het zwemmen van Bas. Daarna mocht Bas naar het kinderfeestje van Fynn. Laura en ik hebben boodschappen gedaan en gezellig met zijn tweetjes bij de Hema geluncht. We zijn bij de Intertoys en Action geweest, waar Laura van haar zakgeld strijkkralen gekocht heeft en we hebben een cadeautje voor Marks verjaardag gekocht. ’s Middags was het ook bij Laura kijkles. Ze had een andere juf dan de vorige keren en deed het niet zo heel goed.
We vierden op 7 oktober Marks verjaardag alvast voor de familie. Bas en Laura hebben fijn met Eline, Esther en Lars gespeeld. ’s Avonds hebben we gezellig met zijn allen Chinees gegeten.
Op 8 oktober heeft Laura bij Esmée gespeeld. Ze zijn naar het speeltuintje in de buurt geweest.
Ook op 9 oktober was Laura weer de hort op; deze keer heeft ze weer bij Lizzy gespeeld.
Op 10 oktober was Mark jarig. ’s Morgens hebben we hem de cadeautjes en tekeningen gegeven. Laura had veel tekeningen gemaakt en die moesten nog even verzameld worden: er lagen er onder haar bed en in de speelkamer. ’s Middags heeft Laura bij Riley gespeeld. Het was erg lekker weer en toen ik Laura had opgehaald, zijn we Bas op de fiets gaan halen (het is 5 kilometer heen en 5 kilometer terug). ’s Avonds zijn Mark en ik uit gaan eten en kwam oma Van Mierlo op Bas en Laura passen. Ze mochten gezellig nog even opblijven.
Op 11 oktober hadden Bas en Laura een studiedag. We zijn naar KidsPlaza geweest. Dieks, Jonah, Sam en Nathan waren er ook en verder wat het helemaal niet druk. We hebben er gezellig geluncht en Bas en Laura hebben er héél fijn gespeeld!


0 reacties | Reageer


12 nov 2018
week 277: 28 september t/m 4 oktober


Op 28 september heeft Laura bij Ly gespeeld. Na het avondeten ben ik met Laura even bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Op 29 september hebben Laura en ik gezellig samen zitten kleuren tijdens de zwemles van Bas. Na de zwemles hebben we boodschappen gedaan en kleren voor Laura gekocht. Laura had een natte trui en zei dat Bas er op gespuugd had, maar Bas zei van niet. Natuurlijk mag er niet gespuugd worden, maar liegen vinden we misschien nog wel erger, en één van de twee loog. Ze bleven allebei volhouden dat ze eerlijk waren. Pas na veel tranen (vooral van Laura) zei Bas dat hij toch wel gespuugd had. Voor straf (voor het spugen, maar vooral voor het liegen) moest hij na het douchen naar bed en mocht Laura nog even mee naar beneden. We hebben gezellig nog even met een bakje chips op de bank filmpjes gekeken.
Bas en Laura hebben op 30 september fijn samen gebowld met wc-rolletjes en stuiterballen. Aan het eind van de ochtend zijn we gezellig even bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. ’s Middags zijn we naar een optreden van Eline gaan kijken in het centrum, samen met opa en oma Van Aerle, tante Maartje en oom Tom. ’s Avonds had ik een etentje en hebben Bas en Laura samen met Mark frietjes gehaald en hebben die gezellig met/bij opa en oma Van Mierlo opgegeten. Daarna zijn ze samen met Mark nog een ijsje gaan eten bij de frietzaak.
Op 1 oktober hebben we na school de schoolbieb gedaan. Daarna zijn we naar de Praxis geweest en naar de bieb in het centrum. Thuis hebben Bas en Laura gezellig samen de nieuwe puzzels van de bieb gemaakt.
Laura is op 2 oktober bij Ly gaan spelen en op 3 oktober heeft ze bij Loïs gespeeld.
Op 4 oktober is Laura bij Sam gaan spelen.


0 reacties | Reageer


12 nov 2018
week 276: 21 t/m 27 september


We hebben op 21 september na school gezellig met zijn drietjes spelletjes gedaan, ik heb een boekje voorgelezen en Bas heeft zelf een boek geschreven .
Op 22 september zijn we aan het eind van de ochtend naar de verjaardag van tante Monique geweest. Na de lunch zijn we naar Eline geweest, die vandaag ook haar verjaardag vierde. Mark is met Laura naar de zwemles geweest en daarna mocht ze gezellig weer mee terug naar het feest. We hebben met zijn allen gegeten en zijn daarna weer naar huis gegaan.
Bas en Laura hebben op 23 september heel lief samen gespeeld: ze hebben de Efteling nagebouwd met de Lego en Duplo. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Het was druk: tante Monique, Esther, tante Friedy, oom Martijn en nog 2 mensen waren er ook.
Op 24 september hebben Bas, Laura en ik na school gezellig spelletjes gedaan. Daarna zijn we voor Laura nieuwe schoenen gaan kopen. Ik had een paar laarsjes gepakt, die Laura kon passen, maar ze wilde per se “de zilveren met de glitterster erop” .
Laura heeft op 25 september heel fijn bij Lizzy gespeeld.
Op 26 september kwam Laura trots aangelopen met een vel papier: “Kijk, mama, ik kan schrijven!” De letters waren allemaal duidelijk herkenbaar, maar ik kon er verder niets van maken. Toen ik haar vroeg wat er stond, zei ze: “Ja, mama, dat weet ik niet. Ik kan nog niet lezen!” Na school moesten we naar de tandarts. De tanden van Bas en Laura zagen er erg goed uit.
Op 27 september zijn we na school bij Eline geweest. Die werd 12 jaar. En voor de allereerste keer dit jaar was opa Van Aerle er ook bij! Bas en Laura hebben fijn buiten op het veldje gespeeld.


0 reacties | Reageer


24 sep 2018
week 275: 14 t/m 20 september


Ly kwam op 14 september bij Laura spelen en Tijn en Ruben bij Bas.
Op 15 september zijn Laura en ik met Bas naar de zwemles geweest. We hebben gezellig met zijn tweetjes gekleurd, terwijl Bas aan het zwemmen was. ’s Middags is Mark met Laura naar de zwemles geweest. Het ging wat beter dan vorige week.
We zijn op 16 september bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura waren allebei niet helemaal in hun hum. Ze hebben een tijdje op de skelter rondgereden en verder hebben ze vooral gehuild en gemopperd…
Op 17 september ben ik met Laura’s klas meegereden naar het Cultuurcentrum, waar ze naar een voorstelling gingen kijken van “Deef de Strandjutter en het mooiste visje van de zee”. De voorstelling was erg leuk. Tussen de middag heb ik geholpen met overblijven bij Laura en Bas in de klas en na school hebben we ook de schoolbieb nog gedaan. Tijdens de schoolbieb hebben Bas en Laura fijn op het schoolplein gespeeld met de kinderen van de BSO.
Laura heeft op 18 september weer bij Ly gespeeld.
Op 19 september was het erg mooi weer. Ly kwam bij ons spelen en samen met Bas, Laura en Ly ben ik naar de speeltuin geweest. Ze hebben alle 3 heel fijn gespeeld!
Laura heeft op 20 september weer bij Ly gespeeld.


0 reacties | Reageer


24 sep 2018
week 274: 7 t/m 13 september


Op 7 september is Ly ’s middags even bij ons komen spelen. Daarna zijn Bas, Laura en ik bij opa in het ziekenhuis op bezoek geweest.
Laura en ik zijn op 8 september gezellig samen boodschappen gaan doen. ’s Middags had Laura haar eerste zwemles bij de Watervrienden (DTZ geeft geen zwemlessen meer aan kinderen die niet in het diepe bad zwemmen). Omdat het de eerste zwemles was, mocht ik blijven kijken. Laura heeft wel goed haar best gedaan, maar het ging niet supergoed. Haar juf gaf aan dat ze niet helemaal watervrij is.
Op 9 september was de scholierenloop. Laura wilde dit jaar niet meedoen en dus gingen we Bas en Eline aanmoedigen. Eline had het zwaar het 2e rondje en liep als allerlaatste van haar groep. Ik vroeg Laura of ze met Eline mee wilde rennen, en dat wilde ze wel. En dus rende ze een half rondje hand in hand met Eline naar de finish. Er werd omgeroepen: “En daar komt Eline Versteeg met de grootste supporter”! Toen Eline en Laura over de finish kwamen, kreeg Laura ook een medaille en een tegoedbon voor een ijsje . Bas, Laura en Eline hebben hun ijsje gehaald en daarna zijn we weer naar huis gegaan. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest en daarna ben ik met Bas en Laura op de fiets bij tante Maartje en Eline geweest. Laura was helemaal trots dat ze op de terugweg ook een stukje mocht fietsen.
Laura is op 10 september bij Ly gaan spelen.
Op 11 september kwam Ly bij ons spelen; Bas, Laura, Ly en ik zijn gezellig even naar het speelveldje geweest.
We zijn op 12 september met Kinderspel naar de Speuldries geweest. Ondanks dat ze redelijk weer voorspeld hadden (in ieder geval zou het droog blijven), heeft het bijna 1,5 uur geregend… toch hebben de kinderen fijn gespeeld.
Op 13 september hebben Bas en Laura met opa gebeld en daarna heeft Laura bij Ly gespeeld.


0 reacties | Reageer


24 sep 2018
week 273: 31 augustus t/m 6 september


Op 31 augustus ben ik na school met Laura naar het ziekenhuis geweest. Toen we thuis waren, heeft Laura op Bas zijn fiets naar school gefietst; wat was ze trots!
Op 1 september zijn Bas en Laura met Mark Lego gaan kopen voor hun zakgeld; ze hadden allebei goed gespaard. ’s Middags hebben we Bas en Laura naar opa en oma Van Mierlo gebracht, waar ze een nachtje gingen logeren. Ze zijn met opa bij tante Monique, oom Anton en Esther op bezoek geweest, hebben bij McDonald’s gegeten en zijn lief gaan slapen.
We hebben Bas en Laura op 2 september weer opgehaald. Ik ben met Laura weer naar school gefietst en ook nu ging het heel goed. ’s Middags hebben Bas en Laura gezellig met Mark een film gekeken en daarna zijn we weer naar opa en oma Van Mierlo gegaan, want het was kermis in Bakel. Daar zijn we samen met oma, tante Monique, oom Anton, Esther en Lars naar toe geweest. Bas en Laura hebben in de draaimolen en de vliegtuigjes gezeten, en voor de eerste keer ook met Mark in de botsauto’s. Laura vond het helemaal geweldig! We hebben gezellig nog met zijn allen frietjes gegeten.
Op 3 september was juf Chantal er niet en had Laura juf Esther (de juf van Bas). Ik heb tussen de middag geholpen met overblijven; eerst bij Laura in de klas, daarna bij Bas en toen nog buiten. Na school hebben we de schoolbieb gedaan. Laura mocht terug naar huis fietsen op Bas zijn fiets. Dat deed ze erg goed. We hebben wat gedronken en zijn daarna schoenen voor Laura en kleren voor Bas en Laura gaan kopen.
Laura is op 4 september na school bij Ly gaan spelen. Opa Van Aerle is vandaag eindelijk aan zijn rug geopereerd.
Op 5 september zijn we ’s middags na school bij opa Van Aerle in Eindhoven in het ziekenhuis op bezoek geweest. Tante Willeke, oom Teun en Daan waren er ook. Opa ligt op de 10e verdieping en er is van alles te zien vanuit zijn raam. Op de terugweg zijn we gezellig met zijn drietjes bij McDonalds gaan eten.
Op 6 september was de Bosdag van school. Er waren de hele dag spelletjes in het Zandbos. Bas en Laura hebben een erg leuke dag gehad! Omdat ik een dag weg moest voor het werk, heeft oma Van Mierlo Bas en Laura opgehaald van school. Samen met Mark hebben ze gezellig bij opa en oma gegeten.


0 reacties | Reageer
toon alles


 
laatste verhalen
--------------------------
14 nov week 282: 2 t/m 8.
14 nov week 281: 26 oktober t/m.
14 nov week 280: 19 t/m 25.
14 nov week 279: 12 t/m 18.
12 nov week 278: 5 t/m 11.
 
laatste reacties
--------------------------
31 okt Bas en jij hebben super
22 jun Lieve Laura, we zijn
21 jun Mark, Marieke en
20 jun Ha Lieverd, slaap
20 jun Marieke, Mark en
Google Analytics Alternative