Untitled
18 jun 2013
week 80: 6 t/m 12 juni

Op 6 juni zijn we voor controle bij de verloskundige geweest. Ondanks dat ik Bas wakker heb moeten maken uit zijn ochtenddutje was hij erg lief. Het was mooi weer en ’s middags hebben we lekker buiten gespeeld met de bal en de tak; Bas vindt het als je met de tak achter hem aan loopt en hem af en toe “kietelt”.
Op 7 juni heeft Bas ’s ochtends lekker in de tuin gespeeld. We hebben boodschappen gedaan, zijn naar de bieb geweest en daarna naar opa en oma Van Aerle; daar waren tante Maartje en Eline ook. Na de lunch zijn we naar huis gegaan, omdat Bas ’s ochtends niet geslapen had en nodig naar bed moest. Het was vandaag ook weer erg warm. Na het eten zijn we met zijn drieën een stukje gaan wandelen, met Bas op de driewieler.
Bas is op 8 juni op de driewieler met Mark mee boodschappen gaan doen. ’s Middags heeft hij erg goed geslapen. Hij is zijn ritme aan het veranderen; eerst sliep hij ’s ochtends een paar uur en later in de middag nog, nu slaapt hij meestal na zijn boterham. Als Bas overdag 1x naar bed gaat, gaat hij ’s avonds over het algemeen beter slapen. Mark is een zandbak aan het maken voor Bas. We hebben Zus opgehaald en zijn in Asten gaan eten met familie Van Aerle. Bas is een paar keer naar de speelruimte geweest met Mark en Eline, 2 uur achter elkaar zitten houdt hij niet vol.
Op 9 juni heeft Bas in de tuin gespeeld. ’s Middags kwamen Wendy (collega van Mark) en Jeffrey op bezoek. Bas moest toen hij wakker werd even wennen aan de onbekende gezichten, maar daarna heeft hij fijn in de tuin gespeeld, ging hij Koetje steeds naar Wendy brengen en Jeffrey kreeg zijn autootjes. We zijn aan het eind van de middag nog even bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Esther was er ook. Ze hebben samen op de trampoline en met de blokkenkar gespeeld en Bas vond de robotmaaier nog altijd erg interessant. Mark en opa hadden het hout voor de zandbak op maat gezaagd. Bas was wat vervelend; het was warm en hij had niet zoveel geslapen. We hebben bij opa en oma frietjes gegeten.
Bas heeft op 10 juni een hele tijd in de box gespeeld. De doos met Lego die ik in de box had neergezet, tilde hij op en kiepte hij om… overal lag Lego. Maar hij heeft wel erg lief gespeeld. Ook hebben we vandaag nog even in de tuin gespeeld.
Op 11 juni heeft Bas erg goed voor mij gezorgd: ik was even gaan liggen omdat ik buikpijn had en toen kwam Bas me een kussentje en een dekentje brengen; zo lief! ’s Middags kwamen tante Maartje, Eline, tante Willeke en oma Van Aerle op bezoek. We hebben lekker buiten in de tuin gezeten en Bas en Eline hebben met de bal, de politieloopwagen en Koetje gespeeld.
We hebben op 12 juni boodschappen gedaan en zijn daarna samen met tante Maartje en Eline gaan lunchen bij opa en oma Van Aerle. Na het eten zijn we gauw genoeg naar huis gegaan, omdat Bas naar bed moest. ’s Middags heeft hij voor de eerste keer in zijn nieuwe zandbak gespeeld. Nog voordat hij met zijn voetjes in de zandbak stond, zei hij al “uit”, maar toen hij eenmaal zat en ik hem een schepje, harkje en wat vormpjes had gegeven, heeft hij zich prima vermaakt in de zandbak.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative