Untitled
27 dec 2013
week 108: 19 t/m 25 december

Op 29 december was Bas erg baldadig. Hij rende rond, keek of ik keek en dan duwde hij vlug even tegen de giraffen. Gelukkig heeft hij na zijn middagdutje weer lief gespeeld. We zijn laat in de middag naar de winkel gewandeld en het was donker toen we terug liepen; mooi met alle kerstversieringen.
Mark had vrij op 20 december. ’s Morgens hebben Mark en Bas boodschappen gedaan en ’s middags zijn we naar het Zandbos geweest. We hebben een stukje gelopen en Bas heeft zich prima vermaakt met wat plassen water. Op de terugweg gleed hij uit en viel op zijn knieën in een plas. We zijn vlug naar huis gelopen om hem schone kleren aan te doen. ’s Nachts zijn we heel vaak uit bed geweest voor Bas.
Op 21 december zijn we ’s middags naar het centrum gewandeld om boodschappen te doen. Bij de bibliotheek hebben Mark en ik de boeken en puzzel uitgezocht; Bas had het te druk met heen en weer wandelen. Laat in de middag kwamen opa en oma Van Aerle even op bezoek. Bas was erg druk. Hij rende steeds heen en weer en liet zich steeds expres op de grond vallen. ’s Avonds bij het eten wilde hij voor de 2e keer appelmoes. Mark zei dat hij pas appelmoes kreeg als hij zijn bord leeg had. Dat vond Bas niet erg: hij begon zijn stukjes vlees van zijn bord op de tafel te leggen ;-).
We zijn op 22 december bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. Bas heeft fijn gespeeld met Lars en Esther. Toen we frietjes gingen eten, hebben Bas, Esther en Lars op de grond gepicknickt.
Op 23 december was Marks auto kapot. Vorige week hebben we nieuwe passen gekregen van de ANWB. Mark en ik hebben onze oude passen aan Bas gegeven om in zijn (loop)auto te leggen, zodat hij de ANWB kan bellen als zijn auto stuk is. Toen ik met Bas beneden kwam, hield hij mijn oude pasje tegen zijn ene oor en Marks pasje tegen zijn andere oor en zei: “AAWIE bellen” ;-). ’s Morgens zijn we naar de winkel gewandeld. Omdat het erg druk was, moest ik Bas en Laura af en toe ergens even “parkeren” om wat uit het rek pakken. Dan ging Bas helemaal naast de wagen hangen en riep “mama!!!”.
Het was erg slecht weer op 24 december, waardoor we niet konden wandelen. Mark was vroeg thuis vanwege kerstavond. Omdat we later klaar waren met eten mocht Bas wat langer opblijven.
Op 25 december, eerste kerstdag, zijn we ’s middags naar opa en oma Van Aerle geweest. Tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke en oom Arjan waren er ook. Bas heeft fijn gespeeld met Eline. Toen we gingen wokken, hebben we Bas op een nog veiligere afstand van de wokset gezet dan de vorige keer ;-). Bas heeft erg goed gegeten. Over het algemeen is Bas lief geweest, maar af en toe was hij ook bij opa en oma aan het uitproberen. Hij is echt aan het kijken hoe ver hij kan gaan.
Bas heeft ontdekt dat hij bij de lichtknopjes kan. Omdat hij alleen bij de onderkant van het knopje kan, kan hij de lamp alleen uit doen. Nu het donkerder is en de lamp vaker aan is, moet ik behalve steeds de stofzuigersnoer uit de stofzuiger trekken, ook steeds de lamp weer aan doen…








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative