Untitled
07 feb 2014
week 114: 30 januari t/m 5 februari

Op 30 januari zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Dorine en Mats kwamen op 31 januari op bezoek. Bas liet trots aan Mats zien dat hij op de grote wc zat. Ze hebben fijn gespeeld en lekker rond de tafel gerend. Bas liet zich van zijn beste kant zien als grote broer: Bas en Mats zaten te spelen en toen ik Laura naar bed ging brengen, stond Bas op en riep “dag, Laura!”. ’s Middags zijn tante Maartje en Eline ook nog op bezoek geweest. Bas was vervelend; hij deed steeds de lampen aan en uit, zei tot 4 x toe dat hij naar de wc moest en als hij er dan weer - voor niets - op zat, zei hij met een glimlach: “mijn buikje is leeg, vindt mama niet lief”. Na het avondeten hebben we de DVD van onze bruiloft gekeken. Bas vond het erg leuk en was vooral onder de indruk van de trouwauto.
Bas is op 01 februari met mij mee boodschappen gaan doen. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Oom Anton, tante Monique, Esther en Lars waren er ook. Bas, Esther en Lars hebben fijn gespeeld. We hebben bij opa en oma frietjes gegeten en zijn daarna naar huis gegaan.
We zijn op 02 februari met zijn viertjes gaan wandelen. Bas heeft op de driewieler gezeten en heeft ook een heel stuk zelf gelopen. Hij had zijn laarzen aan en heeft lekker door de plassen gesjokt. We zijn langs de kinderboerderij van het Rijtven geweest en hebben een stukje door het bos gewandeld. ’s Middags is Bas nog even met Mark mee naar opa en oma Van Mierlo geweest.
Op 03 februari zijn we met Lieke, Julian en Sophie naar het bos geweest. Het was erg mooi weer; lekker zonnig, maar wel koud. Bas liep steeds met stokken rond en liep door iedere plas die hij tegenkwam, behalve bij de plassen die “hééél diep” waren. Bas en ik zijn samen van de kabelbaan gegaan en nog voordat we helemaal stil hingen, riep Bas: “nog een keer!!”. Ook heeft hij zijn eerste plasje in de buitenlucht gedaan ;-). We hebben er erg van genoten! Bas heeft ’s middags lekker geslapen na zijn bosavontuur.
Tante Willeke is op 04 februari op bezoek geweest. ’s Middags zijn we naar de winkel gewandeld. Laura zat voor de eerste keer in de wandelwagen, omdat ze nu toch echt te groot wordt voor de kinderwagen. Bas en Laura kunnen nu naar elkaar kijken. Toen Laura vandaag voor de eerste keer een staartje had, zei Bas: “Laura heeft een hoedje op”. Bas moest voor straf in de hoek, maar hij was het er niet mee eens: “nee, mama, ik wil een andere hoek!”
Op 05 februari kwam oma Van Aerle op Bas en Laura passen toen ik naar de huisarts moest. Toen ik weer terug was, zijn oma, Bas, Laura en ik een stukje gaan wandelen. Tussen de middag kwamen ook opa, tante Maartje en Eline en hebben we gezellig met zijn allen gegeten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative