Untitled
24 apr 2014
week 125: 17 t/m 23 april

Op 17 april heeft Bas er echt niets van gebakken: hij heeft 5 x in zijn broek geplast, waarvan 1 x zo erg dat zijn plas zo door zijn broek heen op de grond drupte; ik heb toen niet eens de moeite gedaan om hem nog op de wc te zetten, want dan zou echt alles nat worden. We zijn ’s morgens naar de winkel gewandeld en op de terugweg heeft Bas even in het speeltuintje gespeeld. ’s Middags kwamen oma Van Aerle en Eline op bezoek. Bas en Eline hebben fijn op de trampoline gespeeld en ook oma moest/mocht even op de trampoline. Daarna hebben Eline en Bas in de zandbak taarten gebakken, al ging dat niet helemaal goed, omdat Bas niet zo voorzichtig was met Eline’s creaties… Toen Bas en Laura in bad zaten, werd het een grote kliederboel; ze hebben met zijn tweeën behoorlijk zitten spetteren.
Bas heeft op 18 april lekker in de tuin gespeeld. We hebben samen op de trampoline gesprongen. Mark kwam wat eerder naar huis en we zijn met zijn vieren naar de winkel gewandeld. Na het eten hebben Mark en Bas nog even op de trampoline gesprongen. Bas heeft vandaag erg goed zijn best gedaan met naar de wc gaan; hij heeft vandaag geen ongelukjes gehad.
Bas is op 19 april met mij mee geweest naar de stort (niet echt een leuk uitstapje, maar Bas vond het toch wel interessant allemaal) en de Etos. Daarna zijn we naar tante Willeke geweest, die haar verjaardag vierde. Bas heeft zich prima vermaakt. Hij heeft vooral veel buiten gespeeld samen met Eline in de zandbak en met de voetbal. We hebben met zijn allen gegeten en daarna zijn we naar huis gegaan. Bas heeft nog een tijdje lekker in bad gespeeld en is daarna lief gaan slapen. Bas heeft vandaag geen ongelukjes gehad. ’s Nachts werd Bas huilend wakker. Hij zei dat hij naar de wc moest en toen hij daar eenmaal zat, bleek dat hij in zijn broek geplast had. Hij moest huilen en was erg onrustig. Hij heeft nog even bij ons in bed gelegen, heeft nog een puzzeltje gemaakt en is toen weer lekker gaan slapen.
Op 20 april, 1e paasdag, hebben Bas en ik eieren geverfd. We zijn naar opa en oma Van Mierlo geweest, waar Bas samen met Esther en Lars paaseieren gezocht heeft in de tuin. De eieren lagen allemaal zo dat Bas ze makkelijk zou kunnen zien, maar hij was zo enthousiast aan het zoeken, dat hij de meeste eieren over het hoofd zag. We hebben met zijn allen gegeten en daarna hebben Bas, Mark, Esther, Lars, oom Anton en opa in de tuin gevoetbald. Ook zijn ze de hertjes gaan voeren en hebben Bas, Esther en Lars met de skelter gespeeld. Thuis heeft hij met Mark in de tuin gewerkt en we hebben op de trampoline gesprongen.
Bas is op 21 april, 2e paasdag, met Mark naar de Praxis geweest. Daarna hebben ze samen in de tuin gewerkt. We zijn ’s middags naar opa en oma Van Aerle geweest. Daar hebben Bas en Eline paaseitjes gezocht. Daarna hebben we gegourmet. Bas heeft goed gegeten en heeft een hele tijd lief aan tafel gezeten. Hij heeft vandaag 1 ongelukje gehad, maar hij heeft het ook juist erg goed gedaan: toen Mark hem uit de auto haalde op de parkeerplaats bij opa en oma, begon Bas te huilen omdat hij moest plassen. Mark heeft hem naar boven gedragen en het is Bas gelukt om het zo lang op te houden dat hij niet in zijn broek plaste!
Op 22 april zijn we naar de winkel gewandeld. Bas heeft veel buiten gespeeld vandaag. Hij heeft weer 3 x in zijn broek geplast.
Bas, Laura en ik zijn op 23 april naar tante Helmie geweest; die was jarig vandaag. Tante Monique, Esther en Lars waren er ook. Tante Monique vroeg aan Lars of hij met Bas een filmpje kon kijken op zijn tablet. Toen zei Lars dat dat niet ging, omdat hij geen internet had. Hij vroeg aan mij: “Bas vindt hertjes toch leuk?” Toen liet hij met Bas een spelletje zien: “kijk, dit is een hertje, een bok, en daar gaan we op schieten” ;-). Bas, Esther en Lars hebben fijn buiten in de tuin gespeeld. Op de terugweg is Bas in de auto in slaap gevallen. Thuis heeft hij ook veel buiten gespeeld.
Soms doet Bas iets en als ik vraag wat hij doet, zegt hij: “ooooh, dat is een grapje van Bas” ;-)








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative