Untitled
27 jun 2014
week 134: 19 t/m 25 juni

Op 19 juni kwamen ze de rubbertegels brengen die onder het speelhuisje en de schommel moeten komen liggen. Bas vond het erg interessant hoe de bezorger de tegels uit de vrachtwagen haalde en hij stond enthousiast te zwaaien toen hij weer wegreed. Ik ging samen met Bas naar boven om de was op te hangen en Laura uit bed te halen. Toen ik Laura aan het verschonen was, was Bas op de studeerkamer. Ik ging daar met Laura ook naar toe om de was af te halen en de nieuwe was op te hangen en toen was ik blij verrast: Bas had de was al afgehaald ;-)! Hij had de was en de wasknijpers “netjes” op het bureau geslingerd.
Bas is op 20 juni weer naar de Peuterspeelzaal geweest. Hij heeft vandaag niet echt gehuild toen ik ging, wel had hij tranen in zijn ogen en een pruillip. Hij heeft samen met juf Astrid gezwaaid en heeft verder goed met de rest mee gedaan. ’s Avonds kwamen opa en oma Van Mierlo met tante Friedy en ome Martijn op bezoek. Bas was eerst wat verlegen, maar daarna heeft hij voor iedereen een tekening gemaakt.
Op 21 juni heeft Bas met Mark in de tuin gewerkt. Ze hebben tegels in het speelhuisje gelegd en het gras gemaaid. ’s Middags zijn we met zijn vieren naar de kermis geweest. Bas is 2x met Mark in de draaimolen geweest en daarna wilde hij in de autootjes. Daar konden wij niet in, dus moest hij alleen. Hij had beloofd dat hij zou blijven zitten totdat Mark of ik hem uit het wagentje haalde en dat heeft hij goed gedaan. Wel keek hij af en toe erg moeilijk en leek hij het toch wel erg spannend te vinden. Toen hij eruit kwam, wilde hij niet nog een keer maar zei wel dat hij het leuk vond. Daarna ben ik met Bas en Laura nog 2x in de draaimolen geweest. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn samen in bad gespeeld.
We zijn op 22 juni op de fiets bij tante Monique, oom Anton, Esther en Lars op bezoek geweest. Esther, Lars en Bas hebben met waterpistolen gespeeld. Bas vond het wel leuk om Lars nat te spuiten, maar toen hij zelf nat werd, vond hij het wat minder ;-).
Op 23 juni zijn we op de fiets boodschappen gaan doen. In de winkel was Bas zijn ballon steeds kwijt (die viel steeds van het stokje), maar is hij hem op de fiets niet kwijtgeraakt. Na het avondeten moest Mark terug naar het werk en Bas wilde graag mee. Toen we zeiden dat dat niet ging, begon hij heel hard te huilen. Hij heeft zich erg druk gemaakt en gaf toen alles over. Gelukkig kalmeerde hij snel weer en heeft hij nog fijn in bad gespeeld.
Bas is op 24 juni naar de Peuterspeelzaal geweest. Toen ik hem weer mocht halen, waren ze buiten aan het spelen. Hij had Laura en mij nog niet gezien, dus ik kon mooi zien dat hij fijn aan het spelen was. ’s Middags zijn we met opa en oma Van Aerle en tante Maartje en Eline naar de kermis geweest. We zijn eerst een ijsje gaan eten en toen kwam ook oom Tom. Oma had al eerder tegen Bas gezegd dat we een ijsje zouden gaan eten en hij had er al goed over nagedacht wat voor ijsje hij wilde: “chocola, nee, aardbei, nee, doe maar geel ;-)” en uiteindelijk kwam het erop neer dat hij één hapje gehad had en het toen toch wel erg koud vond ;-). Daarna zijn Bas, Laura, Eline (en ik om Laura vast te houden) in de draaimolen geweest. Bas durfde vandaag niet met Eline in de autootjes, maar was wel heel enthousiast aan het zwaaien naar Eline. Bas heeft verder nog eendjes gehengeld, touwtje getrokken, op de kop van Jut geslagen ;-) en is nog een paar keer met Eline in de draaimolen geweest. Hij was helemaal blij met een knuffelhondje, een waterpistool en een mega-grote-bal. Na het avondeten hebben we in de tuin gespeeld. Bas was heel fijn met zijn nieuwe bal gespeeld: Hij heeft er een hele tijd mee gevoetbald, daarna liet hij zich er op zijn buik op vallen, zodat hij een stukje doorrolde. Helaas was de bal daar niet voor gemaakt  en is hij nu slap.
Oma Van Aerle kwam op 25 juni op Bas en Laura passen, omdat Mark en ik naar een crematie moesten. Bas heeft fijn gespeeld en een mooie “schuur” gebouwd van de Lego. Tante Maartje en Eline kwamen ook om samen te lunchen. Na het eten hebben Eline en Bas in de tuin met de waterbaan gespeeld. Het was als de zon scheen lekker warm, maar zodra die weg was, was het meteen een stuk frisser. Helaas hadden ze niet alleen met de bootjes in de waterbaan gespeeld, maar waren ze allebei kletsnat geworden. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative