Untitled
04 jul 2014
week 135: 26 juni t/m 02 juli

Op 27 juni is Bas naar de Peuterspeelzaal geweest. Hij begon heel goed: hij had geplast en zijn handen gewassen en toen ik mijn handen nog aan het wassen was, zei hij: “ik gaat alvast naar juffrouw Astrid en juffrouw Suzanne” ;-). Maar nadat we een puzzel gemaakt hadden en ik moest gaan, moest hij toch weer huilen. Gelukkig heeft hij het verder wel weer goed gedaan. Toen ik hem kwam ophalen, zat hij naast Finn. De moeder van Finn zei: “Finn, doe je trui omlaag!” Ik zei tegen haar: “O, heeft Bas dat van Finn? Hij zit thuis de hele tijd met zijn trui omhoog” ;-). En ook Finn bleek erg vaak “poep” te zeggen, dat doe Bas ook vaak de laatste tijd. Dan vraag je wat hij op zijn brood wil en dan zegt hij “poep”. Dat leren ze dus ook allemaal op school ;-). Na het avondeten hebben we op de trampoline gespeeld.
Bas is op 28 juni mee boodschappen gaan doen. Hij is erg lief geweest. ‘s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Ook deze keer keek hij weer regelmatig of opa zijn koffie al op had, omdat hij weet dat hij dan mee de hertjes mag gaan voeren ;-). Daarna is Bas nog met Mark mee naar de Praxis geweest. Toen hij thuis kwam, heeft hij geoefend op de “trommel” die hij daar gekregen had; kan hij morgen Nederland aanmoedigen tijdens de 8e finale van het WK. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld.
Op 29 juni hebben we bij tante Maartje, oom Tom en Eline samen met opa en oma Van Aerle, tante Willeke en oom Arjan frietjes gegeten en voetbal gekeken. Bas en Eline hebben niet veel van de wedstrijd gezien, die hebben lekker in de tuin gespeeld.
Bas, Laura en ik zijn op 30 juni een stukje gaan wandelen. We hebben de eendjes gevoerd en zijn bij de pauw gaan kijken. Na het avondeten zijn we met zijn vieren een stukje gaan fietsen. Bas heeft Mark laten zien waar de Peuterspeelzaal en de speelplaatsen zijn. Daarna hebben we nog op de trampoline en de glijbaan gespeeld.
Bas is op 01 juli naar de Peuterspeelzaal geweest. Toen ik hem op kwam halen en hij zag Laura en mij door de raam, begon hij weer te stralen, maar toen de deur van het lokaal openging, zat hij bij juf Astrid op de arm en was hij hard aan het huilen. Hij had een botsing gehad met Finn en was erg overstuur. Gelukkig mocht ik hem wel troosten. En heel lief: Finn kwam Bas een handje geven ;-).
Op 02 juli zijn we op de fiets naar opa en oma Van Aerle geweest. Samen met tante Maartje en Eline hebben we daar geluncht. Daarna zijn Bas en ik boodschappen gaan doen. Op de terugweg is Bas van de glijbaan in het park geweest. Toen Laura haar konijn uit bed had laten vallen, gaf Bas die aan haar terug en zei: “Alsjeblieft, mevrouw Van Miieeerlo” ;-). We hebben in de tuin gegeten en na het eten hebben Bas en Laura met de waterbaan gespeeld; ze waren allebei kletsnat. Ook hebben ze fijn in bad gespeeld. Bas heeft ontdekt dat hij de radiator op de badkamer kan gebruiken als ladder .








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative