Untitled
18 jul 2014
week 137: 10 t/m 16 juli

Op 10 juli zijn we te voet boodschappen gaan doen. Het was alweer lang geleden dat Bas op het stoeltje achter de kinderwagen gezeten had. Toen we bij de kassa kwamen en er 3 mensen voor ons in de rij stonden, riep Bas: “tuut, tuut; wij willen er door!” ;-). Op de terugweg zijn we bij het speeltuintje geweest. Bas is van de glijbaan geweest en heeft samen met Laura op de wip gezeten. Dat vonden ze allebei erg leuk.
Bas is op 11 juli naar de Peuterspeelzaal geweest. Het was de laatste keer voor de vakantie. Hij vond het vandaag weer wat moeilijker toen ik moest gaan, maar heeft niet echt gehuild. ’s Middags kwamen tante Maartje en Eline op bezoek. Bas en Eline hebben fijn buiten gespeeld op de trampoline en de glijbaan.
Op 12 juli is Bas met mij mee geweest naar de stort. Om de een of andere reden vindt hij dat erg leuk, ook al mag hij alleen maar in de auto zitten. ’s Middags zijn we met zijn vieren een stukje gaan fietsen. We hebben een boodschap gedaan en zijn bij de glijbaan in het park geweest. ’s Avonds hebben Bas en Laura in bad gespeeld.
Op 13 juli kwamen tante Maartje, Eline en tante Willeke op bezoek. Bas en Eline hebben op de trampoline en de glijbaan gespeeld en hebben voor de hele familie tekeningen gemaakt. Na het avondeten zijn we nog even bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique, oom Anton en Esther waren er ook.
Toen we op 14 juli met de fiets van de winkel onderweg naar huis waren, begon het te regenen. Bas vond het maar niks dat hij nat werd. ’s Avonds wilde Bas niet gaan slapen en heeft het tot 21.00 uur geduurd voordat hij eindelijk in bed lag.
Op 15 juli hebben Bas en Laura na het avondeten fijn met Mark buiten gespeeld.
We zijn op 16 juli boodschappen gaan doen en daarna bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Tante Maartje en Eline kwamen ook. We hebben gezellig samen geluncht en zijn daarna weer terug naar huis gefietst. ’s Middags kwam tante Monique Esther brengen, die bij ons kwam logeren. Bas en Esther hebben fijn samen in de tuin gespeeld. We hebben met zijn drieën een stukje taart gegeten, die Esther gemaakt had en daarna heeft Bas gepuzzeld. Toen Mark thuis kwam van het werk zijn we naar het Zandbos geweest. We hebben een stukje gewandeld, Bas heeft door de tunnels gekropen, is met Mark op de kabelbaan geweest en met Mark en Esther op de schommel. Daarna zijn we bij McDonalds gaan eten. Toen we weer thuis waren, zijn Bas en Laura in bad geweest en heeft Esther Bas voorgelezen voordat hij ging slapen.
Bas vind het erg leuk om te kleien en te verven; dan zit hij in zijn stoel aan de grote tafel en maakt de ene tekening na de andere. Ook haalt hij vaak al zijn puzzels uit de kast, maakt ze een voor een en stapelt de puzzels die hij gedaan heeft netjes op elkaar. Als hij dan klaar is, begint hij weer bovenaan.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative