Untitled
10 aug 2014
week 140: 31 juli t/m 6 augustus

Op 31 juli ben ik ’s morgens met Bas naar de huisarts geweest om te kijken of hij misschien een urineweginfectie heeft. Hij plast de laatste dagen vaak in zijn broek, zijn urine ruikt erg sterk en hij zegt soms dat hij buikpijn heeft. We hebben eerst Laura naar opa en oma Van Aerle gebracht en zijn daarna naar de huisarts geweest. De assistente heeft de urine gecontroleerd en op een klein beetje eiwit na was er niets mis met de urine. De huisarts heeft gekeken of Bas koorts had (dat was niet zo) en heeft ons voor de zekerheid een setje meegegeven waarmee we urine op het laboratorium af konden geven, zodat de urine op kweek gezet kon worden. We zijn bij opa en oma wat gaan drinken en zijn daarna naar het ziekenhuis gereden om de urine af te geven. ’s Middags kwamen tante Maartje, Eline en oma Van Aerle bij ons om op Bas en Laura te passen, omdat ik naar de tandarts moest. Oma Van Mierlo is ook nog even op bezoek geweest. ’s Avonds/’s nachts zijn we een paar keer wakker geworden omdat Bas de lamp op zijn kamer aandeed.
De huisarts heeft op 01 augustus gebeld om te zeggen dat de urine van Bas helemaal goed was.
Bas is op 02 augustus met mij op de fiets mee boodschappen gaan doen. Hij is erg lief geweest. In een winkel kreeg hij een ballon en hij mocht ook een ballon voor Laura meenemen van de winkelier. Toen zei Bas: “Dank je wel voor de ballon. En dank je wel voor Laura” ;-). ’s Middags zijn we met zijn vieren naar de Praxis en naar De Greef geweest, waar het niet zo druk was en Bas heeft lekker door de winkel rondgerend. ’s Avonds kwam oma Van Mierlo oppassen op Bas en Laura. Ze heeft Bas en Laura eten gegeven, ze hebben nog even gespeeld en daarna heeft ze Bas en Laura in bed gelegd. Toen Mark en ik thuiskwamen, had Bas net in zijn bed geplast; de eerste keer dat hij ’s nachts een ongelukje had.
Op 03 augustus zijn we ’s morgens bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas heeft mee de hertjes gevoerd en heeft op de skelter rondgereden. ’s Middags kwamen Bart, Marja, Bram en Eveline op bezoek. De kindjes hebben fijn gespeeld. Het was weer erg benauwd en warm vandaag en toen het na het avondeten begon te regenen, heeft Bas (die het niet zo op regen heeft) lekker in de tuin rondgerend. Daarna heeft hij samen met Laura in bad gespeeld.
We zijn op 04 augustus bij oma Van Aerle op bezoek geweest. Opa moest weg, maar die hebben we wel nog even gezien. Bas en Laura waren, net als thuis soms, niet zo aardig voor elkaar. Alles wat Bas had, wilde Laura hebben en andersom en het stoeltje waar Bas op zat, daar wilde Laura natuurlijk ook net op zitten en andersom. Af en toe gaat Bas ook wel heel enthousiast in zijn auto op Laura af... Ik heb dan ook vaak politieagentje moeten spelen vandaag. Toen we een boterham aten, wilde Bas muisjes op zijn brood. Toen ik vroeg of Laura ook muisjes mocht, zei Bas: “nee, Laura is te dik voor muisjes” ;-).
Op 05 augustus was opa Van Mierlo jarig. Omdat we geen inpakpapier hadden, heeft Bas zich op een grote rol papier uitgeleefd met zijn stiften en hebben we het cadeautje in een erg originele verpakking kunnen geven. ’s Middags zijn Bas, Laura en ik naar het feest gegaan. Bas, Esther, Lars en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld. Ze zijn met opa de hertjes gaan voeren, hebben met zijn vieren met de skelter rondgereden en gevoetbald. Bas heeft wel een ongelukje gehad: hij viel met stoeltje en al van de skelter en had zijn tong kapot. Het was even flink huilen, maar daarna heeft hij toch weer fijn gespeeld. We hebben met zijn allen Chinees gegeten en daarna ben ik gaan sporten. Na het sporten ben ik Bas en Laura op gaan halen. Bas was erg moe en wilde niet echt spelen, zeker niet als Mark niet bij hem in de buurt bleef, maar toch wilde hij niet mee naar huis. Thuis heb ik Laura en Bas in bad gedaan en daarna zijn ze lekker gaan slapen.
We zijn op 06 augustus op de fiets naar het centrum geweest. We hebben bij opa en oma Van Aerle gezellig wat gedronken en omdat tante Maartje en Eline ook kwamen, zijn we nog wat langer gebleven en hebben we samen geluncht. Bas en Laura hebben fijn samen in bad gezeten en zijn daarna lief gaan slapen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative