Untitled
26 dec 2014
week 160: 18 t/m 24 december

Op 18 december zijn we ’s morgens samen met oma Van Aerle bij tante Zus op bezoek geweest. Ze heeft haar arm gebroken en zit daardoor in een zorgcentrum in Helmond. Bas heeft lief gepuzzeld, terwijl Laura er steeds met zijn Koetje vandoor ging. We hebben daarna bij opa en oma Van Aerle geluncht.
Mark had op 19 december een dagje vrij. We hebben met zijn viertjes ontbeten, daarna heb ik Bas naar de Peuterspeelzaal gebracht. ’s Middags zijn we naar de bibliotheek geweest en hebben we een broek voor Bas gekocht.
We zijn op 20 december voor de eerste keer met Bas en Laura met de trein weg geweest. We hadden Bas beloofd dat we een keer met de trein weg zouden gaan, dus het ging vooral om het “treinen”, en hadden gezocht naar iets leuks voor de kindjes vlakbij een station. Zo kwamen we terecht bij Kidzcity in Utrecht. Bas vond het erg leuk in de trein. Op de heenweg moest hij naar de wc en dat vond hij toch wel spannend. Bij Kidzcity heeft Bas fijn gespeeld. Hij heeft het meest rondgereden op de loopautootjes, maar hij heeft ook geklommen en is in de paardencarrousel, de safaritrein en de luchtballonnen-zweefmolen geweest. Bas was zo moe van alle indrukken dat hij op de terugweg in de trein in slaap gevallen is. Het is erg goed gegaan, ook met overstappen met de kinderwagen. Wel hebben we op de heenweg een krappe aansluiting gemist, omdat we vanwege de kinderwagen met de lift moesten om van het ene perron naar het andere te kunnen, maar we hoefden niet lang te wachten op de volgende trein. Bas is met Mark mee frietjes gaan halen, heeft lekker gesmuld van zijn kidsbox en heeft nog even fijn in bad gespeeld.
Op 21 december zijn we laat in de middag naar opa en oma Van Mierlo geweest. Bas heeft, hoe kan het ook anders, fijn gepuzzeld ;-).
We zijn op 22 december boodschappen gaan doen. Daarna zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. We hebben samen wat gedronken, Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld en daarna hebben we met zijn allen geluncht.
Op 23 december lagen Bas en Laura om 06.00 uur al bij ons in bed, na een nacht waarin ze allebei wakker geweest zijn en vanaf dat moment heb ik ook niet meer geslapen, omdat ik moest uitkijken dat Laura niet uit bed viel of bovenop Bas klom. We waren allemaal moe, Bas en Laura waren erg druk en we moesten er nodig even uit. We zijn eerst de eendjes gaan voeren en daarna naar de kerstshow van Coppelmans geweest. Bas vond het erg mooi met al die lichtjes, kerstbomen en kerstmannetjes. Vooral de modeltreintjes vond hij erg mooi; het duurde even voordat ik hem daar weg kreeg. Bas heeft bijna de hele weg gestept. Wel ging hij op de terugweg na iedere paar meter even van zijn step af, liep er een rondje omheen of stond wat te treuzelen en dan stapte hij er toch weer op.
We zijn op 24 december na het ontbijt boodschappen gaan doen. Het was erg druk, dus het duurde wat langer dan normaal, maar gelukkig waren Bas en Laura wel erg lief. Toen we thuiskwamen, kwamen tante Maartje en Eline op bezoek. Bas en Eline hebben gekleurd en fijn gespeeld. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative