Untitled
02 jan 2015
week 161: 25 t/m 31 december

Op 25 december, 1e kerstdag, hebben we gezellig met zijn viertjes ontbeten. Aan het eind van de ochtend zijn we naar opa en oma Van Mierlo gegaan, waar ook tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren. We hebben gezellig met zijn allen gegeten, alleen is Laura na de soep naar bed gegaan, omdat ze te moe was. Na het eten zijn Mark, opa, Bas, Esther en Lars gaan “geocatchen”. Helaas hebben ze niet gevonden wat ze zochten, want het begon te regenen en toen zijn ze weer teruggekomen. We hebben ’s middags Rummikub gedaan en de kindjes hebben fijn gespeeld. Wel was Bas even geschrokken toen hij samen met opa door de stoel zakte… ’s Avonds hebben we nog een pasteitje gegeten, de kindjes hebben nog even gespeeld en daarna zijn we weer naar huis gegaan.
We zijn op 26 december, 2e kerstdag, naar opa en oma Van Aerle geweest. Oom Tom, tante Maartje, Eline en tante Willeke waren er ook. We hebben eerst gezellig wat gedronken en daarna zijn we gaan gourmetten. Bas heeft erg goed gegeten! Ook heeft hij fijn gespeeld met Eline.
Op 27 december lag er sneeuw! Bas, Laura en ik zijn ’s morgens bij Fanny, Maud en Lars op bezoek geweest. Bas heeft fijn gespeeld en tegen de tijd dat we naar huis gingen, hadden ze met zijn vieren echt al het speelgoed uit de kast getrokken. We hebben nog even een boodschap gedaan en zijn toen naar huis gegaan. Na de lunch hebben Mark en Bas een sneeuwpop gemaakt voor de schuifpui. Hij is erg mooi geworden, compleet met neus, ogen, hoed, das, pijp en armen. Ook heeft Bas even op de slee gezeten in de tuin, maar dat vond hij niet zo leuk. Bas was erg vervelend ’s middags. Hij heeft een paar keer in zijn broek gedaan en was erg baldadig.
We zijn op 28 december een stukje gaan lopen. Bas ging mee op de driewieler en Laura in de kinderwagen. Het was de bedoeling dat we naar de kinderboerderij zouden wandelen, maar omdat er veel sneeuw en ijs lag en we er bijna niet doorkwamen met de kinderwagen en driewieler is het toch maar een klein wandelingetje geworden. ’s Avonds kwamen opa en oma Van Mierlo op bezoek. Bas heeft met oma “nijntje geluiden raden” gespeeld en met de Bambino Loco. Bas en Laura waren vandaag behoorlijk vervelend. Bas heeft vaak in zijn broek gedaan, hij luisterde niet en was echt de grens aan het opzoeken.
Op 29 december zijn we ’s morgens bij Dorine, Mats en Josje op bezoek geweest. Bas heeft fijn gespeeld. We zijn daarna bij de Jumbo boodschappen gaan doen. Het was erg druk, maar Bas en Laura waren gelukkig lief. Bas heeft het vandaag super goed gedaan op de wc! Hij heeft maar liefst 3x op de wc gepoept (en maar 1x in zijn broek…)! Snowy, onze sneeuwpop, had vannacht een foto voor Bas neergelegd. Op de foto zit hij op onze wc en eronder staat dat hij gezien heeft dat Bas niet zo goed zijn best deed op de wc, dat hij het altijd zo doet en dat hij dat fijn vindt. Bas en Laura gaan Snowy steeds gedag zeggen en Bas heeft vanmiddag “nijntje geluiden raden” gespeeld met Snowy ;-). Toen we thuis kwamen van boodschappen doen, waren Bas en Laura verdrietig: Snowy was zijn pijp en zijn ogen kwijt, omdat hij vanaf het eind van de ochtend in het zonnetje staat. Ik heb hem weer in elkaar gezet en nu is het weer goed. Aan het eind van de dag werd Bas weer erg druk en vervelend.
Opa en oma Van Aerle kwamen op 30 december op bezoek. Bas heeft samen met opa en oma Bambino Loco gespeeld en gepuzzeld. Snowy is vandaag zijn ogen, zijn pijp en zijn wortelneus weer verloren, maar we hebben hem weer gerepareerd. Bas praat de hele dag tegen Snowy, hij heeft 2 tekeningen voor hem gemaakt die ik op het raam moest hangen en het Lego-huis dat hij gebouwd had, moest ook voor het raam staan. Na het avondeten hebben Bas en Laura samen in bad gespeeld. Ze hadden de grootste lol. Bas ging het bad poetsen met een washandje en Laura ging hem helpen. Toen ze Bas in de weg zat, ging hij Laura’s rug poetsen ;-). Daarna waren ze zo wild aan het doen dat het wel een golfslagbad leek en ze moesten zo lachen!
We zijn op 31 december boodschappen gaan doen. Dat ging prima, maar eenmaal thuis waren Bas en Laura érg druk! Ze hebben de hele dag rondgerend en geklommen, gelukkig ook veel gelachen als ze achter elkaar aan renden, maar ze duwden elkaar ook regelmatig om en dan was het flink huilen. ’s Avonds zijn we naar Erik en Fanny gegaan om de jaarwisseling te vieren. Willemiek en Sanne waren er ook. We hebben eerst wat vuurwerk afgestoken, zodat Maud, Lars, Bas, Laura en Sanne dat ook konden zien, maar de kindjes vonden het toch wel erg spannend en voordat het vuurwerk op was, waren alle kindjes alweer binnen. Bas mocht in het grote bed van Erik en Fanny slapen en Laura lag bij hem op de kamer in haar campingbedje. Ze hebben heel even gehuild toen we ze in bed gelegd hadden en we naar beneden gingen, maar verder hebben ze het super goed gedaan. We hebben ze om 01.00 uur wakker gemaakt om weer naar huis te gaan. In de auto zijn ze wakker gebleven, maar thuis sliepen ze weer lekker verder in hun eigen bedjes.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative