Untitled
06 feb 2015
week 166: 29 januari t/m 4 februari

Op 29 januari zijn we al vroeg boodschappen gaan doen. Daarna kwamen opa en oma Van Aerle en tante Maartje op bezoek. Bas heeft vandaag fijn gespeeld en is lief geweest. ’s Avonds had hij pech en is hij een paar keer flink gevallen; 1x van de eetkamerstoel en 1x tegen de tafelpoot. Gelukkig is het bij wat blauwe plekken gebleven.
Bas is op 30 januari naar de Peuterspeelzaal geweest. Hij heeft weer fijn gespeeld. Juffrouw Ghislaine had Bas, omdat hij zo graag puzzelt, beloofd dat hij de apenpuzzels mocht maken, maar omdat ze vandaag ziek was en juffrouw Suzanne het zielig vond voor Bas, heeft zij met Bas de puzzels gemaakt. Ze zijn er samen ruim een half uur zoet mee geweest ;-). Na Laura’s middagdutje zijn we bij Fanny, Jessie en Noud op bezoek geweest. Bas heeft zich prima vermaakt, al heeft hij niet met Jessie gespeeld. Jessie was moe van school (ze zit sinds kort op de kleuterschool) en was niet helemaal in haar hum. Ze is uiteindelijk op de bank gaan liggen om een film te gaan kijken en toen is ze in slaap gevallen. Fanny, Bas en ik hebben een spelletje gedaan, Snuffie Hup; dat vond Bas erg leuk! Omdat Mark vandaag personeelsfeest had, hebben Bas, Laura en ik met zijn drietjes gegeten. Na het eten hebben we nog even samen gespeeld, boekjes gelezen en daarna zijn Bas en Laura lief gaan slapen.
Op 31 januari zijn Mark en Bas een stukje gaan wandelen/steppen, toen ik met Laura boodschappen ging doen. ’s Middags zijn we bij oom Tom, die aan zijn schouder geopereerd is, op ziekenbezoek geweest. Toen Bas naar tante Maartje rende, viel hij op straat en had hij zijn knie kapot. Hij heeft een hele tijd hard gehuild. Toen Bas in bad ging en bij het afdrogen moest hij ook weer erg huilen. Het deed natuurlijk zeer en hij vond het vooral ook erg spannend. Hij is nog even mee naar beneden geweest om wat te kalmeren voordat hij ging slapen, heeft nog even televisie gekeken en is toen lief gaan slapen.
We hadden op 01 februari feest omdat oma Van Mierlo 65 jaar geworden is en omdat opa en oma 40 jaar getrouwd zijn. We gingen naar De Reizende Man en waren in totaal met ongeveer 40 personen. Bas is heel lief geweest en heeft erg fijn gespeeld met Esther, Lars en Laura. Het voorgerecht heeft Bas gegeten terwijl hij bij Mark op schoot zat en bij het hoofdgerecht zaten Bas, Esther, Lars en Laura aan hun “eigen” tafel speciaal voor Bas, Laura, Esther en Lars. Daar hebben ze even lief zitten eten, en toen ging Laura weer aan de wandel ;-). Na het toetje zijn we weer naar huis gegaan. Bas en Laura waren allebei erg moe van het fijne spelen en alle indrukken.
Op 02 februari zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas heeft samen met opa puzzels gemaakt en hij had de grootste lol. Ook vond hij het erg leuk als oma riep: “Wie komt er in mijn huisje???” Dan renden Bas en Laura om de beurt naar oma toe, al rende Bas soms ook Laura voorbij of omver als het eigenlijk haar beurt was ;-). We hebben met zijn vijven geluncht en daarna zijn we weer naar huis gegaan.
Bas is op 03 februari naar de Peuterspeelzaal geweest. Bob was jarig geweest en trakteerde vandaag. Bas heeft het weer goed naar zijn zin gehad.
We hebben op 04 februari even fijn met zijn drietjes in de tuin gespeeld. Bas en Laura hebben veel plezier gehad op de glijbaan, de schommel en de trampoline. Het was erg koud, maar het zonnetje scheen. Laat in de middag zijn we boodschappen gaan doen. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld. Zo fijn dat Laura er niet meer uit wilde ;-).
Bas en Laura zaten samen in hun fotoboek te kijken. Bas was Laura aan het uitleggen wat er op de foto’s stond (“Kijk, Laura, hier word jij gedoopt”; “Kijk, Laura, hier is Sinterklaas, en heeeeel veel zwarte Pieten, en hier ben ik”), toen Laura naar een foto wees en zei: “Koek eten”! Toen zei Bas: “Nee, Laura, dat kan jij nog niet zo goed zeggen, dat is niet koek, maar Kroepkroek” ;-).
Bas wilde vandaag “erteltjes” eten…








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative