Untitled
06 maa 2015
week 170: 26 februari t/m 4 maart

Op 26 februari zijn we al vroeg boodschappen gaan doen. Toen we thuiskwamen, kwamen opa en oma Van Aerle op bezoek. Bas heeft fijn gespeeld en opa en oma hebben gezellig bij ons geluncht. Toen we aan het eten waren, werd Bas weer wat hangerig, maar hij had geen koorts. Hij heeft even bij ons op bed naar de treinen op de laptop gekeken, daarna ging het weer helemaal goed met hem. ’s Middags heeft hij fijn met Laura gespeeld. Ze waren verstoppertje aan het doen, al begreep Laura er niets van, maar ze hadden wel de grootste lol samen. Bas zette Laura ergens neer en zei dan: “Laura, je moet hier blijven staan en dan kom ik jou zoeken”. ;-)
Bas en ik hebben Laura op 27 februari naar oom Tom en tante Maartje gebracht en daarna zijn we naar de Peuterspeelzaal gegaan voor Bas zijn allereerste schoolreisje! Ze werken aan het thema “de boerderij” en bij de ouders van juffrouw Suzanne hadden ze lammetjes. Alle kindjes mochten op de boerderij in Someren naar de lammetjes komen kijken. Bas was helemaal blij dat juffrouw Ghislaine bij ons in de auto wilde en ook Sepp reed met ons mee. Er waren een paar lammetjes die niet bij hun moeder konden drinken en daarom de fles kregen. Bas was helemaal trots toen hij een van de lammetjes een flesje mocht geven! We hebben nog een kijkje in de stal genomen, de kinderen kregen ranja en een koekje en toen gingen we weer terug naar de Peuterspeelzaal. Bas wilde niet dat ik wegging. Hij had zich er op ingesteld dat ik vandaag op school bij hem zou zijn, het was helemaal anders dan zijn gebruikelijke routine (normaal maken we even samen een puzzeltje en daarna gaan Laura en ik naar huis) en hij is ziek geweest. De juffen zeiden dat ik maar lekker moest blijven en dat heb ik toen maar gedaan. Ze hebben fruit gegeten, nog even fijn gespeeld en het afscheid van Sepp gevierd, die gaat verhuizen. We zijn Laura bij tante Maartje en oom Tom gaan ophalen. Na Laura’s middagdutje zijn we bij Hilke, Finn en Lis op bezoek geweest. Finn zit sinds deze week op de kleuterschool. Finn heeft een paar keer enthousiast geroepen: “Bas is bij ons” en dat was ook het eerste wat hij zei toen zijn vader thuiskwam ;-)! Ze hebben erg fijn samen gespeeld en samen gepuzzeld. Finn vond het maar niets als Laura met Bas en hem wilde spelen, want, zo zei hij: “ik speel alleen met jongens”. Wel typisch dat op het laatst Laura en Lis met de auto’s aan het spelen waren, en de jongens met de My little ponies ;-).
Op 28 februari zijn Bas, Laura en ik al vroeg boodschappen gaan doen. Daarna zijn we met zijn vieren op kraambezoek geweest bij Hein, Willemiek, Sanne en baby Evi. Bas, Laura en Sanne hebben fijn gespeeld! Bas en Laura vonden vooral de tent en de stuiterbal erg leuk. ’s Middags zijn Mark, Bas en Laura een stukje gaan wandelen.
We zijn op 01 maart met opa en oma Van Mierlo, oom Anton, tante Monique, Esther en Lars gaan brunchen. Het was gezellig en de kindjes zijn lief geweest. Na de brunch zijn we nog even bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Ook daar hebben de kindjes nog even fijn gespeeld. Thuis is Bas op de bank in slaap gevallen. Toen Bas in bed lag en we zijn Koetje bij hem in bed wilden leggen, konden we die niet vinden. Koetje lag nog bij Mark in de auto… en die had hij net alvast naar de garage gebracht ;-). Gelukkig heeft Mark Koetje met de reservesleutel uit zijn auto kunnen halen. Had Bas geluk, mocht hij nog langer in zijn zoek-boek kijken met mij, terwijl Mark Koetje ging ophalen.
Op 02 maart heeft Bas zijn laatste antibiotica gehad. Bas, Laura en ik zijn op de fiets naar het centrum geweest om een cadeautje uit te zoeken. Dat hadden we Bas beloofd omdat hij in het begin de antibiotica zó vies vond. Hij heeft een mooie auto uitgezocht bij de Action. Daarna zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Thuis heeft Bas heel lief gespeeld, bijna de hele dag met zijn nieuwe auto ;-). Ook hebben we samen gekleid en een spelletje gedaan.
Bas is op 03 maart naar de Peuterspeelzaal geweest. Thuis heeft hij fijn met Laura gespeeld. Ze waren het wel af en toe niet met elkaar eens en soms ging het er best even op, maar ze hadden vooral veel lol samen.
En op 04 maart zat onze vlekkenkampioen weer onder de vlekken… Deze keer zijn het andere vlekken. Hij is verder helemaal niet ziek en heeft geen koorts, alleen soms een beetje jeuk. Het wilde vandaag niet zo lukken met poepen. Hij heeft wel echt zijn best gedaan, maar waarschijnlijk zijn zijn darmen een beetje van streek, omdat we vanwege de antibiotica zijn teruggegaan van 2 naar 1 zakje Forlax (van de antibiotica kon hij ook diarree krijgen en omdat hij niet zo heel veel gegeten en gedronken had en daardoor dus ook minder ontlasting zou hebben, zijn we in overleg met de apotheek teruggegaan naar 1 zakje). Bas en Laura hebben fijn gespeeld vandaag! Ze hebben gekleid en veel gekleurd/gestift, samen rond de tafel gecrost met de poppenwagen en de loopfiets. Na Laura’s middagdutje hebben ze fijn samen in bad gespeeld.
Bas plukt de hele tijd aan zijn vingertoppen. Er zijn al verschillende vingers waar het vel een heel stuk vanaf is.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative