Untitled
20 maa 2015
week 172: 12 t/m 18 maart

Op 12 maart zijn we boodschappen gaan doen en daarna naar de Praxis geweest. Daar hebben we potgrond en bloembakken gekocht voor de moestuintjes van Albert Heijn. De radijs, tijm en bosaardbei beginnen door te komen en die moeten verpot worden. Na Laura’s middagdutje hebben we de plantjes verpot en hebben we met zijn drietjes in de tuin gespeeld.
Bas is op 13 maart naar de Peuterspeelzaal geweest. Na Laura’s middagdutje zijn we met zijn drieën naar de kinderboerderij gefietst. We hebben er een rondje gelopen en daarna zijn we nog even langs het spoor gefietst, omdat Bas graag een trein wilde zien. Daarna hebben we nog even in de tuin gespeeld.
Op 14 maart zijn Bas, Laura en ik al vroeg boodschappen gaan doen. Daarna zijn we met zijn vieren naar de Bikkels geweest om te wandelen/geocachen. Bas heeft zich goed vermaakt. Hij heeft heel lang zelf gelopen, dennenappels en “strootjes” verzameld en 2x geplast (blijft interessant, zo tegen een boom) ;-). We zijn nog even in het speeltuintje bij de Bikkels geweest, waar Bas en Laura geklommen en gegleden hebben.
Bas, Laura en Mark zijn op 15 maart bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Oom Anton, tante Monique, Esther en Lars en Gerda en Hein waren er ook. De kindjes hebben fijn gespeeld. Nadat ik bij tante Zus op bezoek was geweest, ging ik ook naar opa en oma. We hebben samen gegeten en daarna zijn we naar huis gegaan.
Op 16 maart is Mark al vroeg voor zijn werk vertrokken naar Duitsland. Hij komt woensdagavond laat weer thuis. We zijn ’s middags op de fiets boodschappen gaan doen en daarna bij tante Maartje en oom Tom op bezoek geweest. Eline was bij een vriendinnetje spelen, maar vlak voordat wij naar huis gingen, hebben we haar toch nog even gezien. Toen ik aan het koken was, heeft Bas gezellig met Mark gebeld. Hij heeft nog even naar de treinen mogen kijken toen Laura in bed lag (die lag er wat eerder in omdat ze moe was). Bas was ’s nachts een paar keer wakker en toen heb ik hem uiteindelijk maar gevraagd of hij bij mij in bed wilde komen slapen. Gelukkig heeft hij toen doorgeslapen, al kon ik nog niet goed slapen omdat meneer ¾ van het bed had en ik de rest ;-).
Bas is op 17 maart naar de Peuterspeelzaal geweest. Hij heeft fijn gespeeld. Na Laura’s middagdutje hebben we fijn in de tuin gespeeld en zijn we op “de bult” geweest (de geluidswal achter onze tuin; daar wilde Bas graag een keer naar toe, omdat hij er af en toe kinderen rond ziet rennen en die lopen dan “boven onze tuin”). Toen we aan het eten waren, belde Mark. Bas heeft een hele tijd met Mark zitten kletsen en toen Mark vroeg of hij mij nog even aan de telefoon kreeg, zei Bas dat hij dat niet wilde en dat papa mama net ook al had gesproken” ;-).
Op 18 maart zijn we al vroeg gaan stemmen. Bas was helemaal blij, want hij kreeg een koekje van de man aan wie ik mijn legitimatie moest laten zien. Bas heeft het koekje heel lief met Laura gedeeld. Daarna kwamen Lieke, Julian en Sophie om naar Monkey Town te gaan. Het was erg leuk! De kindjes hebben erg fijn gespeeld op de glijbanen, in de ballenbakken en op de trampolines. Vooral de glijbanen met de sleetjes waren favoriet. We hebben gezellig wat gedronken, een koekje en een snoepje gegeten en na nog een tijdje spelen zijn we weer naar huis gegaan. ’s Middags hebben we nog even in de tuin gespeeld. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld.
Het gaat erg goed met Bas op de wc. Hij heeft al lang niet meer “echt” in zijn broek gepoept. Soms zit er wel een kleine beetje poep in zijn onderbroek, maar dat is niet meer dan een remspoor. Heel soms gaat het met plassen nog wel mis als hij zijn poep probeert tegen te houden.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative