Untitled
10 apr 2015
week 175: 2 t/m 8 april

Op 02 april zijn we boodschappen gaan doen. Bas en Laura hebben weer fijn gespeeld: ze hebben verstoppertje gedaan, samen gekleurd en samen in het fotoboek gekeken, totdat Laura te snel bladerde naar Bas zijn idee en ze ruzie kregen. Ook hebben we weer een tent gebouwd van de eettafel. Na het avondeten heeft Bas zijn fiets gekregen. Mark heeft hem in elkaar gezet en voordat Bas naar bed moest, mocht hij nog een paar rondjes in de kamer fietsen. Hij was helemaal blij met zijn fiets! Toen hij er eenmaal op zat, vond hij het wel een beetje spannend, maar hij kreeg er steeds meer plezier in!
Bas is op 03 april naar de Peuterspeelzaal geweest. Deze keer ging het weer helemaal goed en hoefde hij niet te huilen. Hij heeft fijn gespeeld en de juf zei toen ik hem weer ging ophalen dat hij zich steeds meer op zijn gemak voelt en streken gaat uithalen. ’s Middags werd mijn nieuwe strijkijzer bezorgd (de vorige heeft het begeven) en samen met Bas heb ik die uitgepakt. Toen tante Maartje en Eline ’s middags binnenkwamen en tante Maartje Bas zijn nieuwe fiets zag staan, zei ze: “hé, Bas, wat zie ik nou?” Zegt Bas: “Ja, we hebben een nieuw strijkijzer!” ;-). Bas en Eline hebben paaseitjes versierd met stickertjes, stift, papieren hoedjes en pomponnetjes. Daarna hebben ze fijn in de tuin gespeeld. Na het avondeten zijn we met zijn vieren een stukje gaan wandelen. We zijn naar de spoorwegovergang gegaan en Bas was helemaal blij, want we hebben maar liefst 3 treinen voorbij zien komen. Bas heeft vandaag al vaak op zijn fiets geoefend. Hij kan er al helemaal alleen op- en afklimmen en hij kan helemaal zelf fietsen, al gaat het soms wat moeilijk als hij vanuit stilstand wil aanfietsen.
Oma Van Mierlo kwam op 04 april op bezoek. Ze kwam de paasmandjes brengen die Bas en Laura ingekleurd hadden en waar de Paashaas wat ingedaan had. Bas, Laura en ik zijn ’s middags bij tante Zus op bezoek geweest. Tante Maartje, Eline, tante Willeke en oma Van Aerle waren er ook. Eerst hebben we paaseitjes gezocht in de tuin bij het Hospice. Bas was erg fanatiek en samen met Eline heeft hij veel van de verstopte eitjes gevonden. Daarna zijn we een stuk gaan wandelen. We zijn bij de hertjes geweest, Bas, Laura en Eline hebben geschommeld en op de wipkip gezeten en Bas en Eline hebben lekker rondgerend en geklommen. Na de wandeling hebben we bij tante Zus nog wat gedronken. Het was erg gezellig en de kindjes én Zus hebben er erg van genoten.
Op 05 april, 1e Paasdag, kwam tante Willeke bij ons ontbijten. Het was erg gezellig. Na het ontbijt heeft Bas gezellig met tante Willeke gestift en gepuzzeld en hebben we in de tuin gespeeld. Bas heeft al aardig wat rondjes door de kamer gefietst en vandaag ging hij zo hard door de bocht dat hij met zijwieltjes en al zo midden tussen de Lego-rails omkiepte… Hij was flink geschrokken, maar na even huilen stapte hij toch weer op de fiets. Mark heeft voor Bas spelletjes voor op de Wii gezocht. Samen hebben ze op de Wii gespeeld en Bas vond het erg leuk. Laat in de middag gingen we naar tante Willeke toe. Opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline waren er ook. Bas, Laura en Eline hebben paaseitjes gezocht in de tuin. Daarna zijn we met zijn allen gaan eten bij Dinertijd in Asten. We hebben lekker gegeten, het was gezellig en Bas en Laura zijn allebei erg lief geweest.
Ook op 06 april was Bas weer met zijn fiets omgevallen. Hij moest hard huilen en vroeg of hij op de Wii mocht. Mark had gisteren gezegd dat dat alleen mag als papa of mama erbij zijn en als Laura in bed ligt, dus hij mocht niet op de Wii. Hij vroeg of Laura niet alvast naar bed kon ;-). Toen we zeiden dat dat niet ging, ging hij maar weer fietsen. Toen hij even later weer gevallen was toen hij hard aan het rondrennen was, vroeg hij weer huilend of hij op de Wii mocht. Samen met Mark heeft hij even op de Wii gespeeld. ’s Middags zijn we naar opa en oma Van Mierlo geweest. Tante Monique, Esther en Lars waren er al en later kwam ook oom Anton. Bas, Laura, Esther en Lars hebben paaseitjes gezocht in de tuin. We hebben met zijn allen gegeten en daarna hebben Bas, Esther en Lars nog even in de tuin gespeeld en op skelter rondgereden.
Op 07 april is Bas op de Peuterspeelzaal geweest. Hij heeft het goed naar zijn zin gehad. ’s Middags zijn we naar de kinderboerderij gefietst. We hebben er even rondgewandeld. Bas vond vooral de varkens leuk. Daarna zijn we nog even naar de spoorwegovergang gefietst om naar de treinen te kijken. Na het avondeten mocht Bas nog even op de Wii.
We zijn op 08 april op de fiets boodschappen gaan doen. Toen Laura in bed lag, heeft Bas even op de Wii gespeeld. Bas en ik hebben zijn Lego-spoorbaan met Legoblokjes omhoog gelegd, zodat zijn trein “door de lucht” rijdt. Daar heeft hij bijna de hele middag mee gespeeld. Na Laura’s middagdutje hebben we fijn nog even in de tuin gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative