Untitled
24 apr 2015
week 177: 16 t/m 22 april

Op 16 april zijn we ’s morgens boodschappen gaan doen en bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn in de Thomas-de-treintent gespeeld. Toen Bas naar de wc ging, sloeg hij nogal lomp een paar keer tegen de schakelaar van de lamp, waardoor die kapot ging. Bas was er zelf niet zo van onder de indruk, maar ik vond het heel vervelend. Het lukte opa en mij niet om de schakelaar te maken. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld. Na het avondeten zijn we met zijn vieren nog even naar een speeltuintje gefietst.
Bas is op 17 april naar de Peuterspeelzaal geweest. Hij heeft op het “stoeltje” moeten zitten: Toen ze fruit gingen eten, zat er een haar op zijn stukje appel en hij wilde dat stukje niet opeten. De juf heeft de haar eraf gehaald, maar hij wilde het stukje niet meer. Daarom hebben ze Bas even op het stoeltje gezet, zodat hij “rustig kon worden en zich op zijn appel kon concentreren”. Bas vond het allemaal wel prima en heeft rustig wat rond zitten kijken. Mark en ik vinden het niet zo raar dat Bas dat stukje appel niet meer wilde en vinden het nogal onzin dat hij daarvoor op een stoeltje moet zitten. Bas had een traktatie gekregen en heeft uit zichzelf zijn snoepjes met Laura gedeeld; zo lief! Na het avondeten zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Friedy en ome Martijn, Martijn en Elise, hun kindjes Anaďs en Simon en de ouders van Elise (die wonen allemaal in Frankrijk) en oom Anton, tante Monique, Esther en Lars waren er ook. De kindjes hebben fijn samen gespeeld. ’s Avonds hebben Mark en opa Van Mierlo de schakelaar bij opa en oma Van Aerle gemaakt.
Op 18 april heeft Mark de hele dag bij opa Van Mierlo gewerkt. ’s Morgens ben ik met Bas en Laura boodschappen gaan doen. Na Laura’s middagdutje zijn we op de fiets naar opa en oma Van Mierlo gegaan. Oom Anton was ook aan het werken en tante Monique, Esther, Lars en Thijs (een vriendje van Lars) waren er ook. De kindjes hebben heel fijn gespeeld en lekker in de tuin rondgerend. We hebben met zijn allen frietjes gegeten, daarna is Bas met Mark met de auto mee naar huis gereden en ben ik met Laura naar huis gefietst. Thuis hebben Bas en Laura nog even fijn in bad gespeeld en daarna zijn ze lief gaan slapen.
Bas heeft op 19 april met Mark in de tuin “gewerkt”. Hij was erg druk met de bezem in de weer. Hij heeft lekker in het zonnetje zitten spelen en Mark heeft de waterbaan voor hem opgezet. Ook zijn ze met zijn tweetjes naar de spoorwegovergang gewandeld om naar de treinen te kijken. Er was een truck-run en ze hebben ook veel vrachtwagens gezien, maar die vond Bas een beetje spannend, omdat ze steeds toeterden. Toen Laura wakker werd, hebben Bas en Laura nog even samen buiten gespeeld.
Op 20 april zijn we na Laura’s middagdutje bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Daarna hebben we boodschappen gedaan. Na het avondeten zijn Bas en Laura met Mark mee gaan tanken en naar de Praxis geweest.
Bas is op 21 april naar de Peuterspeelzaal geweest; hij heeft fijn gespeeld. Na Laura’s middagdutje zijn we boodschappen gaan doen. Eerst hebben we een cadeautje voor Eline’s communie gekocht, daarna hebben we sandaaltjes voor Laura gekocht. Bas en Laura zijn allebei erg lief geweest. Op de terugweg hebben Bas en Laura nog even in een speeltuintje gespeeld.
Op 22 april zijn we ’s middags bij Finn (die zat bij Bas op de Peuterspeelzaal) en Lis gaan spelen. Laura ging in de kinderwagen en Bas is voor de eerste keer op zijn eigen fiets mee geweest. Hij vond het wel even spannend, maar toen hij merkte dat hij het kon, was hij zó trots!!! We hebben bij Finn thuis wat gedronken en zijn daarna naar een speeltuintje in de buurt geweest. Toen Bas en Laura in bad zaten, kwam tante Willeke met de katjes bij ons omdat er bezichtigingen waren in haar huis. Ze heeft mee Bas en Laura in bed gelegd.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative