Untitled
01 mei 2015
week 178: 23 t/m 29 april

Op 23 april kwamen Eefje en Sjoerd op bezoek. Bas keek eerst de kat uit de boom en ging bij Eefje en mij aan tafel een puzzel zitten maken. Daarna is hij met Laura en Sjoerd gaan spelen. Ze hebben even binnen gespeeld en zijn daarna heel fijn buiten gaan spelen. Ze hebben veel plezier gehad! Na het avondeten zijn Bas, Laura en ik boodschappen gaan doen.
Bas is op 24 april op de Peuterspeelzaal geweest. ’s Middags kwamen tante Maartje en Eline op bezoek. Bas en Eline hebben heel fijn samen in de tuin gespeeld, en toen Laura wakker was, heeft Laura ook fijn mee gespeeld. Na het avondeten is Bas met Mark mee naar de Praxis geweest. Mark heeft nieuwe nachtlampjes bij Bas (van Planes) en Laura (van Frozen) opgehangen en we hebben de babyfoon van Bas zijn kamer gehaald (die gebruikten we tot nu toe als nachtlampje en voor het muziekje om in slaap te vallen).
Bas, Laura en ik zijn op 25 april boodschappen gaan doen. ’s Middags zijn we bij tante Willeke geweest; die vierde haar verjaardag. Wij gingen te voet en Bas ging op zijn fiets. Opa en oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline en tante Zus waren er ook. Bas heeft fijn met de trein gespeeld en ook nog even in de tuin. We hebben met zijn allen broodjes gegeten. Bas heeft zich vandaag in bad helemaal zelf gewassen, ook zijn haar!
Op 26 april zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura hebben lief gespeeld. Daarna zijn we met zijn viertjes pannenkoeken gaan eten bij Pannenkoeken Enzo in Helmond. Bas wilde graag naar de speelhoek boven. In het begin vond hij de trap wel een beetje spannend en zijn we met hem mee gegaan, maar uiteindelijk vond hij vooral de trap ook erg leuk en bleef hij maar omhoog en omlaag klimmen. Toen Bas een stukje chips op de bank had gevonden, zei hij tegen Laura: “Ik zal even kijken of ik voor jou ook een stukje kan vinden”. ;-)
We zijn op 27 april, Koningsdag, met zijn vieren een stukje gaan wandelen. Bas wilde graag naar de spoorwegovergang, op zijn step. Nog voordat we de straat uit waren, wilde hij toch liever op zijn fiets en voor deze ene keer ;-) is Mark zijn fiets gaan halen. ’s Middags heeft Bas met Mark in de tuin “gewerkt”; hij was helemaal trots op de stoep die hij geveegd had. Ook zijn we nog naar de Bikkels geweest. We hebben fijn gewandeld, wat punten gezocht voor het geo-catchen en Bas en Laura hebben fijn gespeeld op de zandverstuiving en in de speeltuin.
Op 28 april is Bas weer naar de Peuterspeelzaal geweest. Toen ik hem kwam halen, zei juffrouw Suzanne dat ze het zo mooi vinden dat Bas zo los aan het komen is. Hij begint op een leuke manier ondeugend te worden. Tante Willeke en de katjes Lotje, Beer en Minoes kwamen op bezoek, omdat er een bezichtiging was in haar huis. Ze is gezellig bij ons blijven eten. Terwijl ik aan het koken was, waren Bas en (vooral) Laura niet zo lief. Toen het eten klaar was, lagen de stukjes van 3 puzzels van 100 stukjes allemaal op de grond door elkaar en 1 vloertegel was voor het grootste deel blauw gestift… Bas heeft vandaag voor de eerste keer geen Forlax meer gehad. Hij heeft de afgelopen 14 dagen nog maar een half zakje per dag gehad en dat ging goed, nu maar hopen dat het zo goed blijft gaan!
We zijn op 29 april boodschappen gaan doen en bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas heeft heel fijn met de “kleine” Lego gespeeld. Toen tante Maartje en Eline er ook waren, hebben we gezellig met zijn allen geluncht.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative