Untitled
08 mei 2015
week 179: 30 april t/m 6 mei

Op 30 april waren Bas en Laura erg vervelend; ik kan me niet herinneren dat ze ooit een hele dag zo slecht geluisterd hebben als vandaag. Bas was het nergens mee eens. Hij wilde steeds het ene (zelf de trap op klimmen, of juist dat ik hem droeg, vlokken of juist pasta op zijn brood, binnen of toch buiten spelen enz.), en iedere keer als hij dan dat ene mocht wat hij wilde, werd hij boos of begon hij te huilen omdat hij toch weer dat andere wilde. Heel frustrerend! ’s Middags hebben Bas en Laura in de tuin gespeeld. Ook dat was niet zo’n succes. Overal lagen steentjes, de tuinstoeltjes werden over de muur van het speelhuisje in de tuin gekiept, als Laura in de loopauto zat, pakte Bas die weer af, ze stonden met zijn tweeën op de deksel van de zandbak te springen; ze waren gewoon heel vervelend. Gelukkig hebben ze toch ook nog een uurtje lief gespeeld ;-).
Bas is op 01 mei naar de Peuterspeelzaal geweest. Hij heeft fijn gespeeld. Omdat hij moe was, wilde hij op bed naar de treinen kijken en toen ik even later ging kijken omdat het toch wel erg stil was, lag hij lekker te slapen ;-).We zijn nog even naar de spoorwegovergang geweest; Bas op de driewieler en Laura in de kinderwagen. Bas stond te klappen van plezier toen de spoorbomen nog voordat ze weer helemaal open waren, weer dichtgingen omdat er nóg een trein aankwam. Thuis hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld.
Op 02 mei zijn Bas, Laura en ik ’s morgens boodschappen gaan doen. Daarna zijn we met zijn vieren naar het centrum gefietst. Bas en Mark hebben fijn in de tuin en op de Wii gespeeld (een nieuw spelletje van Thomas de Trein) en toen Laura wakker was, zijn we met zijn vieren naar de Bikkels geweest. Bas en Laura hebben veel plezier gehad in de speeltuintjes.
We zijn op 03 mei bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique, Lars en tante Lucy waren er ook. De kindjes hebben fijn gespeeld, al was Bas soms wel een beetje te lomp. We hebben samen met opa en oma frietjes gegeten en zijn daarna naar huis gegaan.
Op 04 mei zijn we bij Dorine, Mats en Josje op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Mats had er soms wat moeite mee dat Bas en Laura aan zijn speelgoed zaten (vooral Laura, omdat die de opgebouwde treinrails aan het afbreken was…), maar uiteindelijk hebben Bas en Mats ook heel fijn echt samen met de Lego-trein gespeeld. Na het avondeten zijn we bij Lars geweest, die werd 11 jaar. Alle andere kinderen waren ’s middags al op bezoek geweest. Bas en Laura hebben lief gespeeld en hadden veel plezier in de tuin samen met Esther en Mark. Toen Bas in bed lag, had hij veel last van opgehoest slijm. We hebben hem een extra kussen gegeven, zodat zijn hoofd wat hoger ligt, een gesneden ui op zijn kamer gezet en hem ingesmeerd.
Mark had op 05 mei, bevrijdingsdag, een dagje vrij. ’s Middags zijn we met zijn vieren de eendjes gaan voeren en hebben een stukje gewandeld. Bas is op zijn fiets mee geweest en Laura op de driewieler.
Op 06 mei hebben we ’s morgens boodschappen gedaan. Daarna kwamen opa en oma Van Aerle op bezoek.
Bas heeft het nogal vaak over treinen en over de machinist en conducteur. Laura doet dan met hem mee, al maakt ze van machinist “tante nis”.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative