Untitled
15 mei 2015
week 180: 7 t/m 13 mei

Op 07 mei was Bas op ons bed in slaap gevallen toen hij naar de treinen aan het kijken was. ’s Middags zouden Lieke, Julian en Sophie op bezoek komen, maar pap belde op om te vragen of ik de pastoor op kon halen om hem naar tante Zus te brengen, omdat ze graag bediend wilde worden. Ik heb Lieke afgebeld en omdat ik geen oppas voor Bas en Laura had, heb ik Bas en Laura wakker gemaakt en heb ze maar meegenomen. We hebben de pastoor opgehaald, zijn naar het Hospice gereden en daar hebben Bas, Laura en ik in de tuin gespeeld. Bas heeft wel een 1 uur op de schommel gezeten. Toen de pastoor klaar was, kwam opa Van Aerle mij aflossen. Hij is bij Bas en Laura gebleven, toen ik tante Zus nog even gedag ging zeggen. We hebben de pastoor weer naar huis gebracht en thuis hebben Bas en Laura nog even fijn gespeeld.
Bas, Laura en ik zijn op 08 mei al vroeg boodschappen gaan doen. Toen we thuis kwamen, is Bas met Mark mee geweest om nog wat te regelen voor het handbalkamp. We hebben met zijn vieren geluncht en daarna is Mark vertrokken op kamp. Tante Maartje, oom Tom en Eline kwamen terug van vakantie en die zijn even op bezoek geweest. Bas, Laura en Eline hebben fijn in de tuin gespeeld.
Op 09 mei heeft Bas gezellig met Mark gebeld, maar toen Mark mij ook nog even aan de lijn wilde, werd hij boos en rende hij weg met de telefoon. Toen Laura het Koetje van Bas had en Bas dat uit haar handen wilde trekken, had hij er per ongeluk ook een hele pluk haar van Laura bij. Laura moest hard huilen, en Bas huilde bijna net zo hard toen hij de haren zag die hij in zijn hand had. Met zijn drietjes zijn we een stukje gaan wandelen en naar de treinen gaan kijken.
Het was Moederdag op 10 mei. Ik kreeg van Bas een mooie ketting die hij op de Peuterspeelzaal gemaakt had. Ook had hij een heel moeilijk versje geleerd, wat hij niet meer helemaal precies kende, maar met zijn tweetjes hebben we het toch op kunnen zeggen. Ook heb ik een kalender met foto’s van Bas en Laura gekregen. Na het ontbijt zijn we samen met tante Willeke naar opa en oma Van Aerle gefietst. Tante Maartje, oom Tom en Eline waren daar ook. We hebben gezellig met zijn allen wat gedronken, Bas, Laura en Eline hebben even op de daktuin gespeeld en we hebben met zijn allen geluncht. Laat in de middag kwam Mark weer thuis van het handbalkamp. We hebben buiten frietjes gegeten en zijn daarna nog even naar de treinen gaan kijken.
Op 11 mei had Mark een dagje vrij. We zijn met zijn vieren naar de Speuldries geweest. Het was erg mooi weer en Bas en Laura hebben heel fijn gespeeld. Ik ben met Bas nieuwe sandalen gaan kopen en daarna zijn we naar oma Van Mierlo gegaan. Mark en Laura waren daar al. Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld. Toen Bas Laura heel lief aan het duwen was op de schommelbank, kreeg hij de bank tegen zijn knie aan. Zijn knie was kapot en hij moest even flink huilen. Hij heeft treinen op de tablet mogen kijken en daarna heeft hij toch nog fijn gespeeld. We hebben samen met opa en oma gegeten en daarna zijn Bas en Laura met Mark mee naar huis gereden en ben ik met opa en oma Van Aerle de spulletjes van tante Zus gaan ophalen.
We zijn op 12 mei bij Agnes, Lisa en Tim op bezoek geweest. Ze wonen tijdelijk in een B&B bij een boerderij. We hebben lekker buiten gezeten en de kindjes hebben heel fijn gespeeld! Er was een groot grasveld met een grote trampoline en een glijbaantje, een zandbak, trapauto’s en een step. Op het bedrijf waren koeien, kippen en een paardje en ze waren bezig op de akkers met tractoren en turbines. Bas en Laura vonden het allemaal erg interessant.
Op 13 mei zijn we ’s morgens boodschappen gaan doen. Toen we net thuis waren, kwamen oma Van Aerle, tante Maartje en Eline op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben heel fijn in de tuin gespeeld. We hebben gezellig met zijn allen geluncht. ’s Middags zijn Bas, Laura en ik op en neer gereden naar Eindhoven om Mark zijn squashschoenen te brengen; die was hij vergeten.
Soms als ik op Laura moet mopperen, neemt Bas het voor haar op en zegt: “mama, Laura is nog te klein, die snapt dat nog niet”. ;-)








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative