Untitled
22 mei 2015
week 181: 14 t/m 20 mei

Op 14 mei zijn we met Jeroen, Kim en Karlijn naar Dierenrijk in Nuenen geweest. Het ging heel goed met Bas, Laura en Karlijn en ze hebben het erg leuk gehad samen. Ze hebben fijn naar de dieren gekeken en in de speeltuinen gespeeld. Daarna hebben we met zijn allen bij ons in de tuin gegeten. Na het eten hebben Bas, Laura en Karlijn fijn nog even in de tuin gespeeld. Het was een geslaagde dag!
Oma van Mierlo kwam op 15 mei Bas en Laura ’s morgens vroeg ophalen. Mark en ik moesten naar de begrafenis van tante Zus en oma zou op Bas en Laura passen. Ze moest ’s morgens werken, en dus gingen Bas en Laura mee. Ik had speelgoed voor ze meegegeven en ze zijn heel erg lief geweest! Bas zei ’s morgens: “ik ben nog nooit op het werk geweest; ik ben wel heel vernieuwd!” en hij zei tegen Mark: “papa, ik wil kaas, want ik moet dadelijk naar het werk.” Toen oma afgewerkt was, heeft ze Bas en Laura mee naar huis genomen en daar hebben ze ook fijn gespeeld.
Op 16 mei zijn Bas, Laura en ik boodschappen gaan doen. ’s Middags is Bas ook nog met mij mee geweest om nog een cadeautje voor Eline en broeken voor Bas te kopen. Toen we thuis kwamen, is hij met Mark en Laura even bij opa en oma Van Mierlo geweest. Bas was vervelend vandaag… iedere keer wilde hij iets, en als dat dan mocht, wilde hij toch weer wat anders en werd dan helemaal gefrustreerd en boos. Ook begint hij af en toe wat brutaal te worden en zegt hij bijvoorbeeld: “nee, dat doe ik niet!” als we wat aan hem vragen.
Eline deed op 17 mei haar communie. We hebben Bas en Laura ’s morgens vroeg naar opa en oma Van Mierlo gebracht. Oom Anton, tante Monique, Esther en Lars kwamen ook. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Na de mis zijn we Bas en Laura op gaan halen en zijn we naar het feest gegaan. We hebben gezellig met zijn allen geluncht en daarna zijn de kindjes lekker buiten gaan spelen. ’s Avonds hebben we nog met zijn allen gegeten en daarna zijn we naar huis gegaan.
Op 18 mei was het niet zo’n mooi weer en hebben we na Laura’s middagdutje maar heel even in de tuin kunnen schommelen.
Bas is op 19 mei na 2 weken vakantie weer naar de Peuterspeelzaal geweest. Lis, het zusje van Finn, zit sinds vandaag ook bij hem in de groep. Bas heeft het weer goed naar zijn zin gehad, alleen bij het buitenspelen had hij zand in zijn ogen gekregen. Ik heb het zo goed mogelijk weggehaald, maar een van zijn ogen heeft de rest van de dag getraand en was rood en klein. ’s Middags zijn we naar de bibliotheek geweest. Bas was blij met zijn nieuwe boeken, puzzel en Loco.
Op 20 mei zijn we boodschappen gaan doen en daarna bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Na school kwamen Eline en tante Maartje ook. We hebben gezellig samen geluncht. Bas en Laura hebben ’s middags heel lief samen gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative