Untitled
29 mei 2015
week 182: 21 t/m 27 mei

Op 21 mei kwamen Lieke, Julian en Sophie op bezoek. De kindjes hebben heel fijn samen in de tuin gespeeld. Na het avondeten zijn we met zijn vieren nog een stuk gaan wandelen (Bas ging mee op zijn fiets en Laura op de driewieler) en natuurlijk zijn we ook even bij de spoorwegovergang geweest.
Bas is op 22 mei naar de Peuterspeelzaal geweest. ’s Middags zijn we met zijn drietjes naar een speeltuintje in de buurt gefietst. Bas en Laura hebben genoten van het schommelen en hebben fijn gespeeld op het klimtoestel met de glijbaan. Daarna zijn we nog even naar de spoorwegovergang gefietst, waar we maar liefst 5 treinen voorbij hebben zien komen. Na het avondeten zijn Bas, Laura en ik nog even een boodschap gaan doen.
Op 23 mei zijn Bas, Laura en ik ’s morgens vroeg boodschappen gaan doen. Bas en Laura zijn al vroeg in bad gegaan en lekker met de pyjama aan weer mee naar beneden gegaan. Opa en oma Van Mierlo kwamen op Bas en Laura passen, omdat Mark en ik weg moesten. Bas en Laura hebben nog even gespeeld en daarna zijn ze lief gaan slapen toen oma ze in bed gelegd had.
We zijn op 24 mei op kraamvisite geweest bij Rob en Wendy en baby Jinthe. Bas en Laura hebben een beschuitje opgepeuzeld, hebben even lief op de bank gezeten en toen kwamen ze los… ze klommen de bank op en af en renden achter elkaar de hele kamer rond. Daarna zijn we naar Apenheul geweest. We hebben veel apen gezien en Bas en Laura hebben fijn in de speeltuintjes gespeeld.
Op 25 mei hebben Bas en Laura uitgeslapen; Laura tot 08.00 uur en Bas werd pas na 09.00 uur wakker. Mark, Bas en Laura zijn opa op zijn werk op gaan halen en hebben hem naar huis gebracht. ’s Middags kwamen tante Maartje en Eline op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben fijn buiten gespeeld en zijn daarna gezellig met zijn drietjes gaan kleien. Daarna zijn we nog even bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique, oom Anton en Lars waren er ook. Bas en Lars hebben op de skelter rondgereden en ze hebben samen met Laura verstoppertje gespeeld.
Bas is op 26 mei naar de Peuterspeelzaal geweest. Hij heeft weer fijn gespeeld. Na het avondeten hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld.
Op 27 mei hebben we in de keuken gepicknickt. We hadden het boxkleed op de grond gelegd en hebben gezellig met zijn drietjes op de grond een boterham gegeten. Het was gezellig, totdat Bas moest spugen… ’s Middags zijn we op de fiets gezellig bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Ik kon mijn sleutelbos nergens vinden. Mark en ik hebben alles afgezocht, maar de sleutels waren écht kwijt. Ik zei tegen Bas dat ik mijn sleutels kwijt was en vroeg of hij mee wilde zoeken. Ik zei: “Wie de sleutels vindt, krijgt een prikblok” ;-). Toen ik de keuken aan het poetsen was, zag ik mijn sleutels tussen de la en de oven liggen. Ze waren aan de achterkant over de rand van de la gevallen. Ik riep: “Jeuh!!! Mama heeft de sleutels weer gevonden!” Zegt Bas: “Oh, mama, dan krijg jij de prikblok!” ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative