Untitled
05 jun 2015
week 183: 28 mei t/m 3 juni

Op 28 mei zijn we boodschappen gaan doen. Oma Van Mierlo kwam op bezoek toen Laura net in bed lag en Bas, oma en ik hebben gezellig spelletjes gedaan.
Mark heeft Bas op 29 mei naar de Peuterspeelzaal gebracht. Het ging goed, totdat Mark weer moest gaan; toen begon Bas hard te huilen. Gelukkig ging het snel daarna weer goed en heeft hij fijn gespeeld. ’s Middags zijn we nog even op de fiets naar het centrum gefietst om voor Bas een prikblok te kopen.
Op 30 mei zijn Bas en Laura met Mark mee naar de stort geweest. ’s Middags zijn we naar het bloemendefilé geweest van de Avondvierdaagse. Daar heeft Eline ook dit jaar weer aan meegedaan. Bas heeft zijn best gezwaaid naar de fanfare en alle mensen die voorbij kwamen.
We zijn op 31 mei bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Lars was er ook. Later kwamen tante Monique en Esther ook nog. De kindjes hebben fijn gespeeld.
Op 01 juni zijn we boodschappen gaan doen. ’s Middags kwamen opa en oma Van Aerle op bezoek. We hebben lekker in de tuin gezeten en Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld.
Bas is op 02 juni naar de Peuterspeelzaal geweest. Ze hadden een plaatje van een krokodil met heel veel kleine rondjes erop. Ze moesten in ieder rondje een kleiner stickerrondje plakken en Bas had dat zó netjes gedaan! Ook de juf zei dat hij erg geconcentreerd bezig was geweest en dat hij het een erg leuke opdracht vond. Op de terugweg zijn we met Hilke, Lis en Finn mee gefietst. ’s Middags hebben we met zijn drietjes geschilderd.
Op 03 juni hebben Bas en Laura lief gespeeld. Toen ik ging kijken omdat het even wel erg “stil” was, zaten Bas en Laura samen in de grote stoel en was Bas Laura aan het voorlezen ;-). ’s Middags zijn we boodschappen gaan doen en hebben we een stuk gefietst, natuurlijk weer een heel stuk langs de spoorlijn. Bas zwaaide naar de treinen en één machinist deed zelfs zijn raampje omlaag om terug te zwaaien.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative