Untitled
14 jun 2015
week 184: 4 t/m 10 juni

Op 04 juni was oma Van Aerle jarig. Na Laura’s middagdutje zijn we naar het feest gegaan. Bas, Laura en Eline hebben heel fijn gespeeld; binnen, maar vooral ook op het balkon. We hebben met zijn allen frietjes gegeten en na het eten mochten Bas en Laura nog heel even spelen, voordat ze met Mark mee naar huis gingen.
Bas is op 05 juni naar de Peuterspeelzaal geweest. Toen ik hem weer ging halen, was hij echt héél vies! Hij had geveegd in het zwarte zand (dat vond hij leuker dan “gewoon spelen”) en hij zat van top tot teen onder het zand. We hebben in de tuin een boterham gegeten en daarna kwam Finn bij ons spelen. Bas en Finn hebben even binnen gespeeld en toen Laura wakker was, zijn ze met zijn drietjes in de tuin gaan spelen. Tante Maartje en Eline zijn ook nog op bezoek gekomen. Het was erg warm; ruim 30 graden! Ze hebben met de waterbaan gespeeld en met een emmer water, waar ze steeds bakjes in vulden en daarmee dan de plantjes (en de vijver ;-)) water gingen geven.
Bas, Laura en ik zijn op 06 juni boodschappen gaan doen. ’s Middags zijn we naar opa en oma Van Aerle geweest. Samen met opa en oma, tante Maartje en tante Willeke zijn we een ijsje gaan eten en daarna zijn Bas, Laura, Mark en ik met opa en oma naar de kermis in Deurne geweest. Bas en Laura hebben genoten in de draaimolen en de Buggies. Bas is ook nog in de zweefmolen geweest (samen met Enzo en Lisa van de Peuterspeelzaal) en heeft bij de Kop van Jut een mooie bal gewonnen. We hebben bij opa en oma nog wat gedronken en zijn daarna weer naar huis gegaan.
Op 07 juni ben ik met Bas en Laura op de fiets naar opa en oma Van Mierlo gegaan. Mark was al daar, die was met opa het nieuwe bed voor Laura gaan halen. Tante Monique, Esther en Lars waren er ook. Bas, Laura, Esther en Lars hebben fijn gespeeld. Vooral de ritjes op de skelter vonden Bas en Laura erg leuk. We hebben met zijn allen frietjes gegeten en daarna is Bas met Mark met de auto mee naar huis gereden en zijn Laura en ik weer naar huis gefietst.
Mark heeft op 08 juni ’s morgens thuis gewerkt, omdat ik weg moest en Mark bij Bas en Laura zou blijven en Ellen kwam om Bas en Mark te knippen. Toen Mark naar het werk moest, kwam oma Van Mierlo om op Bas en Laura te passen, maar nog voordat Mark weg was, was ik weer thuis. Bas en Laura hebben veel in de tuin gespeeld, maar heel lief waren ze niet vandaag: Laura kwam regelmatig binnen met haar haren vol zand; ze zaten in de loopauto en op de driewieler op de trampoline; de steentjes die bij de boom en om de vijver horen te liggen, liggen inmiddels overal en ook de zandbak wordt steeds leger… Na het avondeten zijn we met zijn vieren nog even naar de kermis geweest. Bas en Laura hebben weer in de Buggies en in de draaimolen gezeten.
Op 09 juni is Bas op de Peuterspeelzaal geweest. Hij vond het weer fijn, maar de juffen zeiden wel dat hij érg druk was vandaag. Toen ze vroegen of hij gisteren soms veel suiker had gehad, zei Bas: “ik mag geen suiker” ;-).
Bas en Laura hebben op 10 juni weer lekker in de tuin gespeeld. We hebben met zijn drietjes gezellig fruit gegeten in het huisje boven de glijbaan. ’s Middags zijn we bij tante Maartje op bezoek geweest. Bas, Laura en Eline hebben fijn in de tuin gespeeld. Op de terugweg zijn we kleren gaan kopen voor Bas en Laura. Bas is lief voor de televisie gaan zitten en toen ik zei dat ik ging betalen en dat we weer naar huis gingen, wilde hij niet mee ;-).
Bas begint af en toe brutaal te worden. Hij zegt regelmatig “nee!” als we hem wat vragen. Hij wil niet aan tafel komen voordat zijn boterham gesmeerd voor hem klaar ligt, terwijl hij gewoon aan tafel moet komen als wij ook aan tafel gaan. Ook onderhandelt hij graag. Mark zei tegen Bas toen hij een spelletje op de telefoon wilde spelen: “We zullen wat afspreken: je ruimt de Lego op en het speelgoed dat je in de keuken gegooid hebt en dan mag je een spelletje doen”. Zegt Bas: “Nee, papa, ik zal wat afspreken: ik ruim òf de Lego op òf het speelgoed uit de keuken en dan mag ik een spelletje doen” ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative