Untitled
19 jun 2015
week 185: 11 t/m 17 juni

Op 11 juni kwam Marja op bezoek. Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld. Ze trokken steeds hun schoenen en sandalen uit en uiteindelijk hebben Marja en ik in de tuin naar 4 schoenen moeten zoeken. Ze lagen in de klimop, midden in een plant, in het huisje onder de glijbaan en achter de zandbak. In de tuin dus maar niet meer de goede schoenen aan… ’s Middags heeft hij een tijdje op ons bed liggen slapen. Hij wilde naar de treinen kijken, maar nog voordat die opstonden, was hij al in slaap gevallen. Bas heeft 2 x in zijn broek geplast en 1 x in zijn broek gepoept.
Bas is op 12 juni naar de Peuterspeelzaal geweest. Ze hebben fijn buiten gespeeld en een ijsje gegeten, omdat het zo warm was. Toen ik Bas op ging halen en we naar de fiets liepen, rende Bas alvast vooruit. Ik kwam met Laura bij de fiets en toen was meneer zelf maar vast in zijn stoeltje geklommen… ’s Middags zijn Bas, Laura en ik boodschappen gaan doen en daarna zijn we samen met opa en oma Van Aerle en tante Maartje weer naar huis gefietst. Opa en oma zijn vandaag terug gekomen van vakantie en hadden voor Bas een bellenblaaspistool meegenomen. Daar heeft hij fijn mee gespeeld. Mark, Bas en Laura hebben met zijn drietjes in de tuin gegeten, totdat het ging regenen en ze snel naar binnen moesten verhuizen (ik ging met opa, oma, tante Maartje en tante Willeke uit eten).
Op 13 juni zijn Bas, Laura en ik ’s morgens boodschappen gaan doen. ’s Middags kwamen oma Van Aerle, tante Maartje, oom Tom en Eline om op Bas en Laura te passen (Mark en ik gingen naar het 50-jarig huwelijksfeest van ome Harrie en tante Helmie). Ze zijn met zijn allen (ook opa Van Aerle en tante Willeke) naar de McDonalds geweest. Toen ze weer thuis waren, hebben Bas, Laura en Eline nog even in de tuin gespeeld, maar Bas en Laura waren al snel te moe en zijn lief gaan slapen.
Laura werd 2 jaar op 14 juni! ’s Morgens hebben Bas en Laura lekker in bad gespeeld en daarna hebben we Laura’s nieuwe bed in elkaar gezet. ’s Middags kwam het bezoek. Het was lekker weer en Bas, Laura, Eline, Esther en Lars hebben de hele tijd in de tuin kunnen spelen. Ze kwamen alleen af en toe binnen om wat lekkers van de tafel te pakken ;-). We hebben met zijn allen Chinees gegeten en daarna ging het bezoek weer naar huis. Bas en Laura hebben nog even met Laura’s nieuwe cadeautjes gespeeld en zijn daarna lekker gaan slapen.
Oma Van Aerle kwam op 15 juni oppassen op Bas en Laura, omdat ik naar de mondhygiënist moest. Bas en Laura hebben fijn gepuzzeld en even in de tuin gespeeld. ’s Middags zijn we naar de Jan Linders geweest. Laura zat op de driewieler en Bas heeft de hele weg gefietst! Het ging heel erg goed, behalve toen hij onderweg over een put reed en omviel. Maar toen ik hem getroost had, stapte hij dapper weer op de fiets. Ik heb hem een stukje geduwd en daarna heeft hij zelf weer verder gefietst.
Op 16 juni is Bas op de Peuterspeelzaal geweest. ’s Middags zijn we boodschappen gaan doen. Tijdens het avondeten heeft Bas zomaar in zijn stoel in zijn broek zitten plassen.
We zijn op 17 juni boodschappen gaan doen en bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje was er ook. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. ’s Middags zijn we bij Finn en Lis geweest. De kindjes hebben heel fijn samen gespeeld. Ook vandaag heeft Bas weer zomaar in zijn broek geplast. Als we hem vragen waarom hij dat doet, dan zegt hij dat het “gewoon water” is.
Ik heb de stiften nu maar echt afgepakt… er zat stift op en in de kast, op Bas zijn bed, op de tafel, op de speelgoedkist, in de kleren. De stiften zijn op zich fijn, omdat het makkelijk afwasbaar is als je het meteen afwast, maar als de stift er wat langer op zit, dan lukt dat niet meer. Nu mogen Bas en Laura alleen nog stiften als ze aan de grote tafel zitten met het oude tafelkleed eronder.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative