Untitled
26 jun 2015
week 186: 18 t/m 24 juni

Op 18 juni werd Bas ’s morgens wakker omdat hij naar de wc moest. Hij zei dat hij moest poepen (dat heeft hij de afgelopen 2 dagen niet gedaan) en hij heeft bijna een half uur op de wc gezeten, maar er kwam niets. Bij het ontbijt heb ik hem weer een zakje Forlax gegeven, zoals was afgesproken met de kinderarts. Bas zei: “Mama, wat heb je de chocomel lekker gemaakt!” en toen hij hem op had: “dat lijkt wel op het drankje”. ;-)’s Middags zijn we bij Lieke, Julian en Sophie op bezoek geweest. De kindjes hebben fijn gespeeld. Een tijdje buiten en daarna hebben ze met zijn vieren aan tafel stickers op een blaadje geplakt. Het was meer een wedstrijdje wie het snelst zijn stickervel leeg had, maar ze vonden het erg leuk. Bij het avondeten heeft Bas weer aan de tafel in zijn broek geplast. Waarschijnlijk hangt het samen met het moeilijker-gaan van het poepen de afgelopen dagen. Hij heeft na het eten gelukkig wel weer goed gepoept, dus hopelijk is het nu weer voorbij.
Bas is op 19 juni naar de Peuterspeelzaal geweest. Omdat het slecht weer was en er niet buiten gespeeld kon worden, hebben Bas en Laura samen geveverd ;-). Bas heeft weer in zijn broek geplast; morgen toch maar weer Forlax geven.
Op 20 juni kwamen opa Van Mierlo en oom Anton om samen met Mark de luifel op te hangen. Ik ben met Bas en Laura boodschappen gaan doen. Samen met oom Anton, opa en Mark hebben we geluncht. Bas heeft maar liefst 4x een schone broek aan gemoeten, omdat hij erin gepoept of geplast had. Vanmorgen heeft hij weer Forlax gehad en nadat we een hele tijd met hem op de wc gezeten hebben, heeft hij uiteindelijk gepoept.
Het was vaderdag op 21 juni. Bas en Laura waren al om 06.00 uur wakker, maar gelukkig zijn ze allebei toch weer in slaap gevallen toen we ze terug in bed legden. Bas had voor Mark een schilderij gemaakt op de Peuterspeelzaal, Bas en Laura hadden allebei een tekening gemaakt en Mark kreeg een boek. Samen met opa en oma Van Aerle, tante Willeke, tante Maartje, oom Tom en Eline zijn we gaan brunchen in Milheeze. Het was erg gezellig en Bas en Laura zijn erg lief geweest. Ze hebben een hele tijd aan tafel gezeten en zijn daarna met Eline rond gaan wandelen. Ook zijn oma, oom Tom, Eline, Bas en Laura buiten een stukje gaan wandelen en hebben de kindjes geschommeld. Na de brunch zijn we naar opa en oma Van Mierlo geweest. We zijn eerst naar het babyhertje gaan kijken en daarna hebben Bas en Laura fijn gespeeld. We hebben bij opa en oma frietjes gegeten en daarna zijn we naar huis gegaan.
Op 22 juni heeft het bijna de hele dag geregend en waren Bas en Laura érg druk. Toen het volgens buienradar een uur droog zou zijn, zijn we op de fiets naar de winkel geweest, maar onderweg begon het toch weer te regenen en zijn we aardig nat geworden.
Bas is op 23 juni naar de Peuterspeelzaal geweest. Hij had het vandaag moeilijk toen ik naar huis moest en moest even hard huilen. Gelukkig heeft hij het daarna weer fijn gehad. ’s Middags zijn we naar de bibliotheek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld met de blokken.
Op 24 juni zijn we boodschappen gaan doen en bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Ome Henny en hond Indy waren er ook. Bas en Laura vonden Indy even wat eng (Max zit altijd in zijn bench als we er zijn, omdat hij te speels is, dus ze zijn niet echt aan honden gewend), maar uiteindelijk heeft Bas Indy toch een koekje durven geven. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Toen tante Maartje en Eline er ook waren, hebben we met zijn alle geluncht. Na Laura’s middagdutje hebben Bas en Laura in bad gespeeld, al waren ze erg vervelend en stond de hele badkamer blank. Na het avondeten kwam oma Van Aerle om op Bas en Laura te passen, omdat Mark en ik naar Arcen gingen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative