Untitled
03 jul 2015
week 187: 25 juni t/m 1 juli

Op 25 juni zijn we ’s morgens naar de Jan Linders geweest. Bas wilde graag op zijn fiets, maar de hele heenweg was hij bang dat hij zou vallen. Ik moest hem de hele tijd duwen. Gelukkig had hij op de terugweg zijn zelfvertrouwen weer terug en ging het toen weer helemaal goed. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld.
Bas is op 26 juni weer naar de Peuterspeelzaal geweest. Hij hoefde deze keer niet te huilen, maar hij bleef wel om mijn nek hangen en ik kreeg héél veel knuffels voordat ik mocht gaan ;-). ’s Middags hebben Bas en Laura lekker buiten in de tuin met water gekliederd. Opa van Mierlo kwam de luifel aansluiten en opa “moest” van Bas en Laura ook even mee op de trampoline ;-).
Op 27 juni zijn Bas, Laura en ik ’s morgens boodschappen gaan doen. Toen we thuis kwamen, was Mark met Damian (een collega van tante Willeke) de meubels van tante Willeke bij ons in de garage aan het zetten. Bas en Laura wilden graag kijken en ze bleven héél lief op de drempel staan kijken. ’s Middags heeft Bas mee het gras gemaaid (Mark met de grasmaaier en Bas ernaast met zijn loopauto) en hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld met water.
Op 28 juni kwamen opa Van Mierlo, tante Monique, oom Anton, Esther en Lars op bezoek toen Laura nog in bed lag. Bas, Esther en Lars hebben fijn in de tuin gespeeld.
We zijn op 29 juni naar Koningin Julianatoren geweest. Bas en Laura zijn allebei heel lief geweest en we hebben dan alle vier genoten van een mooie, zonnige dag! We zijn in veel attracties geweest en Bas is zelfs voor de eerste keer in de achtbaan geweest, maar dat vond hij toch wel een beetje spannend. Toen hij voor de tweede keer in het “schip” zat, durfde hij zijn handen los te laten; wat zat hij te glunderen! Ook zijn we vaak met zijn vieren van een heel hoge glijbaan geweest, dat vonden Bas en Laura allebei heel erg leuk. Op de terugweg zijn Bas en Laura in de auto in slaap gevallen. We zijn onderweg nog gestopt bij een pannenkoekenrestaurant en hebben daar lekker op het terras pannenkoeken gegeten.
Op 30 juni is Bas naar de Peuterspeelzaal geweest. Toen ik Bas op ging halen, zijn we met zijn tweetjes boodschappen gaan doen en daarna hebben we met zijn viertjes buiten geluncht. ’s Middags is Bas met Mark mee boodschappen gaan doen en daarna hebben Bas en Laura fijn in het zwembad in de tuin gespeeld. We hebben lekker in de tuin gegeten. Het was erg warm; meer dan 30 graden.
We zijn op 1 juli bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje was er ook. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Bas is met mij mee een boodschap gaan doen en daarna hebben we met zijn allen geluncht. ’s Middags kwamen tante Maartje en Eline bij ons op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben fijn in het zwembadje en op de trampoline gespeeld. ’s Avonds hebben we weer met zijn vieren in de tuin gegeten en daarna hebben Bas en Laura fijn in bad gespeeld. Ook vandaag was het weer ruim 30 graden.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative