Untitled
18 jul 2015
week 189: 9 t/m 15 juli

Op 9 juli zijn we na het avondeten met zijn viertjes een stuk gaan fietsen. Omdat Bas vandaag zijn stickerkaart weer vol had, heeft hij een cadeautje gekregen: hij was vol verwachting toen hij het cadeautje uitpakte en was helemaal hyper toen hij zijn lego-railsuitbreidingsset (met 2 wissels en een “echte” spoorboom!!!) zag.
Bas is op 10 juli naar de Peuterspeelzaal geweest. ’s Middags hebben we met zijn tweetjes een spoorlijn gebouwd met zijn nieuwe spoorboom en wissels erin. Bas pakte zijn stoeltje erbij en heeft een hele tijd trots naar zijn trein zitten kijken. Tante Maartje en Eline zijn op bezoek geweest en samen met Eline heeft Bas in de tuin gespeeld. We moesten met Laura naar het consultatiebureau en tante Maartje en Eline zijn met ons meegefietst. Op het bureau heeft Bas lief gespeeld. Na het avondeten zijn we met zijn vieren schoenen voor Bas gaan kopen. Bas rende voor ons uit heel enthousiast de winkel binnen, ging alleen met de verkoper mee om zijn voeten te laten meten en koos zelf zijn schoenen uit. Laten we zeggen dat mama nog even aan de kleur moet wennen, maar Bas wilde perse “die!” en was er dolgelukkig mee. Hij wilde zijn nieuwe schoenen niet meer uit en dus mocht hij op de toonbank staan, zodat ze de kaartjes van de schoenen konden knippen. Toen ik daarna met Bas nog even een nieuwe drinkbeker ging kopen, zei hij tegen de verkoopster: “Kijk, ik heb nieuwe schoenen!”, terwijl hij zijn voet ongeveer tot aan zijn kin omhoog tilde. “Oh, mooi!” zei de verkoopster. En toen tilde Bas zijn andere voet ook op: “Kijk, hier ook!” ;-)
Bas, Laura en ik zijn op 11 juli boodschappen gaan doen. ’s Avonds hadden we een barbecue bij Leon in Tilburg. Jeroen, Kim en Karlijn waren er ook. De kindjes hebben fijn gespeeld. Na het eten zijn we met zijn allen een stukje gaan wandelen naar een speeltuintje in de buurt. Omdat Bas en Laura op de terugweg in de auto niet wilden gaan slapen, hebben we ze toen we thuis waren toch nog maar in bad gedaan.
Op 12 juli zijn Bas en Laura samen met Mark bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Toen ik thuis was van het sporten, hebben we met zijn vieren geluncht. Na Laura’s middagdutje zijn we naar Hein geweest; die vierde zijn verjaardag. Bas heeft fijn gespeeld met “alles op wieltjes” (een theekarretje, trolley, kinderwagen, loopauto en loopfietsje) en hij heeft even fijn met Laura geschommeld en is van de glijbaan geweest. Na het avondeten zijn we naar tante Monique, oom Anton en Lars gegaan en samen zijn we naar de kermis in Asten geweest. Bas ging met Lars in de achtbaan, maar dat vond hij toch wel heel spannend. Daarna is hij nog in de draaimolen en de zweefmolen geweest.
Bas en Laura hebben op 13 juli heel lief samen gespeeld. ’s Middags zijn we met zijn drietjes naar de garage gewandeld om Marks auto op te halen. Daarna hebben we nog snel even een boodschap gedaan. Na het avondeten ben ik naar Willekes nieuwe appartement gegaan om te helpen en zijn Mark, Bas en Laura ook even naar het appartement komen kijken.
Op 14 juli is Bas naar de Peuterspeelzaal geweest. Toen we hem weer op kwamen halen, zijn we eerst naar de schoenwinkel geweest, omdat een van Bas zijn nieuwe schoenen nu al kapot is. Daarna zijn we naar de Albert Heijn geweest. Een medewerker van de Albert Heijn vroeg of we even mee wilden komen naar het magazijn, want ze hadden nog spullen over van de vorige spaaractie en daar mochten Bas en Laura wat van uitzoeken. Bas heeft een puzzel gekregen en Laura een knuffel. ’s Middags kwam oma Van Aerle op Bas en Laura passen, zodat ik tante Willeke kon gaan helpen in het appartement. Later zijn ook tante Maartje, Eline en oom Tom bij Bas en Laura gekomen. We hebben met zijn viertjes gegeten en daarna ben ik weer naar tante Willeke gegaan.
Tante Monique en Esther zijn op 15 juli op bezoek geweest. Esther, Bas en Laura hebben gezellig samen gespeeld en gekleurd. ’s Middags kwamen oma Van Aerle, tante Maartje en Eline om op Bas en Laura te passen en ben ik weer naar tante Willeke gegaan. De kindjes hebben veel buiten gespeeld. Na het avondeten ben ik weer naar Willekes appartement gegaan en heeft Mark Bas en Laura in bad gedaan.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative