Untitled
24 jul 2015
week 190: 16 t/m 22 juli

Op 16 juli hebben we ’s morgens nieuwe broeken voor Bas gekocht en boodschappen gedaan. Rond de middag kwam Kim op bezoek. De bellenblaas die ze voor Bas had meegenomen was binnen een kwartier al leeg ;-). Bas en Laura hebben heel lief in de tuin gespeeld en samen met Kim hebben we in de tuin geluncht.
Bas is op 17 juli voor de laatste keer voor de zomervakantie naar de Peuterspeelzaal geweest. Ze vierden het afscheidsfeest van juffrouw Ghislaine en ook Lisa had haar afscheid. ’s Middags kwam oma Van Aerle bij ons om op Bas en Laura te passen, zodat ik tante Willeke weer kon gaan helpen. Ook tante Maartje en Eline zijn geweest. Bas, Laura en Eline hebben fijn in de tuin gespeeld en lekker met water gekliederd.
Bas en Laura zijn op 18 juli bij opa en oma Van Mierlo geweest, omdat Mark en ik tante Willeke zijn gaan helpen. Ze zijn heel lief geweest, hebben fijn gespeeld en toen Laura haar middagdutje deed, heeft ook Bas lekker geslapen. ’s Avonds zijn Mark en ik ook naar opa en oma gegaan. We hebben daar met zijn allen gegeten en daarna ben ik met Bas en Laura weer naar huis gegaan (Mark ging weer terug naar het appartement). Bas en Laura hebben nog even fijn in bad gespeeld en zijn toen lief gaan slapen.
Op 19 juli zijn Bas en Laura bij tante Monique, oom Anton, Esther en Lars geweest, omdat Mark en ik tante Willeke gingen helpen. Bas is samen met tante Monique Esther op gaan halen bij een vriendinnetje. Esther ging te voet met Bas naar de winkel, maar toen ze onderweg waren, begon het hard te regenen en is tante Monique ze met de auto gaan ophalen. Toen ik Bas en Laura heb opgehaald, hebben we opa Van Aerle gehaald (oma was ziek) en zijn we naar tante Willekes appartement geweest. Samen met tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke, Mark en opa hebben we frietjes gegeten. Bas en Laura hebben nog even met Eline gespeeld en daarna zijn we met zijn viertjes naar huis gegaan.
We zijn op 20 juli boodschappen gaan doen en zijn we verder met zijn drietjes lekker thuis geweest.
Op 21 juli was Laura ziek. Bas was heel lief voor haar. Hij vroeg of ze televisie wilde kijken (maar daar had hij zelf natuurlijk ook belang bij ;-)) en ging haar drinken brengen. Omdat Laura te ziek was om naar Esthers verjaardag te gaan, heeft Mark Bas opgehaald en zijn ze met zijn tweetjes bij Esther geweest. Bas heeft zich erg goed vermaakt! Ze hadden lekker met water gespeeld, hij had zomaar opa Van Mierlo nat gesproeid (en was wat minder blij toen opa hem terug pakte ;-)). Ze hebben gezellig frietjes gegeten en zijn ook nog even bij de modeltreinen gaan kijken.
We zijn op 22 juli samen met tante Maartje en Eline naar de Speuldries geweest. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld! Bas vond vooral de gele glijbaan erg leuk en daar is hij dan ook heel vaak van af geweest. Daarna hebben Bas, Laura en ik boodschappen gedaan en zijn we samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. We hebben eerst wat gedronken en daarna gezellig met zijn allen geluncht. Laat in de middag hebben we tante Willeke opgehaald bij de autogarage en terug naar huis gebracht. Na het avondeten ben ik gaan sporten en zijn Mark, Bas en Laura naar een speeltuintje in de buurt gefietst, waar Bas en Laura nog even fijn gespeeld hebben.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative