Untitled
31 jul 2015
week 191: 23 t/m 29 juli

Op 23 juli kwamen tante Maartje en Eline op bezoek. Toen ze er net waren, belde tante Willeke dat het niet lukte met de achterdeur die ze aan het schilderen was. Bas, Laura en ik zijn naar tante Willeke gefietst. Tante Willeke en tante Maartje gingen boodschappen doen, terwijl ik aan het schilderen was en Eline met Bas en Laura aan het spelen was. We hebben met zijn allen geluncht en tot laat in de middag heb ik geschilderd. Tante Willeke heeft Bas en Laura vermaakt en ondanks dat we een hele tijd bij tante Willeke geweest zijn en Laura haar middagdutje oversloeg, zijn Bas en Laura heel lief geweest. Toen we weer thuis waren, is Bas op zijn fiets en Laura op de driewieler mee geweest naar de garage om Marks auto op te halen.
Bas, Laura en ik zijn op 24 juli met opa en oma Van Aerle, tante Willeke, tante Maartje en Eline bij de Hema gaan ontbijten. Daarna hebben we bij opa en oma nog wat gedronken. Omdat tante Maartje naar het ziekenhuis moest, is Eline met ons mee naar huis gefietst. Thuis hebben Eline, Bas en Laura fijn in de tuin en met de Lego gespeeld. Toen tante Maartje Eline op kwam halen, hebben we eerst nog met zijn allen geluncht. Omdat Mark na het werk naar Meppel moest, hebben Bas, Laura en ik met zijn drietjes gegeten. Na het eten hebben we nog even met de Lego gespeeld en daarna zijn de kindjes lief gaan slapen.
Op 25 juli zijn Bas, Laura en ik boodschappen gaan doen. ’s Avonds kwam oma Van Mierlo op Bas en Laura passen. Bas en Laura waren al in bad geweest en mochten gezellig in de pyjama nog even opblijven.
Op 26 juli kwamen tante Monique, oom Anton, Esther en Lars om Pluisje te brengen, die bij ons komt logeren. Bas heeft fijn met Esther en Lars gespeeld. ’s Avonds zijn we met opa en oma Van Aerle, tante Willeke, tante Maartje, oom Tom en Eline gaan eten bij de Chinees. Bas wilde steeds met iedereen mee naar het buffet, heeft tussendoor zelf wat gegeten en fijn met Eline in de speelhoek gespeeld.
Bas, Laura en ik zijn op 27 juli op de fiets boodschappen gaan doen en op de terugweg begon het erg hard te regenen. Mark heeft samen met Bas en Laura gegeten, omdat ik een etentje had.
Op 28 juli zijn we naar de bibliotheek geweest. Bas en Laura hadden deze keer zelf boeken uitgezocht (anders gaan ze altijd alleen maar spelen met de bouwblokken). Daarna zijn we nog even bij de Etos geweest. Om te voorkomen dat ze overal aan zouden zitten, heb ik ze allebei een biebboek gegeven dat ze uitgekozen hadden en dus zaten ze met zijn tweetjes in het gangpad te lezen. Bas liet aan iedereen zien wat er in zijn boek stond ;-).
We zijn op 29 juli boodschappen gaan doen en daarna bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Tante Maartje en Eline waren er ook. We hebben gezellig wat gedronken en daarna samen geluncht. Na de lunch zijn we weer naar huis gefietst. Het heeft erg hard geregend, maar gelukkig waren we ’s morgens en ’s middags precies op tijd weer binnen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative