Untitled
14 aug 2015
week 193: 6 t/m 12 augustus

Op 06 augustus is Bas ‘s morgens met Mark naar de kapper (Ellen) gegaan. Die heeft eerst Mark geknipt en daarna Bas. Toen Laura en ik er ook waren, is Mark naar het werk gegaan. Bas is erg lief geweest. Toen hij klaar was met knippen, is hij fijn in de speelkamer gaan spelen. ’s Middags kwamen Lieke, Julian en Sophie op bezoek. De kindjes hebben heel fijn gespeeld; eerst binnen en later ook in de tuin. Het was erg warm.
Mark was op 07 augustus eerder thuis. Wendy en Esmée (een collega van Mark en haar dochtertje van ruim 1,5) zijn ’s middags op bezoek geweest. Esmée wilde in het begin alleen bij Wendy zijn, maar toen ik met Bas, Laura en Esmée de visjes gevoerd had, kwam ze wat los en heeft ze fijn me Bas en Laura gespeeld.
Bas, Laura en ik zijn op 08 augustus boodschappen gaan doen. ’s Middags moest Mark werken en hebben Bas en ik gezellig spelletjes gedaan toen Laura in bed lag; spelletjes doen is meestal nog niet zo’n succes als Laura wakker is...
We zijn op 09 augustus bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura hebben de hertjes gevoerd en fijn in de tuin gespeeld. We hebben met zijn allen geluncht en daarna heeft Bas met Mark een film gekeken (Cars). Na het avondeten zijn we bij tante Willeke op bezoek geweest. Bas en Laura voelden zich behoorlijk thuis en hebben flink rondgerend.
Op 10 augustus zijn we boodschappen gaan doen en hebben daarna nog lekker een stuk gefietst. Na het avondeten zijn Bas en Laura met Mark met de auto een stukje gaan rijden.
We zijn op 11 augustus thuis gebleven, omdat Laura nog ziek is. Wel heeft Bas (en Laura ook even) fijn in de tuin gespeeld. Bas was érg druk vandaag.
Bas moest op 12 augustus naar de tandarts. We hoefden maar heel even in de wachtkamer te wachten en toen werden we al opgehaald, dit keer door een oudere, mannelijke tandarts. De vorige keren dat Bas naar de tandarts moest, hadden we een vrouwelijke, jongere tandarts. Voor mij maakt het niet zoveel uit welke tandarts ik heb, maar voor Bas vond ik het wel vervelend dat het nu een zo ander persoon was. Gelukkig ging hij heel knap in de stoel zitten en deed hij netjes zijn mond open. Toen we thuis waren, is Mark naar het werk gegaan (die had thuis gewerkt, zodat hij bij Laura kon blijven) en is Bas op zijn fiets en Laura op de driewieler mee naar Jan Linders gegaan. In het begin was Bas weer een beetje bangig, maar gelukkig ging het laatste stuk van de heenweg en de hele terugweg weer goed.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative