Untitled
21 aug 2015
week 194: 13 t/m 19 augustus

Op 13 augustus kwamen Eefje en Sjoerd op bezoek. Bas, Laura en Sjoerd hebben fijn gespeeld. Het was lekker weer en de kindjes hebben ook een hele tijd in de tuin gespeeld. Bas wilde doktertje spelen en zei steeds tegen Sjoerd dat Sjoerd ziek was, maar dat vond Sjoerd niet leuk. ’s Middags zijn we bij tante Maartje en Eline op bezoek geweest. Bas wilde ook deze keer niet in het zwembad, maar hij heeft wel fijn gespeeld.
We zijn op 14 augustus boodschappen gaan doen. En dat ging niet helemaal goed… Toen ik de boodschappen achter in de auto gezet had, viel de klep dicht en lagen mijn sleutels in de achterbak. Bas, Laura en ik zijn naar opa en oma Van Aerle gewandeld en daar zijn Bas en Laura blijven eten. Ik ben met de auto van tante Maartje naar Mark gereden om de sleutel op te halen, heb thuis de reservesleutel van de auto gehaald en ben toen Bas en Laura op gaan halen. ’s Middags zijn we naar het verjaardagsfeest van tante Maartje geweest. Bas, Laura en Eline hebben heel fijn gespeeld op de schommel en de trampoline. We hebben met zijn allen gegeten en daarna zijn we weer naar huis gegaan.
Op 15 augustus zijn we ’s morgens op de fiets naar opa en oma Van Mierlo geweest. We hebben buiten wat gedronken en Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld. ’s Middags hebben Bas en Mark de modeltrein opgebouwd; dat vond Bas heel leuk! We hebben met zijn vieren boodschappen gedaan en daarna heeft Bas mij meegeholpen om het beslag voor de pannenkoeken te maken. Na het avondeten kwamen tante Maartje, oom Tom, Eline en tante Willeke op bezoek.
We zouden op 16 augustus naar de dierentuin gaan met opa en oma Van Aerle, tante Willeke, tante Maartje, oom Tom en Eline, maar omdat het de hele dag geregend heeft, hebben we het uitgesteld. We zijn wel met zijn allen gaan eten bij de Snackbar.
Op 17 augustus heeft het (bijna) de hele dag geregend. Bas en Laura hebben geverfd en we hebben met zijn drietjes spelletjes gedaan. Verder hadden Bas en Laura het wat te leuk op de bank; ze renden erover heen, klommen op de leuning en doken dan op de bank, wat ze natuurlijk niet mochten van mij. Het is de hele tijd goed gegaan, totdat Laura op Bas zijn stoel geklommen was en Bas zei dat ze er wel vanaf kon springen… nu heeft ze een grote buil op haar hoofd.
Mariëlle en Marijn zijn op 18 augustus op bezoek geweest. Bas, Laura en Marijn hebben fijn gespeeld. ’s Middags zijn we boodschappen gaan doen. Bas had oma Van Aerle aan de telefoon. Oma vroeg aan Bas wat ik voor mijn verjaardag wilde, zegt Bas: “ik denk dat mama een trein wil.” ;-) (Hij heeft het er al weken over dat hij voor zijn verjaardag of voor Sinterklaas een stoomtrein wil hebben).
Op 19 augustus hebben Bas, Laura en ik cakejes gebakken. Bas en Laura hebben het beslag geroerd, hebben voor de oven zitten kijken of de cakejes al klaar waren en toen ze dan eindelijk klaar waren, hebben ze de cakejes versierd. Oom Tom en Eline zijn op bezoek geweest, zonder tante Maartje, want die was helaas ziek. Eline, Bas en Laura hebben fijn gespeeld. ’s Middags zijn we op de fiets een boodschap in het centrum gaan doen. Omdat ik ’s avonds moest sporten, heeft Mark Bas en Laura in bed gelegd. Toen ik vannacht met Bas naar de wc ging, zat hij nog half te slapen op de wc toen hij vroeg: “mama, heb je fijn gesport?” ;-)








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative