Untitled
28 aug 2015
week 195: 20 t/m 26 augustus

Op 20 augustus zijn we ’s morgens boodschappen gaan doen. ’s Middags kwamen opa en oma Van Aerle even op bezoek. We hebben buiten gezeten en Bas en Laura hebben fijn gespeeld en lekker met water gekliederd.
We zijn op 21 augustus boodschappen gaan doen. ’s Middags kwamen oom Tom, tante Maartje en Eline op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben fijn in de tuin gespeeld en lekker met water gekliederd. Bas is hard achterover op de trampoline gevallen met zijn hoofd op de rand; hij had een flinke bult op zijn achterhoofd. Bas en Laura waren erg druk vandaag!
Op 22 augustus was ik jarig. ’s Morgens werd er op bed voor mij gezongen door Mark, Bas en Laura en ik kreeg mooie tekeningen (toen ik gisteravond boodschappen ging doen, heeft Mark Bas en Laura uit bed gehaald om een tekening te maken ;-)). ’s Middags kwam de familie op bezoek. Bas en Eline hebben een hele tijd binnen getekend en doktertje gespeeld en later hebben Bas, Laura, Eline, Esther en Lars samen fijn buiten gespeeld en binnen spelletjes gedaan. Bas en Lars hebben nog een nieuwe spoorbaan gelegd van de Duplo. We hebben met zijn allen gegeten en daarna ging het bezoek weer naar huis. Bas en Laura hebben nog even fijn in bad gespeeld en daarna zijn ze lief gaan slapen.
We zijn op 23 augustus met opa en oma Van Aerle, tante Willeke, oom Tom, tante Maartje en Eline naar Dierenrijk in Nuenen geweest. We hebben een erg fijne dag gehad met heel mooi weer. Langs de wandelroute langs alle dieren zijn op veel plekken speeltuinen, waar Bas, Laura en Eline heel fijn gespeeld hebben. Het was erg leuk!
Op 24 augustus zijn we ’s morgens boodschappen gaan doen. ’s Middags hebben Bas en Laura even in de tuin gespeeld. Bas is ook vandaag weer erg druk.
We zijn op 25 augustus bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. We hebben gezellig met zijn allen geluncht en daarna zijn we weer naar huis gegaan. Bas en Laura waren weer erg druk vandaag en ze hadden regelmatig “ruzie”. Ze kunnen heel lief samen spelen en kunnen zich ook alleen erg goed vermaken, maar soms zoeken ze elkaar op om even lekker ruzie te maken. Dan heeft Bas een toren gebouwd en gooit Laura hem gauw om, of pakken ze Nijntje/Koetje van elkaar af en gaan er daarna vandoor. Helemaal niet erg, maar wel vermoeiend af en toe ;-).
Op 26 augustus kwamen tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek. Later kwamen ook oma en opa Van Aerle. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld. Toen iedereen weer naar huis ging, zijn Bas, Laura en ik een stukje met opa en oma meegefietst tot aan de winkel. Na het avondeten zijn we met zijn vieren naar een speeltuintje in de buurt geweest. Bas heeft het deze keer erg goed gedaan op zijn fiets! Bas en Laura hebben fijn gespeeld.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative