Untitled
04 sep 2015
week 196: 27 augustus t/m 2 september

Op 27 augustus heeft het de hele dag geregend. ’s Morgens hebben Bas, Laura en ik met de Lego gespeeld (ik “moest” een spoorbaan voor Bas maken en het Hello-Kitty-huisje voor Laura, maar het duurde niet lang voordat het zaakje weer gesloopt werd…). ’s Middags hebben Bas en Laura samen een film gekeken en daarna waren ze zó druk, dat ik ze in de auto gezet heb en maar een stukje ben gaan rijden. Hebben we meteen maar even de luiers weggebracht en boodschappen gedaan ;-).
We zijn op 28 augustus boodschappen gaan doen en hebben koekvormpjes gekocht.
We zijn op 29 augustus gaan kijken voor een nieuwe tegelvloer. Gelukkig hadden we al snel een vloer gevonden die we mooi vonden. ’s Middags is Bas even met Mark mee naar opa en oma Van Mierlo geweest en daarna zijn we met zijn viertjes bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld.
Op 30 augustus zijn we met opa en oma Van Mierlo, tante Monique, oom Anton, Esther en Lars naar de dierentuin Blijdorp in Rotterdam geweest. Het was een erg leuke dag met mooi weer. We hebben daarna met zijn allen nog gezellig bij De Snackbar gegeten.
Bas en Laura hebben op 31 augustus geverfd. Daarna zijn we boodschappen gaan doen. Bas en Laura waren weer behoorlijk druk en ik was dan ook blij dat ze buiten gingen spelen ;-). Het was erg warm en ze hebben lekker met water gekliederd. Ik ben heel trots op Bas: hij is vandaag een paar keer helemaal alleen naar de wc geweest om te plassen! Hij heeft een krukje voor de wc staan, zodat hij er zelf op kan klimmen en hij kan zelf zijn broek omlaag en omhoog doen (hij doet zijn knoop en rits niet open, maar dat gaat prima). ’s Avonds werd Bas huilend wakker en het duurde even voordat hij weer wilde gaan slapen. Hij had last van zijn neus en “kon niet meer ophouden met huilen”. Gelukkig heeft hij de rest van de nacht doorgeslapen.
Op 01 september is Bas weer naar de Peuterspeelzaal geweest. Het ging heel goed! Toen ik weg moest en ik Bas een kus gegeven had, gaf hij me wel nog een extra kus en een dikke knuffel, maar hij hoefde niet te huilen en stond enthousiast te zwaaien. Hij heeft het goed naar zijn zin gehad. Toen we Bas op gingen halen, hebben Bas en Laura nog even op het schoolplein gespeeld totdat Finn uit was (die zat bij Bas op de Peuterspeelzaal en Bas komt dadelijk ook weer bij hem in de kleuterklas). Daarna zijn we met zijn zessen naar huis gefietst. ’s Middags kwamen tante Maartje, Eline en oma Van Aerle op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben fijn gekleid. ’s Avonds kwam tante Willeke op Bas en Laura passen, omdat Mark en ik uit gingen eten. Bas wilde nog een kus van tante Willeke en daarna is hij lief gaan slapen.
We zijn op 02 september naar de bibliotheek geweest. Bas heeft puzzels en boeken uitgezocht, voor zichzelf en voor Laura ;-). Daarna hebben we boodschappen gedaan. Bas luisterde slecht toen we op de parkeerplaats waren. Normaal blijft hij altijd netjes bij de auto staan en luistert hij goed naar wat ik zeg, maar nu deed hij dat niet. Hij rende steeds naar de voorkant van de auto of klom op de stoeprand. Toen ik zei dat hij in de auto moest gaan zitten, zei hij “nee.” Nou luistert hij natuurlijk wel vaker niet, maar op de parkeerplaats was het extra vervelend. Ik was wel heel trots op hem toen hij naar de wc ging en riep: “mama, ik heb gepoept!”








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative