Untitled
16 sep 2015
week 197: 3 t/m 9 september

Bas is op 04 september naar de Peuterspeelzaal geweest. Hij heeft het weer erg goed naar zijn zin gehad. Daarna hebben we een boodschap gedaan en zijn we naar opa en oma Van Aerle geweest. Daar hebben we samen met tante Maartje en Eline geluncht. Toen we er thuis achter kwamen dat Nijntje nog bij de Albert Heijn lag, konden we nog een keer op en neer om Nijntje op te halen.
Op 05 september zijn Bas en Laura ’s morgens met Mark mee naar de stort geweest (dat vinden ze allebei erg leuk ;-)). Toen ze thuis kwamen, voelde Bas warm aan en voelde hij zich niet lekker. Hij had 39 graden koorts en heeft de rest van de dag op de bank gelegen. Ook heeft hij 2x overgegeven. ’s Avonds heeft Bas een klein beetje gegeten en is daarna onder de douche geweest. Daar is hij wel wat van opgeknapt. Hij heeft even wat rondgerend en is daarna lief gaan slapen. ’s Nachts is Bas vaak wakker geweest om te plassen en heeft hij nog een keer overgegeven.
Gelukkig ging het op 06 september weer helemaal goed met Bas. ’s Morgens ben ik gaan sporten en is Mark met Bas en Laura naar het speeltuintje met de olifantenglijbaan geweest. Bas heeft heel goed zelf gefietst. 2 Meisjes waren de paardjes aan het verzorgen in de wei bij de speeltuin. Ze vroegen of Bas en Laura even op een paardje wilden zitten. Laura durfde niet, maar Bas heeft wel een rondje gereden. ’s Middags zijn we naar opa en oma Van Mierlo geweest. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. We zijn met zijn allen naar Bakel kermis geweest, waar Bas en Laura hebben genoten in de draaimolen en de vliegtuigjes en daarna hebben we met zijn allen bij opa en oma gegeten. Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld met Esther en Lars.
Op 07 september zijn Bas en Laura met Mark mee boodschappen gaan doen. Na de lunch zijn we vertrokken naar Erperheide (Centerparcs). Bas en Laura hebben in het huisje gespeeld terwijl wij de koffers uitpakten en de bedden opmaakten. Daarna zijn we naar de Market Dome gewandeld en hebben daar frietjes gegeten. Op de terugweg naar ons huisje hebben Bas en Laura nog even fijn in de speeltuin gespeeld. Bas en Laura sliepen samen in het stapelbed en dat hebben ze heel goed gedaan.
We zijn op 08 september ’s morgens gaan zwemmen. Bas en Laura hebben erg genoten van de glijbanen. Na de lunch hebben ze een tijdje in het huisje gespeeld en daarna zijn we naar Baluba (de binnenspeeltuin) gegaan. Daar hebben Bas en Laura zich ook prima vermaakt, totdat de lampen uitgingen omdat er een show begon; daar was Bas erg van geschrokken en toen vond hij het niet meer zo leuk. We hebben in het buffetrestaurant gegeten. We zaten dicht bij de speelhoek en daar hebben Bas en Laura regelmatig even gespeeld. Na het eten zijn we nog even naar de speeltuin geweest.
Op 09 september voelde Mark zich niet goed. We zijn eerst naar een speeltuintje geweest en hebben daarna gemidgetgolft. Bas en Laura vonden het leuk. Na de lunch zijn we even in het huisje gebleven en heeft Mark wat geslapen. Daarna ging het wat beter met hem en zijn we gaan zwemmen. Bas en Laura hebben veel plezier gehad, vooral op de glijbanen. Toen we wilden gaan eten, voelde Mark zich zo slecht, dat hij niet mee kon gaan. Ik ben alleen met Bas en Laura gaan eten, wat ik best spannend vond, maar ze zijn heel lief geweest! Mark kwam later ook nog even naar het restaurant (maar heeft niets gegeten). We hebben nog een milkshake (voor Bas en Laura is dat een “ijsje”) gegeten en zijn nog even naar de speeltuin geweest.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative