Untitled
25 sep 2015
week 199: 17 t/m 23 september

Op 17 september heeft het bijna de hele dag geregend. ’s Middags zijn we met zijn vieren kleren gaan kopen voor Bas en Laura. Bas en Laura vermaakten zich wel in de kleedhokjes. Ze renden steeds van het ene naar het andere hokje (gelukkig was er niemand anders kleren aan het passen ;-)).
Bas is op 18 september naar de Peuterspeelzaal geweest. Hij deed het erg goed! Hij klom zelf op de vensterbank (anders moet ik hem daar altijd optillen), ik kreeg een knuffel en een kus en daarna stond hij enthousiast te zwaaien toen ik weer wegging. Mark, Laura en ik zijn hem weer op gaan halen. Vlak voordat we er waren, was Bas van een karretje gevallen, waar ze buiten mee aan het spelen waren en had hij zijn hoofd gestoten. Gelukkig was er niets te zien, maar hij moest toch even hard huilen toen hij ons zag. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld.
Op 19 september hebben Bas en Mark spelletjes gedaan (Laura en ik waren naar tante Willeke). Toen Bas en Laura aan het avondeten zaten, kwam oma Van Mierlo om op te passen, omdat Mark en ik een etentje hadden. Bas en Laura hebben fijn nog even met oma gespeeld en zijn daarna lief gaan slapen.
Mark, Bas en Laura zijn op 20 september bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest, toen ik aan het sporten was. ’s Middags zijn we naar het verjaardagsfeestje van Eline geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld en we hebben gezellig met zijn allen frietjes gegeten. Bas en Laura waren fijn in bad aan het spelen, toen Bas ineens riep: “Mama, Laura poept in bad!!”...
Op 21 september zijn we met de trein naar Naturalis in Leiden geweest. Bas had al een hele tijd uitgekeken naar het "treinen" en hij heeft er erg van genoten. Ik was bang dat Bas en Laura misschien nog wat te klein zouden zijn voor Naturalis, maar ze hebben zich prima vermaakt! Er was veel te zien, er waren spelletjes, tablets en informatiezuilen waar ze op knopjes konden drukken ;-), knuffeldieren die ze konden “voeren”. Op de terugweg mochten Bas en Laura de kaartjes aan de conductrice laten zien. Later kwam er ook nog een conducteur die aan Bas vroeg of hij het kaartje ook nog even mocht zien. Daarna kreeg Bas ook nog een high-five van de conductrice ;-). We hadden vertraging en waren pas om 18.30 uur op het station in Deurne. We zijn naar het pannenkoekenhuis in Beek en Donk gereden en daar hebben we nog lekker pannenkoeken gegeten. Bas en Laura zijn heel lief geweest vandaag, alleen bij het pannenkoekenrestaurant merkten we wel dat ze moe waren.
Bas heeft het op 22 september weer goed naar zijn zin gehad op de Peuterspeelzaal. ’s Middags zijn we naar tante Monique geweest, die vandaag jarig was. Bas en Laura hebben fijn gespeeld!
Op 23 september moest Mark een cursus geven en hadden Bas en ik het eerste uitstapje van Kinderspel Houtenhoek, wat ik mee georganiseerd heb. Oma Van Aerle, tante Maartje en Eline kwamen in huis om op Laura te passen. We zijn met de tractor met 2 huifkarren naar de Speuldries geweest. Er waren in totaal 40 kinderen, waarvan Bas er een aantal al kende van de Peuterpeelzaal. Het is heel goed gegaan en ondanks de slechte weersvoorspelling hebben we een heel mooie middag gehad! Het regende tot vlak voordat we vertrokken en pas toen we met de tractor weer terug waren bij het wijkgebouw begon het weer te regenen. Bas heeft het heel goed gedaan! Hij heeft heel fijn gespeeld en is maar een paar keer bij mij komen kijken.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative