Untitled
02 okt 2015
week 200: 24 t/m 30 september

Op 24 september zijn Bas en Laura met Mark mee boodschappen gaan doen.
Bas heeft het op 25 september weer goed naar zijn zin gehad op de Peuterspeelzaal. ’s Middags is hij samen met Laura met Mark mee geweest naar de stort en op bezoek geweest bij oma Van Mierlo. Na het avondeten zijn tante Maartje en Eline op bezoek geweest. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld en gekleurd.
Op 26 september zijn Bas, Laura en ik boodschappen gaan doen. Na de lunch zijn we met zijn vieren naar de bibliotheek geweest. Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld en later in de middag zijn we naar De Bikkels geweest. We hebben eerst een stuk door het bos gewandeld en daarna hebben Bas en Laura fijn nog even in de speeltuintjes gespeeld.
We hadden op 27 september personeelsfeest van Marks werk bij de IJzeren Man in Eindhoven. Bas en Laura hebben veel op het springkussen gesprongen en ze werden geschminkt (Bas was leeuw en Laura prinses). Aan een deel van de spelletjes voor volwassenen konden de kinderen ook meedoen: Bas heeft mee boog geschoten, hij heeft met Mark en mij gebokst en mee touw getrokken. Aan het eind van de middag hebben we nog wat gedronken en friet gegeten, daarna zijn we weer naar huis gegaan. Bas en Laura zijn heel lief geweest en we hebben een heel leuke middag met erg mooi weer gehad. Thuis hebben we nog een milkshake “gegeten” en daarna zijn Bas en Laura lief gaan slapen.
Op 28 september moest Mark weer werken. Bas, Laura en ik zijn een boodschap gaan doen en daarna bij opa en oma Van Aerle wat gaan drinken. Daarna ben ik met Bas naar het consultatiebureau geweest. Hij was 100.6 cm en woog 14,2 kg. Bij de verpleegkundige moest hij een “bruggetje” bouwen van 3 blokjes, een kruisje en een rondje natekenen en zijn ogen werden getest. Zijn zicht was prima: hij kon met allebei zijn ogen 1,5 regel meer lezen dan nodig was. En toen was het tijd voor de prik… hij had al een paar keer gezegd afgelopen week dat hij géén prik wilde, maar hij deed het supergoed! Hij heeft geen kik gegeven. Hij kreeg een prikdiploma van de verpleegkundige, waar hij heel blij mee was. We zijn nog even naar de supermarkt geweest, waar Bas het toetje mocht uitkiezen: Prinsessenpuddinkjes van Frozen ;-).
Bas heeft op 29 september fijn op de Peuterspeelzaal gespeeld. ’s Middags kwam oma Van Aerle bij Bas en Laura om op te passen, omdat ik naar de tandarts moest. Ze hebben eerst samen spelletjes gedaan en daarna zijn ze in de tuin gaan spelen. Toen ik weer thuis was, hebben we samen met oma gezellig nog wat gedronken. Ik heb vandaag Bas zijn nieuwe (kleuter)juf gesproken: Bas gaat op maandag 16, donderdag 19, maandag 23 en donderdag 26 november een ochtend proefdraaien. In principe start hij dan op 2 december, maar dat bespreken we na de 4e proefochtend nog even. Dan is duidelijk hoe Bas het ervaart op de kleuterschool en omdat het dan zo’n drukke tijd is met Sinterklaas kunnen we er ook voor kiezen om hem dan nog niet “fulltime” naar school te laten gaan, of om na Sinterklaas te starten. Spannend…
Op 30 september zijn we boodschappen gaan doen. Bas heeft zelf gefietst, deze keer helemaal zonder te mopperen/bang te zijn! Op de terugweg ging het niet helemaal goed en viel hij om toen hij de stoep op wilde fietsen. Hij moest even hard huilen en ik was al bang dat hij niet meer zou willen fietsen, maar hij ging weer op zijn fiets zitten en begon zo hard te trappen dat ik moest rennen om hem bij te kunnen houden ;-). Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld en later in de middag zijn we ook nog even bij oom Tom, tante Maartje en Eline op bezoek geweest. Bas werd wat hangerig en wilde alleen maar bij mij op schoot zitten. ’s Avonds heeft hij niet zo veel gegeten en toen hij in bad zat, kwam het beetje wat hij gegeten had er weer uit… ’s Nachts heeft hij erg slecht geslapen… en wij ook .








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative