Untitled
10 okt 2015
week 201: 1 t/m 7 oktober

Op 01 oktober zijn Bas en Laura ’s morgens bij opa en oma Van Aerle gaan spelen, omdat ik naar de tandarts moest. Daarna hebben we gezellig met zijn allen bij opa en oma geluncht. Met vlagen is Bas vandaag niet helemaal fit, maar dat komt waarschijnlijk vooral omdat hij moe was van een erg onrustige nacht. Bas en Laura waren aan het spelen, toen ik Bas hoorde zeggen dat hij jeuk had op zijn rug. Toen ik even later ging kijken, was Laura op Bas zijn rug aan het krassen ;-)
Bas is op 02 oktober niet naar de Peuterspeelzaal geweest, omdat hij na zijn ontbijt (een half bekertje chocomel en 2 hapjes van zijn boterham) moest overgeven. Om 09.30 uur vroeg Bas al of hij toch nog naar school mocht… Dat heb ik maar niet meer gedaan. Alles wat hij gegeten en gedronken had, was er weer uit gekomen. Gelukkig was er de rest van de dag niets meer aan hem te merken. Hij heeft ’s middags en ’s avonds weer gewoon gegeten en hij heeft fijn gespeeld. Omdat ze morgenmiddag de vloer komen voorbehandelen, heb ik vandaag alvast al het speelgoed van Bas en Laura naar boven verhuisd. Ze hebben heel fijn gespeeld op hun kamers en op de studeerkamer. Toen Mark thuis kwam, moest hij meteen mee naar boven van Bas om naar het speelgoed te kijken ;-). ’s Middags hebben Bas en Laura nog even fijn van het lekkere weer genoten en lekker in de tuin gespeeld.
Op 03 oktober kwam opa Van Mierlo ’s morgens al vroeg om samen met Mark de meubels naar de garage te brengen. Bas, Laura en ik zijn boodschappen gaan doen en toen we thuis kwamen, was de hele beneden-verdieping leeg. We hebben op onze slaapkamer geluncht. Laat in de middag kwam de tegelzetter om de vloer alvast voor te behandelen. Bas, Laura, Mark en ik hebben in de tuin gespeeld en toen de tegelzetter klaar was, zijn Bas, Laura en Mark bij tante Monique, oom Anton, Esther en Lars op bezoek geweest. Opa Van Mierlo was er ook en met zijn allen hebben ze gezellig gegeten.
We zijn op 04 oktober bij tante Willeke en Teun op bezoek geweest. Eline, Bas en Laura hebben fijn buiten op het grasveld gespeeld. Daarna zijn we met zijn viertjes gaan eten bij De Snackbar.
Op 05 oktober is de tegelzetter begonnen met het leggen van de tegelvloer. Bas, Laura en ik zijn ’s morgens bij kapper Ellen geweest om Bas en mij te knippen. Bas heeft het weer goed gedaan en heeft nog even fijn met Laura in de speelkamer gespeeld. We zijn nog even een boodschap gaan doen en toen we thuis kwamen, ging Bas, ondanks dat we al heel vaak gezegd hadden dat dat niet mocht, op de tegels staan… gelukkig was de schade beperkt en heeft de tegelzetter het weer netjes kunnen bijwerken. Bas was erg druk vandaag en Laura erg huilerig en het was dan ook erg vermoeiend om met 2 kindjes op de slaapkamer te “wonen”. ’s Avonds zijn we met zijn vieren bij het pannenkoekenhuis in Lierop gaan eten.
Bas heeft op 06 oktober fijn bij de Peuterspeelzaal gespeeld. ’s Middags hebben we samen spelletjes gedaan. Later in de middag zijn we naar oma Van Mierlo gegaan. Tante Lucy en tante Monique waren er ook. Bas en Laura hebben fijn gespeeld en samen met opa en oma, Mark en tante Lucy hebben we gegeten.
Op 07 oktober zijn Bas, Laura en ik ’s middags al vroeg naar Monkey Town geweest. Bas en Laura hebben heel fijn gespeeld. Ze hebben op de trampolines gesprongen, geklauterd en zijn van de glijbanen af geweest. We hebben er ranja gedronken en snoepjes gegeten en toen we er 2 uurtjes waren, werd het erg druk en zijn we naar opa en oma Van Aerle geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld en we hebben er gezellig gegeten.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative