Untitled
17 okt 2015
week 202: 8 t/m 14 oktober

Op 08 oktober zijn we ’s middags bij Lieke, Julian en Sophie op bezoek geweest. Bas heeft fijn gespeeld en is aan een (te moeilijke) puzzel van 160 stukjes begonnen. Ook zijn we nog even met zijn allen naar de Speuldries geweest. Daar hebben de kindjes fijn gespeeld. Thuis hebben Bas en Laura lekker rondgerend in de helemaal lege woonkamer; wat hadden ze een plezier!
Op 09 oktober zijn we met zijn vieren naar de Peuterspeelzaal geweest. Mark en ik hadden een gesprek met juf Astrid over de ontwikkeling van Bas. Hij was goed gegroeid ten opzichte van de vorige keer. Bas heeft weer fijn gespeeld. Met zijn vieren hebben we bij oma Van Mierlo gegeten. Daarna zijn Mark en ik naar een feest geweest en hebben Bas en Laura bij opa en oma gelogeerd. Bas en Laura mochten samen in een tweepersoonsbed slapen. Ze zijn heel lief geweest en hebben goed geslapen. Wel heeft Bas een ongelukje gehad… hij heeft in bed geplast.
We zijn Bas en Laura op 10 oktober ’s morgens vroeg weer op gaan halen. ’s Morgens kwamen opa en oma Van Aerle, tante Willeke, tante Maartje en Eline op bezoek. Bas, Laura en Eline hebben fijn gespeeld. Met zijn allen hebben we broodjes gegeten en daarna ging iedereen weer weg, alleen Eline bleef gezellig bij ons spelen. ’s Middags kwamen oma Van Mierlo, oom Tom en later ook oom Anton, tante Monique, Esther, Lars en opa Van Mierlo. De kindjes hebben veel geknutseld en gekleurd, maar ook fijn buiten gespeeld. Toen het bezoek naar huis ging, vroeg Bas of hij in bad mocht. Bas en Laura hadden de hele dag al gesnoept en ze wilden niet meer eten. Ze hebben fijn in bad gespeeld en zijn daarna lekker vroeg gaan slapen.
Op 11 oktober kwam opa Van Mierlo om samen met Mark de meubels weer binnen te zetten en de deuren korter te maken en terug te hangen. Bas en Laura hebben fijn in de tuin gespeeld. Samen met opa hebben we geluncht en laat in de middag zijn we met zijn viertjes nog even naar De Bikkels geweest. We hebben in het bos gewandeld, blaadjes verzameld voor de Peuterspeelzaal (die hebben ze nodig om te knutselen) en Bas en Laura hebben nog fijn even in de speeltuin gespeeld.
Opa en oma Van Aerle zijn op 12 oktober op bezoek geweest.
Bas heeft op 13 oktober fijn gespeeld bij de Peuterspeelzaal. ’s Middags zijn we bij tante Maartje de nieuwe badkamer gaan kijken. Later kwamen ook oom Tom en Eline thuis. Bas en Laura hebben fijn gespeeld.
Op 14 oktober hebben Bas en Laura heel lief samen gekleid. Toen Bas geen zin meer had, zei hij: “Dat was gezellig, Laura!” Verder was het minder gezellig vandaag. Bas heeft 2 x in zijn broek gepoept (gisteren ook al 3 x); Bas en Laura hadden de bank, waarvan ik de kussens nét had uitgewassen, helemaal vies gemaakt; Bas gooide steeds met speelgoed; Bas en Laura waren elkaar steeds aan het klieren, waardoor er nogal wat gehuild werd; en Laura was erg vervelend in de winkel.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative