Untitled
23 okt 2015
week 203: 15 t/m 21 oktober

Op 15 oktober waren Bas en Laura een stuk liever dan gisteren ;-). Mark was eerder thuis van het werk en Bas is met hem mee geweest om het hoofdbord van Laura’s bed naar de spuiterij te brengen.
Bas is op 16 oktober naar de Peuterspeelzaal geweest. Toen ik hem weer op kwam halen, zag ik juf Astrid met juf Eri (de juf van de kleuterklas) praten en daarna pakte juf Eri Bas bij de hand en liepen ze samen de school in. Ze had hem alvast de klas laten zien. Hij was helemaal onder de indruk, vooral van de televisie ;-). We zijn tante Maartje, Eline en Laura op gaan halen en zijn met zijn allen gezellig bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. ’s Avonds kwamen tante Willeke en Teun op Bas en Laura passen, omdat wij naar een verjaardag moesten. Bas en Laura hebben nog even fijn gespeeld; samen met tante Willeke en Teun hebben ze een heel bouwwerk van de Lego gemaakt en ze hebben een hele stapel tekeningen gemaakt. Daarna zijn ze lief gaan slapen.
Op 17 oktober is Bas met Mark mee naar de tegelhandel geweest om de tegels die we over hadden terug te brengen. Na de lunch zijn we bij Willemiek op de verjaardag geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld, al ging het er af en toe op de loopfietsjes wel iets te wild aan toe… Daarna zijn we nog bij tante Willeke cakejes gaan eten, die tante Willeke en Eline samen gemaakt hadden. Teun, opa en oma Van Aerle, tante Maartje en oom Tom waren er ook. Bas, Laura en Eline hebben lief gekleurd en geverfd.
We zijn op 18 oktober bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest.
Op 19 oktober zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Omdat Bas afgelopen week thuis 2 goede broeken kapot gekropen had, had ik tegen hem gezegd dat als hij wilde gaan kruipen hij het even moest zeggen, zodat ik hem dan niet zijn beste broek aan kon doen. Dat hij natuurlijk altijd fijn mag spelen, maar dat het jammer is om thuis een goede broek kapot te kruipen. Vanmorgen riep Bas: “Mam, ik wil bewegen. Mag ik een andere broek aan?”.
Bas heeft op 20 oktober fijn gespeeld bij de Peuterspeelzaal. Toen we ’s middags boodschappen deden, kwamen we juf Astrid tegen. Ze zei dat Bas streken begon te krijgen. Hij had vandaag zomaar een puzzel op de grond gegooid… Toen ze hem vroegen waarom hij dat deed en of hij hem ook weer opruimde, lachte hij wat en ruimde de puzzel wel netjes weer op. We hoorden van de oma van Finn en Lis dat Finn in het ziekenhuis ligt. We zijn een kaartje voor hem gaan halen en thuis hebben Bas en Laura ieder een kaart voor hem gekleurd. Na het kaartje gingen ze door met vouwblaadjes en A4-tjes. Iedere keer kwamen ze om de beurt een tekening brengen “voor Finn!!” ;-). Na het avondeten zijn we met zijn vieren naar Finn gewandeld om de kaarten in de brievenbus te stoppen (de hele stapel andere tekeningen hebben we maar thuis gelaten ;-)).
Op 21 oktober ben ik met Bas en Laura naar de Speuldries geweest. Ze hebben fijn gespeeld. Later in de middag zijn we bij tante Maartje, Eline en oom Tom wat gaan drinken.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative