Untitled
06 nov 2015
week 205: 29 oktober t/m 4 november

Op 29 oktober zijn we op de fiets boodschappen gaan doen. Bas mocht een toetje uitkiezen, omdat hij zo lief is voor Laura nu en omdat hij nu wat minder aandacht krijgt dan anders (al zeg ik wel iedere keer dat ik ook heel trots op Bas ben). ’s Middags hebben we lekker in de tuin gewerkt. Ik heb het gras gemaaid en Bas maaide vrolijk mee met zijn loopauto. Ook hebben we met zijn drietjes blaadjes in een plastic zak gedaan. Bas was erg enthousiast mee aan het helpen; zo enthousiast dat hij op een gegeven moment languit zelf ook in de zak lag ;-). Bas heeft weer moeite met poepen. Ik geef hem nu alweer een week iedere dag een half zakje Forlax, maar het wil niet echt lukken…
Koetje is kwijt!!! We hebben alles afgezocht, maar kunnen hem nergens vinden! Bas had hem vanmorgen nog en toen we naar de winkel gingen, wilde hij hem niet meenemen. Geen idee wanneer hij hem voor het laatst gehad heeft of waar hij daarna gebleven is. Gelukkig deed Bas er niet moeilijk over om op een ander knuffeldoekje/beertje te slapen.
Bas heeft op 30 oktober 4 x in zijn broek gepoept… Bas en Laura hebben fijn gespeeld vandaag.
Op 31 oktober kwamen opa en oma Van Aerle om op Bas en Laura te passen. Bas en Laura hebben fijn met opa en oma gespeeld en daarna zijn ze lief gaan slapen. Bas heeft het vandaag weer niet goed gedaan met poepen; als hij op de wc zit, doet hij echt zijn best niet. Hij zit daar maar gewoon te wachten tot er wat “uitvalt”. Het begint nu echt weer heel vervelend te worden.
Ook op 01 november heeft Bas tot laat in de middag niet zijn best gedaan op de wc. We hebben hem weer een stickervel gegeven en iedere keer dat hij het in ieder geval probeert, krijgt hij een sticker en als zijn vel vol is, mag hij een klein cadeautje uitzoeken. Pas na het avondeten ging hij dan toch echt zijn best doen en toen is het eindelijk gelukt. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gepuzzeld.
Op 02 november zijn Bas en Laura bij opa en oma Van Aerle geweest, omdat ik naar de huisarts moest. Ze hebben lief gespeeld.
Bas is op 03 november naar de Peuterspeelzaal geweest. Hij heeft het goed naar zijn zin gehad. Daarna heb ik hem samen met Laura naar opa en oma Van Aerle gebracht, omdat ik naar de chirurg moest. Bas en Laura zijn lief geweest en hebben fijn gespeeld. Opa was vandaag jarig en Bas heeft ook heel fijn met Sten Wismans gespeeld. Samen met tante Willeke en Teun zijn Bas, Laura en Eline een boodschap gaan doen. Na zijn werk kwam ook Mark en we hebben met zijn allen Chinees gegeten. Na het eten zijn Mark, Bas en Laura gauw genoeg naar huis gegaan.
Op 04 november was de lampionnenoptocht van Kinderspel Houtenhoek. Samen met een paar andere moeders van de organisatie moesten we ’s morgens al vroeg bij het wijkgebouw zijn om alles klaar te zetten voor het knutselen. Bas en Laura hebben fijn gespeeld, lekker rondgerend en alvast aan hun lampion geknutseld. We hebben thuis een boterham gegeten en zijn daarna weer naar het wijkgebouw gegaan. Nu kwamen alle andere kinderen die ’s avonds mee zouden lopen om hun lampion te kleuren, prikken en plakken. Bas heeft heel fanatiek geknutseld. Mark kwam eerder thuis van zijn werk en met zijn viertjes hebben we lekker frietjes gegeten. ’s Avonds zijn we weer naar het wijkgebouw gegaan voor de lampionnenoptocht. Voordat iedereen er was, heeft Bas flink rondgerend over het grasveld. Ik liep mee met het groepje waar Bas (en Laura) bij hoorde en Mark hielp mee als verkeersregelaar, dus die kwamen we regelmatig tegen. Verder zijn opa en oma Van Aerle, tante Maartje, Eline en oma Van Mierlo komen kijken. Wat was Bas trots en wat heeft hij het goed gedaan! Hij heeft bijna het hele stuk gelopen! Ik heb hem een heel klein stukje gedragen en op het laatst heeft Mark nog een stukje met Bas meegelopen. Toen we weer bij het wijkgebouw waren, kregen alle kindjes nog een zakje chips.
We hebben Koetje nog steeds niet gevonden. We hebben in huis en in de tuin gezocht en voor de zekerheid hebben we ook in de winkel nog nagevraagd of ze Koetje gevonden hadden (ook al wist ik zeker dat Bas hem daar niet mee naar toe genomen heeft). Gelukkig maakt Bas er niet zo’n probleem van dat hij Koetje kwijt is. Soms vraagt hij wel waar Koetje is, maar heel erg lijkt hij het niet te vinden.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative