Untitled
13 nov 2015
week 206: 5 t/m 11 november

Op 05 november zijn Bas en Laura ’s morgens bij opa en oma Van Aerle geweest, omdat ik op controle moest bij de chirurg. Ze hebben fijn gespeeld en filmpjes gekeken. We hebben nog wat gedronken en daarna zijn we met zijn drieën bij Eefje en Sjoerd op bezoek geweest. Bas heeft heel fijn gespeeld met de auto’s, treinen en puzzels van Sjoerd. ’s Morgens zag ik dat Bas een paar vlekjes/blaasjes had. Op de peuterspeelzaal hebben een paar kindjes de waterpokken gehad en nu is Bas aan de beurt. Omdat Sjoerd de waterpokken al gehad heeft, konden we toch op bezoek komen. Gedurende de dag heeft Bas flink meer vlekjes/blaasjes erbij gekregen. Hij was even een beetje hangerig (hij had geen koorts), heeft even op de bank televisie liggen kijken en toen zei hij dat het weer beter ging. De rest van de dag heeft hij gepuzzeld, gekleurd en rondgerend met Laura. Toen ze vroegen of ze televisie mochten kijken, zei ik dat dat pas mocht als ik ging koken, maar daar was Bas het niet mee eens: “Maar mam, ik heb toch waterpokken?”
Bas is op 06 november niet naar de Peuterspeelzaal geweest vanwege de waterpokken. Bas en Laura hebben heel fijn samen gespeeld. Samen gepuzzeld; gekleurd; rondjes gerend (Laura kwam regelmatig voorbij terwijl ze op de loopauto zat met haar beentjes omhoog en Bas duwde haar zo hard hij kon de kamer rond ;-)) en lekker in de tuin gespeeld. Toen ik boven aan het poetsen was, gingen Bas en Laura helpen. Ze liepen met de speelgoedstofzuiger rond en de loopkikker was de dweil. Toen ik Bas zijn bed verschoond had en de kamer uit wilde lopen, riepen Bas en Laura: “Nee, mam! Daar mag je niet komen! Daar hebben we net gedweild!” ;-). Bas is niet ziek van de waterpokken, maar hij heeft wel veel jeuk. Gelukkig kwam opa Van Aerle iets brengen wat tegen de jeuk werkt. We hebben hem een paar keer met een gel ingesmeerd en voordat hij naar bed ging is hij in een bad geweest met een zemelenextract. ’s Avonds/’s nachts is hij veel wakker geweest.
Op 07 november is Bas met Mark en Laura mee naar de stort geweest. Dat vinden Bas en Laura altijd leuk, maar deze week was het nog leuker, omdat hij vanwege de waterpokken nergens anders mee naar toe kon/mocht. Ook vandaag is Bas weer in een bad met zemelenextract geweest.
We zijn op 08 november bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. Bas en Laura hebben fijn met Esther en Lars gespeeld. Sinds vandaag heeft Bas geen jeuk meer.
We zijn op 09 november op de fiets bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld.
Op 10 november waren nog niet alle blaasjes van Bas ingedroogd, waardoor hij nog niet naar de Peuterspeelzaal mocht. We zijn boodschappen gaan doen en daarna mochten Bas en Laura bij de Action een cadeautje uitzoeken (Bas omdat hij alweer een tijdje niet meer in zijn broek gepoept heeft en Laura omdat ze zo goed op het potje/de wc gaat). Bas koos een brandweerauto uit. Toen ik hem vroeg of hij dat wel zeker wist, omdat hij er al meer heeft, zei hij dat hij die toch graag wilde hebben en dus vond ik het prima. Ik was met Laura nog een cadeautje aan het uitzoeken en toen kwam Bas ineens aangerend. Hij had de brandweerauto teruggezet en wilde een echt treinfluitje (voor € 0,39) ;-). Hij is er zó blij mee! Ook heeft hij nog een prikblok van Planes gekregen. ’s Middags kwamen Agnes, Lisa en Tim op bezoek. De kindjes hebben fijn gespeeld, al was het buitenspelen niet zo’n succes, omdat ze allemaal op de step, de driewieler en in de loopauto wilden.
We zijn op 11 november naar de verjaardag van tante Willy geweest. Er was nog geen ander bezoek en we hebben gezellig met tante Willy en ome Piet gekletst. Laura was bang van hondje Kenji en grote broer Bas nam haar mee om te laten zien dat hij niets deed ;-). Bas en Laura hebben lekker gesnoept en kleurplaten gekleurd. ’s Middags hebben Bas en Laura samen naar De Club van Sinterklaas gekeken.
Bas en Laura zijn héél erg druk! Ze springen op de bank, rennen door de kamer, botsen overal tegenaan; heel vermoeiend…








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative