Untitled
28 nov 2015
week 208: 19 t/m 25 november

Op 19 november mocht Bas voor de 2e keer een ochtend oefenen op de Kleuterschool. Hij vond het spannend, maar heeft het weer goed naar zijn zin gehad. De juf vertelde dat hij met de diertjes gespeeld had en dat hij die keurig op een rijtje had gezet en dat hij af en toe alles van een afstandje rustig zat te bekijken. Hij moet het de volgende keer wel zelf even tegen de juf zeggen als hij naar de wc moet, want de juf zag toevallig dat hij zat te draaien toen hij moest plassen. ’s Middags hebben we gezellig met zijn drietjes koekjes gebakken.
Bas is op 20 november weer bij de Peuterspeelzaal geweest. Rommelpiet was geweest en had de hele Peuterspeelzaal overhoop gehaald. Toen ik ’s middags boven was en Bas beneden wilde blijven spelen, riep hij ineens: “Mam, Rommelpiet is geweest!” Toen ik ging kijken, had Bas de salontafel helemaal opzij geschoven en heel veel speelgoed door de kamer gestrooid… Gelukkig heeft hij netjes alles weer mee opgeruimd ;-). ’s Middags zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Op 21 november kwam Sinterklaas bij Mark op het werk. Bas is er met Mark naar toe geweest (Laura kon helaas niet mee, omdat ze waterpokken heeft). Bas was erg onder de indruk en is heel lief geweest. Hij heeft met Zwarte Piet gedanst en samen met een ander kindje mocht Bas de staf naar Sinterklaas brengen. Toen Zwarte Piet aan Bas vroeg of hij nog pepernoten wilde, zei hij “nee” ;-). ’s Middags is Bas in bad geweest en heeft hij zijn nieuwe racebaan voor in bad uitgetest. Daarna zijn we naar opa en oma Van Mierlo geweest. Tante Monique, oom Anton, Esther en Lars waren er ook. We hebben gezellig met zijn allen van de plaat gegeten. Na het eten werd er flink op de deuren en de ramen gebonkt en er lagen allemaal cadeautjes buiten!!! Bas was helemaal onder de indruk en zei: “Oh, nou hoeven we de schoen niet meer te zetten”. Bas en Laura zijn flink verwend door Sinterklaas!
Bas en Laura hebben op 22 november heel fijn met hun nieuwe speelgoed gespeeld. Bas heeft zijn nieuwe puzzel gemaakt, met zijn heftruck gespeeld, Mark heeft de knikkerbaan voor hem in elkaar gezet, ik heb samen met Bas met de strijkkralen een olifant gemaakt, Bas heeft geschilderd en gekleurd en na het avondeten hebben we met zijn vieren het nieuwe spelletje “Eendjesdans” gedaan.
Op 23 november heeft Bas weer geoefend op de kleuterschool. Vandaag was juf Susan er. Ook zij was erg aardig voor Bas. Toen ik hem weer op mocht halen, vertelde ze dat hij het erg goed gedaan heeft. Ze zei dat Bas een fijn kind is om erbij te hebben, dat hij goed kan puzzelen, dat hij even rond wilde lopen om te kijken wat de andere kindjes aan het doen waren, dat hij netjes gevraagd had of hij naar de wc mocht ;-), en dat hij de ene keer rustig alles in zich op zit te nemen en de andere keer ook gezellig met de andere kindjes mee kletst. Eigenlijk viel hij helemaal niet op “als nieuwkomer”. ’s Middags zijn we met zijn vieren (Mark heeft deze week vakantie) naar De Groote Peel geweest. Daar hebben we het Kabouterpad gelopen. Bas en Laura vonden het erg leuk. Ze renden heel enthousiast van het ene kabouterpaaltje naar het andere, onderweg hebben ze over “kabouterstoeltjes” gelopen, muziek gemaakt op een reuzentriangel en een xylofoon en gepicknickt aan een “kaboutertafeltje”.
Bas heeft het op 24 november goed naar zijn zin gehad bij de Peuterspeelzaal. ’s Middags zijn Bas en Laura samen met Mark bij oma Van Mierlo op bezoek geweest. Na het avondeten hebben ze samen in bad gespeeld; Bas met zijn nieuwe racebaan en Laura met haar nieuwe Lalaloopsy-pop.
Op 25 november waren Bas en Laura weer helemaal blij toen ze ’s morgens zagen dat Zwarte Piet geweest was vannacht! Met zijn vieren zijn we bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Tante Maartje kwam ook nog bij opa en oma op bezoek. ’s Middags kwam Vera (een oud-collega van de ABAB) op bezoek. Bas is met Mark mee boodschappen gaan doen en daarna ging hij met Mark mee boven “werken”.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative