Untitled
18 dec 2015
week 211: 10 t/m 16 december

Op 10 december schoten Bas en Laura niet zo op tussen de middag en de eerste bel was al gegaan voordat we bij school waren… Gelukkig was Bas nog ruim voor de tweede bel in de klas ;-). Na school hebben Bas en Laura veel plezier gehad samen. Ze hebben samen een pop, een giraffe en een dinosaurus in het poppenbad van Laura gedaan. De keuken was redelijk droog gebleven, maar Bas en Laura waren allebei kleddernat.
Juf Imke zei op 11 december dat Bas het heel goed doet op school; hij is een heel lieve jongen, heeft ook al vriendjes en iedere keer als hij op de speelplaats langs haar af kwam op zijn fietsje, stak hij zijn duim naar haar op met een big smile op zijn gezicht ;-). Na school zijn we samen met tante Maartje en Eline bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Na het avondeten hebben Bas, Laura en ik nog spelletjes gedaan en daarna zijn ze lief gaan slapen.
Op 12 december zijn Bas, Laura en Mark de eendjes gaan voeren. Bas ging op zijn fiets en het ging erg goed, alleen het bruggetje op fietsen lukte niet. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Tante Monique, oom Anton, Esther, Lars en Thijs kwamen ook nog.
We zijn op 13 december naar Fanny geweest, die vandaag haar verjaardag vierde. Bas en Laura hebben fijn gespeeld! Daarna zijn we naar opa en oma Van Aerle geweest, waar we samen met tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke en oom Teun hebben gegourmet. Bas kwam steeds een beetje eten en tussendoor heeft hij heel fijn met Eline op de tablet spelletjes gespeeld.
Op 14 december heeft Bas zijn eerste kerstkaart gekregen op school (van Youri). Na school heeft Bas weer naar de winkel gefietst.
Lieke, Julian en Sophie zijn op 15 december na school op bezoek geweest. De kindjes hebben fijn gespeeld, al waren ze het er niet altijd over eens wie er met wat mocht spelen.
We zijn op 16 december na school bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook. Bas en Eline hebben weer fijn met de tablet gespeeld. Daarna hebben we kerstkaarten gekocht, zodat Bas Youri een kaartje terug kan geven. Ook wilde hij Finn en Jessie een kaartje geven.
Juf Eri zei dat “alle juffen en stagiaires zo met Bas weglopen”; dat het zo’n lief jongetje is en dat hij het ook heel goed doet in de groep. Altijd fijn om dat over je eigen kind te horen ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative