Untitled
01 jan 2016
week 213: 24 t/m 30 december

Op 24 december zijn Bas en Laura ’s morgens bij opa en oma Van Aerle geweest, omdat ik naar de tandarts moest. Tante Maartje en Eline kwamen ook. De kindjes hebben fijn gespeeld. We hebben samen nog wat gedronken en daarna zijn we weer naar huis gegaan. Mark was eerder thuis vandaag. Hij was door de huisarts naar de chirurg doorgestuurd en daarna is hij naar huis gekomen. We hebben gezellig pannenkoeken gegeten; lekker met poedersuiker, smarties en “zilveren” balletjes en daarna een lekker sneeuwpopijsje. Na het avondeten hebben we met zijn viertjes nog even kerst(teken)filmpjes gekeken.
Op 1e Kerstdag, 25 december, zijn we met opa en oma Van Aerle, tante Willeke en oom Teun, tante Maartje, oom Tom en Eline gaan eten bij Dinertijd in Asten. Bas, Laura en Eline zijn heel lief geweest. Toen ze klaar waren met eten, hebben ze lief aan tafel gepuzzeld, gekleurd en spelletjes gedaan. Na het eten zijn we met zijn allen bij opa en oma geweest. Ook daar was het gezellig en Bas, Laura en Eline hebben nog fijn gespeeld.
Op 2e kerstdag, 26 december, zijn we naar opa en oma Van Mierlo geweest. Oom Anton, tante Monique, Esther en Lars waren er ook. We hebben gezellig gegeten en daarna zijn we met zijn allen een stukje gaan wandelen; Bas, Laura, Esther en Lars zijn op de skelter mee gegaan. ’s Avonds hebben Bas en Laura fijn nog even in bad gespeeld.
We zijn op 27 december gezellig met zijn viertjes naar De Bikkels geweest. We hebben een stuk door het bos gewandeld en daarna hebben Bas en Laura nog een tijdje fijn in de speeltuin gespeeld.
Op 28 december zijn we op de fiets boodschappen gaan doen. Bas en Laura hebben een tijdje fijn samen in de tuin gespeeld. Wel moest Bas een schone broek aan, want hij had de glijbaan met zijn broek droog gegleden… Het grootste deel van de dag hebben Bas en Laura fijn samen gespeeld, maar aan het eind van de dag heeft Bas bijna 1,5 uur gehuild. Hij zei niet wat er was en ik kon/mocht hem ook niet troosten.
Bas, Laura en ik zijn op 29 december bij tante Willeke en oom Teun op bezoek geweest, om kennis te maken met Amy en Mila (de dochtertjes van Teun van 4 en 1 jaar). Oma Van Aerle, tante Maartje en Eline waren er ook en later kwamen ook opa Van Aerle en oom Tom nog even. Bas, Laura, Eline en Amy hebben samen gekleurd en zijn met tante Willeke een paar keer bij de poezen gaan kijken.
Op 30 december hebben we de fotoboeken van Bas en Laura van 0 tot 1 jaar gekeken. Vooral Bas had de grootste lol ;-). ’s Middags zijn we met zijn drietjes naar de olifantenglijbaan geweest; Bas op zijn fiets en Laura op de driewieler.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative