Untitled
08 jan 2016
week 214: 31 december t/m 6 januari

Op 31 december zijn we na het avondeten naar Hein en Willemiek gegaan om oud en nieuw te vieren. Bas en Laura mochten samen in het bed van Hein en Willemiek slapen. In het begin ging het wat moeizaam; Bas en vooral Laura zijn vaak naar de wc gegaan (niet om te plassen, maar vooral om de badkamer te bekijken ;-)) en ze hebben nog een tijdje gekletst en met Koetje en Nijntje overgegooid. Daarna zijn ze lekker gaan slapen, totdat ze om 00:00 uur wakker werden van het vuurwerk en van Sanne en Jinthe (die moesten huilen, omdat ze geschrokken waren van het vuurwerk). We zijn even bij Bas en Laura geweest, maar ze zeiden dat ze nog wilden slapen en dus zijn we weer naar beneden gegaan. Toen Bas en Laura na een tijdje weer wakker werden, hebben ze nog even beneden bij ons gezeten en daarna zijn we weer naar huis gegaan. Ze zaten gezellig met zijn tweetjes onder een dekentje in de auto, maar hebben niet geslapen. Thuis wilden ze in bed nog een verhaaltje, en dus hebben we om 02.00 uur nog voorgelezen ;-).
We zijn op 01 januari ’s ochtends naar opa en oma Van Aerle geweest. Tante Maartje, oom Tom, Eline, tante Willeke en oom Teun waren er ook. Oom Teun was vandaag ook jarig. Bas en Eline hebben fijn samen in de tent gespeeld en een spelletje gedaan. Daarna zijn we naar opa en oma Van Mierlo geweest. Oom Anton, tante Monique, Esther en Lars kwamen ook. Laura en Lars hebben een hele tijd buiten op de skelter rondgereden, en later zijn ook Bas en Esther naar buiten gegaan om te skelteren.
Op 02 januari zijn we ’s middags gaan zwemmen bij De Limburgse Peel. Bas en Laura hebben het heel goed naar hun zin gehad! Ze hebben lekker gespeeld in het peuterbad en zijn vaak van de glijbaan geweest. We zijn even in de stroomversnelling en in het golfslagbad geweest en heel vaak van de grote glijbaan. Eerst gingen Bas en Laura bij Mark en mij op schoot, maar de laatste paar keer gingen ze helemaal alleen van die lange glijbaan af! Dan gingen ze vlak achter Mark of mij, zodat wij ze beneden op konden vangen. Na het zwemmen zijn we gezellig bij De Snackbar frietjes gaan eten.
Bas en Laura zijn op 03 januari met Mark mee naar de Praxis geweest. Ze zijn de hele dag niet zo lief geweest. Ze hebben allebei in hun broek geplast en hadden vaak ruzie.
Op 04 januari had Bas nog een extra dagje vrij van school. We zijn boodschappen gaan doen en ’s middags zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Met vlagen hebben Bas en Laura lief samen gespeeld, maar af en toe ging het ook mis. Ik denk dat ze er allebei wel aan toe zijn om weer naar school te gaan…
Bas is op 05 januari weer naar de kleuterschool geweest. Hij had er weer zin in en heeft het weer leuk gehad. Tussen de middag had hij 2 kerst-knutselwerkjes bij zich en toen ik hem ’s middags weer naar school bracht, zei juf Eri dat ze nóg een werkje van Bas gevonden had. Het was de bedoeling dat ze allemaal één werkje gingen maken, maar Bas ging iedere keer gewoon weer bij een ander groepje zitten ;-).
We zijn op 06 januari na school naar de bieb geweest, waar Bas heel fanatiek boeken en puzzels voor zichzelf en voor Laura heeft uitgezocht. Daarna hebben we het nieuwe fotoboek van Bas van zijn 3e tot zijn 4e verjaardag opgehaald.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative