Untitled
17 jan 2012
week 3: 15 t/m 21 december

Op 16 december zijn opa en oma Van Aerle op bezoek geweest.
Zijn eerste autoritje heeft Bas op 17 december gemaakt naar opa en oma Van Mierlo. Hij heeft lekker liggen slapen in de maxi cosi.
18 December was een drukke dag met veel kraamvisite: tante Helmie en ome Harrie, Marja, Bart en Bram, en ome Jan en tante Betsy zijn geweest.
Op 19 december zijn we een stukje gaan wandelen en weer bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. Het is fijn dat ze zo lekker dichtbij wonen.
Op 20 december zijn we samen met oma Van Aerle voor de eerste keer bij het consultatiebureau op het weeguurtje geweest. Bas is weer boven zijn geboortegewicht; hij weegt alweer 3.560 gram. Ook hebben we pasfoto’s laten maken voor zijn identiteitskaart. Het viel niet mee een foto te maken die goedgekeurd zou worden. Gelukkig stellen ze niet zoveel eisen aan de foto van een baby als aan die van een volwassene: de ogen moeten open zijn en de handen van degene die de baby vasthoudt mogen niet zichtbaar zijn. Uiteindelijk is het dan toch gelukt: Het resultaat is een foto waar hij zijn mond verder open heeft dan zijn ogen. Hij zou het goed doen in de Efteling als Holle Bolle Bas!
Op 21 december is Carina op kraamvisite geweest.
Verder gaan we iedere dag even naar buiten om boodschappen te doen of zomaar een rondje te lopen.
Overdag huilt Bas maar weinig. Hij huilt alleen als hij moet eten of als er een boertje dwars zit. ’s Avonds huilt hij wat meer. Als hij bij ons mag zijn, wordt hij meestal snel rustiger.
Bas groeit goed. De kleertjes met maat 50 zitten al aardig straks.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative