Untitled
15 jan 2016
week 215: 7 t/m 13 januari

Op 07 januari heeft Bas voor Koetje een bed gemaakt van Lego. Tot nu toe heeft hij iedere nacht met zijn hoofd op Koetje geslapen, maar hij zei dat Koetje nu niet meer bij hem in bed wilde slapen ;-) en dat hij nu zijn eigen bedje krijgt. Vannacht heeft Koetje voor het eerst in zijn eigen Lego-bed op de grond naast Bas zijn bed geslapen.
Op 08 januari kwamen oma Van Aerle, tante Maartje en Eline hier lunchen. Daarna bleven ze op Bas en Laura passen, omdat ik naar de mondhygiënist moest. Ze hebben fijn samen gespeeld en spelletjes gedaan.
Bas, Laura en ik zijn op 09 januari boodschappen gaan doen. ’s Middags hebben Bas en Laura fijn in de tuin gespeeld. Laat in de middag ging ik naar The Bodyguard en Mark, Bas en Laura hebben met zijn drietjes gegeten. Daarna zijn Bas en Laura in bad geweest en mochten ze nog even mee naar beneden om te spelen.
Op 10 januari zijn we ’s middags bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. Oom Anton en Lars waren er ook. Mark, Bas en Laura hebben een tijdje in de tuin op de skelter rondgecrosst. Op de terugweg zijn we nog even naar de speeltuin van De Bikkels geweest.
Mark, Laura en ik hebben Bas op 11 januari samen van school opgehaald tussen de middag. We hebben met zijn viertjes geluncht en daarna is Mark naar Engeland vertrokken voor zijn werk. Bas had het even moeilijk, maar moest al snel weer naar school, waar hij volop afleiding had. ’s Middags na school zijn we bij Ellen geweest. Zij heeft ons alle drie geknipt en Bas en Laura hebben het alle twee keurig gedaan! Toen Ellen mij aan het knippen was, kwamen Bas en Laura vanuit de speelkamer steeds de kapsalon binnen om muziek te maken: met een drumstel, een gitaar en een digibird ;-). Bas en Laura hebben allebei goed gegeten (en helemaal zelf!), goed geluisterd met pyjama aandoen en tandenpoetsen en nadat we nog even met Mark gebeld hadden, zijn ze lief gaan slapen.
Op 12 januari ging Bas alvast naar beneden nadat ik hem had aangekleed. Toen ik later met Laura beneden kwam, had hij helemaal uit zichzelf de tafel gedekt ;-). Ook vandaag hebben Bas en Laura goed meegewerkt.
Bas, Laura en ik zijn op 13 januari na school naar de theatermiddag van Kinderspel geweest. Een man las een verhaal voor, waarbij 2 vrouwen een toneelstukje uitbeeldde. Daarna werd het interactiever en mochten de kinderen dierengeluiden nadoen, ze mochten een diertje kleuren, er werden spelletjes gedaan waarbij ze lekker rond konden rennen, en ze hebben lekker ranja gedronken en chips gegeten. Het was een geslaagde middag! Na het avondeten zijn Bas en Laura in bad geweest en daarna mochten ze nog even mee naar beneden.
Bas gaat heel graag naar school. Toen ik hem tussen de middag ophaalde en zei dat hij ’s middags weer naar school mocht, zei hij: “O, mama, ik moet er gewoon van lachen, zo leuk vind ik het…” ;-)
Bas is verslaafd aan het spelletje “subway surf”. Hij heeft dat een paar keer met Eline op de tablet gedaan en Mark heeft het nu ook op zijn telefoon staan. Als Mark ’s avonds thuis komt, is het eerste wat Bas vraagt: “pap, mag ik dadelijk het treinspelletje doen?”
Bas zegt steeds: “op zijn janboerenfluitjes” (dat heeft hij geleerd op school) en dan moet hij heel hard lachen; en Laura ook ;-).








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative