Untitled
22 jan 2016
week 216: 14 t/m 20 januari

Op 14 januari was Mark weer thuis! Bas was helemaal enthousiast: Hij zei steeds dat de “koningen” bij hem in de klas waren geweest. Ik snapte het niet zo goed, maar later bleek dat de kandidaten voor Prins Carnaval zich in de klassen hadden gepromoot ;-). Na school kwamen opa en oma Van Aerle op bezoek. Bas en oma hebben met de strijkkralen gespeeld en toen ze bijna naar huis gingen, hadden Bas en Laura veel plezier met rondzwieren en “wie komt er in mijn huisje”.
Na school zijn Bas, Laura en ik op 15 januari na school naar Monkey Town geweest, omdat ze zo lief geweest zijn toen Mark weg was. Bas en Laura hebben fijn gespeeld! Bas heeft ook een hele tijd rondgecrosst op een driewieler. Hij stopte regelmatig even, zodat Laura bij hem achterop kon stappen. Hij was erg verdrietig toen hij 2 x zijn driewieler “kwijt” was, omdat andere kindjes die van hem hadden afgepakt. Gelukkig kreeg hij de fiets weer terug toen ik er samen met Bas op af stapte. (Een jongen zei dat hij achterop was gaan zitten en dat Bas niet zei dat hij er af moest. Hij bleef toen maar zitten, totdat Bas zelf afstapte en huilend naar mij toe kwam). Mark kwam vanuit zijn werk ook naar Monkey Town. We zijn gezellig nog met zijn viertjes bij McDonalds gaan eten.
Op 16 januari zijn we ’s middags bij tante Maartje, oom Tom en Eline op bezoek geweest. Oma en opa Van Aerle, tante Willeke, oom Teun, Amy en Mila waren er ook. Eline, Amy en tante Willeke hadden cakejes gebakken en oma had oliebollen gebakken. Die hebben we met zijn allen opgegeten. Bas, Amy en Eline hebben een hele tijd boven gespeeld. Er waren veel verkleedspullen en Bas heeft even als Sinterklaas en daarna een hele tijd als Zwarte Piet rondgewandeld.
Bas en Laura hebben zich op 17 januari ook thuis weer als Zwarte Piet verkleed. Dat deden ze gisteren bij Eline en dat vonden ze blijkbaar erg leuk ;-). ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest.
Op 18 januari zijn we na school schoenen gaan kopen voor Bas en Laura. Ze waren allebei al snel geslaagd en erg blij met de nieuwe aanwinst.
Bas is op 19 januari met Mark nog even naar de winkel geweest na het avondeten. Omdat Laura ziek was, zijn we vandaag verder niet weg geweest.
Op 20 januari heeft Mark Bas naar school gebracht, omdat Laura te ziek was om mee te gaan. Na school heb ik Bas naar tante Maartje en Eline gebracht. Bas en Eline hebben fijn gespeeld, het treinenspel gedaan op de tablet en gestift. Ook heeft Bas bij tante Maartje, oom Tom en Eline gegeten. Na het eten heeft Mark Bas weer opgehaald. Hij vond het erg leuk!








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative