Untitled
05 feb 2016
week 218: 28 januari t/m 03 februari

Op 28 januari zijn we ’s middags na school Esther op gaan halen en naar de verjaardag van oma Van Mierlo gegaan. Bas, Laura, Esther en Lars hebben fijn gespeeld. Bas was wel erg druk en heeft heel wat rondgerend. Toen tante Monique en oom Anton er ook waren, hebben we gezellig met zijn allen gegeten.
Toen ik Laura op 29 januari op ging halen bij de Peuterspeelzaal, waren de peuters en kleuters samen buiten aan het spelen. Laura moest bij de peuters in de rij gaan staan voordat ze naar binnen gingen en toen kwam Bas naar haar toegerend, gaf haar een dikke kus en rende weer weg ;-). ’s Middags kwamen Sjoerd en Eefje op bezoek. Bas, Laura en Sjoerd hebben fijn gespeeld, ook een hele tijd lekker in de tuin. Toen we aan het avondeten zaten, kwam Mark weer thuis!!!
Op 30 januari gingen Bas en Laura bij opa en oma Van Mierlo logeren, omdat wij een uitje met vrienden hadden. Esther en Lars kwamen ook logeren en met zijn allen zijn ze gezellig bij McDonald’s gaan eten. Bas en Laura hebben goed geslapen, al was Bas wel 2 x wakker geworden omdat hij moest plassen.
Op 31 januari zijn Bas en Laura ’s morgens bij Esther en Lars op de kamer filmpjes gaan kijken en gaan dansen. Na het ontbijt kwamen oom Anton en tante Monique en Mark en ik om de kindjes weer op te halen. ’s Middags hebben we spelletjes gedaan en een film gekeken met Bas en Laura. Opa en oma Van Mierlo zijn nog even langs geweest om wat af te geven en oma heeft ook nog een spelletje met Bas gedaan. Bas en Laura hebben fijn in bad gespeeld.
We zijn op 01 februari na school bij opa en oma Van Aerle op bezoek geweest. We hebben wat gedronken en Bas en Laura hebben fijn gespeeld. Na het avondeten hebben Mark en Bas nog even spelletjes gedaan, al was het niet zo heel lang gezellig, omdat Bas niet tegen zijn verlies kan en behoorlijk vals speelt als hij de kans krijgt.
Op 03 februari was de Carnavalsmiddag van Kinderspel Houtenhoek. Bas/Peter Pan had er heel veel zin in. Het eerste uur mochten de kinderen een kleurplaat kleuren, konden ze zich laten schminken, een dropveter/nibbit-ketting maken en het muizenspel doen. Het tweede uur kwamen de Prins en Prinses, de raad van Elf en de dansmarietjes van de Tijl Uilenspiegel. Ze traden voor ons op en daarna werd er met zijn allen gehost. Onderweg zei Bas steeds tegen Laura: “Laura, Prins Daan komt. Zullen we daar samen naar toe gaan? Of vind je dat een beetje spannend? Dat hoeft niet, het is niet eng en ik ben bij je…” Heel lief van hem, maar toen de Prins er eenmaal was, durfde Bas niet mee te hossen. Ook Laura vond het spannend en het duurde even voordat ze zich lieten overhalen om mee te doen, maar uiteindelijk deden ze enthousiast mee. Ze hebben erg genoten vanmiddag! Toen Bas en Laura na het eten in bad zaten, kwam tante Maartje nog even op bezoek.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative