Untitled
26 feb 2016
week 221: 18 t/m 24 februari

Op 18 februari had Bas studiedag. Bas, Laura en ik zijn naar Monkey Town in Helmond geweest. Fanny was er ook met Jessie (die zit bij Bas in de klas) en Noud (die zit bij Laura op de Peuterspeelzaal) en Linda met Niek (die zat bij Bas op de Peuterspeelzaal). We zijn gezellig bij hen gaan zitten en hebben tussen de middag samen een broodje gegeten. De kindjes hebben heel fijn gespeeld! Bas, Niek en Jessie hebben vooral ook lekker rondgecrosst op de driewielers.
We zijn op 19 februari na school bij opa en oma Van Aerle gaan lunchen. Tante Maartje en Eline waren er ook. Bas en Eline hebben gezellig samen geknutseld na het eten.
Op 20 februari zijn Bas, Laura en ik naar de bibliotheek geweest. Het was even zoeken waar we moesten zijn voor Peuter- en Kleuterboeken (de bieb is verhuisd), maar uiteindelijk is het gelukt om weer nieuwe puzzels en boeken te vinden. ’s Middags zijn we bij opa en oma Van Mierlo op bezoek geweest. We hebben ’s avonds pannenkoeken gegeten. Samen met Bas had ik het beslag gemaakt en Bas had binnen de kortste tijd 3 pannenkoeken op!
Mark en ik hadden op 21 februari een uitje met vrienden in Den Haag. ’s Middags kwamen tante Maartje, oom Tom en Eline op Bas en Laura passen. De kindjes hebben fijn gespeeld en zijn erg lief geweest. Ze hebben samen frietjes gegeten en nog even gespeeld, daarna kwamen opa en oma Van Aerle. Samen hebben ze Bas en Laura in bed gelegd en daarna zijn tante Maartje, oom Tom en Eline weer naar huis gegaan.
Op 22 februari heeft het de hele dag geregend en omdat Mark mijn auto mee had (die van hem was kapot), zijn we 4 x op de fiets door de regen gemoeten om Bas naar school te brengen en weer op te halen. Bas en Laura vonden het helemaal niet zo erg met hun regenpak aan op de fiets. Na het avondeten zijn Bas en Laura met Mark mee geweest om zijn auto op te halen bij de garage. Bas vond het helemaal leuk om in het donker te fietsen ;-).
Mark heeft op 23 februari thuis gewerkt. We hebben gezellig met zijn vieren geluncht en wat gedronken na school.
Op 24 februari kwam de poppendokter van Kinderspel Houtenhoek bij Jan Linders. Na de lunch kwamen tante Maartje, Eline en oma Van Aerle om op Bas en Laura te passen, terwijl ik bij Jan Linders poppendokter speelde. Op het spreekuur kwam Eline met Mylo, Bas met Koetje en Laura met Nijntje. Weer thuis hebben Bas, Laura en Eline fijn gespeeld.
Het gaat weer niet goed met poepen. We geven Bas weer Forlax, maar het wil maar niet lukken. Hij drinkt ook wel erg weinig. We moeten er echt moeite voor doen om hem zijn ranja op te laten drinken. Het drinken wat hij mee krijgt naar school, neemt hij vaak helemaal weer mee terug. Hij zegt dan dat hij niet gedronken heeft, omdat ze alweer op moesten ruimen toen hij net zijn fruit op had. Zijn billen beginnen pijn te doen, omdat er iedere keer poep tussen zijn billen zit, maar hij wil/doet niet zijn best op de wc om echt te poepen. Zo frustrerend! We hebben al van alles geprobeerd en brengen heel wat tijd met hem door op de wc, maar hij moet het uiteindelijk toch echt zelf doen.








Geef uw reactie

Naam:
Reactie:
CAPTCHA Image [ Andere Code ]








Google Analytics Alternative